Hledá se angostura RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

16 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Marně sháním v Praze angosturu neboli hořčinu. Používá se jako důležitá přísada do cocktailů (a nejenom tam).

  2. Angostura od výrobce Becherovky bývá běžně k dostání v prodejnách s alkoholem. Stejná lahev, odlišná viněta. pokud teda nesháníte nějakou luxusnější verzi. Jinak na internetu se sehnat dá také.

  3. http://www.smartshopper.cz/…anych-napoju

    http://www.excaliburcity.com/…-35l-50--641

  4. Pivli: První poskytnutý odkaz je to správné, bohužel to nabízejí jen po 24 kusech, což je i pro koktejl maniaka jako já příliš mnoho. Budu si muset vystačit s Becherovkou.

  5. @zufall nebo jeste tady

    http://www.drinks24.cz/…-p-1052.html

    http://www.drinks24.cz/…-p-1275.html

  6. A co tohle:
    http://www.monin.cz/…ortiment.htm

    Taky mají nějaký Bitter v sekci Monin sirupy, i když tomu neříkají angostura. A např. v prodejně Diana oříšky na I.P. Pavlova Monin sirupy mívají

  7. Jde koupit třeby v Makro a i v Tescu jsem ji viděla.

  8. Mě se tady flaštička Angostury 44.7% povaluje a chytá prach už asi 4 nebo 5 let. Nevím, co s tím. Občas, když si vzpomenu, tím přistříknu nějaký pudding.
    Škoda, že nejsme blíž…

  9. Ja mam osvedceny TVIN (www.tvin.cz) – angosturu maji podle weboveho katalogu aktualne v nabice 0,2 l za bratru 200kc. Akorat mne totalne zmatli, protoze vzdycky mivali obchod (malo- i velko-) v Modleticich u D1 a ted maji na webu inzerovane neco v Libeznici.

    A v centru Prahy mam dobrou zkusenost s nabidkou lihovin v Zeman a Zeman na Vaclavaku (v prizemi budovy Komercni banky v horni pulce neco pod Domem mody.

  10. Jj, výběr alkoholu mají v Zeman a Zeman zajímavý, hlavně whisky mají moc pěkné kousky. Mno, s chlebíčky je to horší, ale to se možná časem dozvíme…že, Cuketko? ;-)))
    V Líbeznici je obrovský velko i maloobchod nejen s alkoholem, Po pravé straně, jedete-li směr Mělník. Nebo jsou to ještě Bořanovice? případně mezi…:-))) Teď nevím přesně.

  11. 9. – Tvin, Torel a Peal byli požráni JIPem. Proto ta Líbeznice. Což je celkem průšvih, protože zmizela konkurence. Jedinou momentální „konkurencí“ je Gastrostella, která byly pro změnu požrána Nowacem. Naštěstí JIP funguje bez připomínek a není důvod měnit

    http://www.jip-napoje.cz
    http://www.tvin.cz
    http://www.torel.cz
    http://www.peal.cz
    http://www.gastrostella.cz

  12. Matesola: děkuju za odkaz na JIP, vůbec jsem o nich nevěděl a přitom mají všechno, co mě napadlo hledat :) a za super ceny. škoda, že se schovávají tak daleko za Prahou (pro neauťáka). Jednou dám možná dohromady objednávku nad 4t ;-)

    Jinak všem děkuju za odkazy.

  13. Mateosola: takze ty ostatni (hlavne mi jde o Tvin) i zavreli ? Takhle to vypada, ze budu pro alkohol jezdit jen v chrestove sezone, protoze jinak se mi pres celou Prahu nebude chtit.

  14. taky není špatná Angostura Rum Trinidad a Tobago Limited Resevrve, ten mají Kratochvílovci. stejná továrna, jiný produkt.

  15. Řešila jsem také angosturový problém a kupodivu jsem ji pořídila v prvním obchodě do kterého jsem vlezla – Gurmetum v OC Nový Smíchov…

  16. Doporučuji toto: http://www.drinks24.cz/…i/angostura/
    Je to kousek u nás v nuslích, ale posílakí on-line. 4Lověk musí utratit teda tisícovku, ale to jde s alkoholem samo.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.