Ben & Jerry's v Česku RSS

Štítky: , ,

21 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. podel tiskové zprávy se můžeme na amíkovskou zmrzku těšit do konce července na dolním rohu václaváku a na příkopech :)

    http://www.benjerry.com/

    na ofiko webu zatím prt :)

  2. No super! V těch vedrech to potěší! Docela mi chutnají, i když většina příchutí je pro mě, podobně jako u HD, moooc sladká.

  3. Ani nechci vedet ty ceny co nasadi :) V nemecku se vzdy nad nima pobavim.

  4. už i web je online:

    http://www.benandjerry.cz

    vč přehledu příchutí:

    http://www.benandjerry.cz/informace/?id=7

    (zatím bez ceny)

  5. už je otevřeno, ceny a nabídka tady:

    http://www.facebook.com/photo.php?…

  6. zabavne a odvazne prichute, ale nekdy je to trochu „love it or hate it“. tesim se, ale myslim, ze navstevy budou spis svatecni..proste hippie zmrzlina za ne-hippie ceny :).

  7. Tak jsem byl vyzkoušet na vlastní jazyk… Zkusil jsem klasickou obyčejnou vanilkovou (zde Fairtrade) a potom Cherry Garcia (víte, proč jsou Grateful Dead pořád na turné? :D) Kvalita je v tom poznat, za poloviční ceny bych si řekl, že zmrzlina je to drahá, ale stojí za to; ovšem při ceně 105,– za dva kopečky mě tam asi častěji než jednou za (uherský) rok neuvidí. Nicméně o zákazníky (převážně zahraniční a inostránnyje) tam v době mé přítomnosti nouzi neměli.

  8. A ještě podotek – za ty ceny si mohli na překlad webu najmout někoho, kdo neválčí s českou gramatikou jako Dave Lister s disciplínou.
    („Benového VW obytného vozu“, „schátralé“, „vášnivý jedlíci“)

  9. 8.Nebo jako Rimmer s esperantem :)

  10. 9: Charmita!

  11. nejedl jsem…,ale hd je moc sladká,čekám něco podobného,protože jde také o americkou zmrzlinu..ceny jsou famózní,asi mají vysoký nájem…:))))

  12. Tak ja mám B&J moc rád…mimochoden stojí za to si přečíst na webovkách sekci „O nás“, myslim, že jejich férovej přístup k věcem okolo by se neměl úplně opomenout, kdyby to dělaly i jiné velké společnosti, určitě by to nebylo na škodu.

    Ty ceny u nás jsou děsné, teď jsem si kupoval dva kopečky B&J ve Finsku a tam to bylo levnější…maj tam oproti nám vyšší platy ale nižší ceny, něco u nás nehraje, co? ;-)
    To je prostě náš problém, že kvalitní věci jsou děsně předražené a z kvality se dělá něco exkluzivního místo aby to byl standard.

  13. Pred nekolika hodinama:
    http://jaknakavu.eu/…9/07/bj1.jpg
    http://jaknakavu.eu/…9/07/bj2.jpg
    http://jaknakavu.eu/…9/07/bj3.jpg
    http://jaknakavu.eu/…9/07/bj4.jpg
    http://jaknakavu.eu/…9/07/bj5.jpg
    http://jaknakavu.eu/…9/07/bj6.jpg

  14. Možná jsem jenom slepej, ale nikde na webu B&J ani na fotkách nevidím otevírací dobu. Nevíte to prosím někdo – hippíci zvolili natolik příšernou adresu, že bych tam opravdu jen velmi nerad bloudil zbytečně, když bude zavřeno :o)

  15. Prosím, nechci žalovat, ale celé to patří Unileveru – takže o hypíkovství a fértreidu bych měl prosím svoje pochybnosti…

  16. http://ekonomika.idnes.cz/…ekoakcie.asp?…

  17. btw, když ta úcta k planetě, odkud mají suroviny? Výroba je kde? U nás? Nebo se proletí zmrzka po půlce planety? ;)

  18. Hm, plastikový kelímek, do kterého vám to lupnou také není moc šetrný k přírodě. Když si tedy nekoupíte jedlý kornout.
    Tuhle „vymoženost“ si fakt nechám ujít.
    Vzhůru ke zmrzlinovači! ;-)

  19. Pivli: ;) Jo jo, když si vzpomenu na jednu Milánskou „zmrzlinárnu“, kde „kopeček“ byla doslova lopata za jedno „éčko“ a banánová nebyla nechutně umělá a žlutá, ale skutečně a opravdicky banánová (i černýma „puntíkama“)…;) Hned bych se vrátila aspoň na tu chvilku o tři týdny z5…:D

  20. 15. To je bohužel pravda, do roku 2000 než je Unilever převzal, tak byly B&J povážováni za etické průkopníky ve svém oboru. Převzetí Unileverem je ovšem velká černá kaňka a z toho se už nevymaní…je to stejná smutná historie kolem dokola, když malou etickou společnost přvezme velký gigant

    17. a 18. odpovědi máte částečně na stránkách (jinak jinde kde jsem měl B&J tak jí do plastikového kelímku rozhodně nedávali, u nás nemám tušení, ale připadá mi jako nesmysl, že by to tak dělali jen u nás)…vyrábí se v Holandsku v továrně, která jede pouze na zelenou energii, balí se do kompostovatelných balení atd.

    Samozřejmě to je velká firma a ta nikdy nemůže být lepší než domácí zmrzka…spíš bych to porovnával s obdobnými nadnárodními společnostmi a myslím, že ve srovnání s mnohými se docela snaží.

    Ale není nad domácí zmrzku z domacího ovoce, to je fakt :)

  21. 19.i v čechách se prodává opravdická banánová s černýma puntíkama a za 1/3 éčka kopec…
    20.domácí zmrzka nemůže dosáhnout na kvalitní profi z důvodu rozdílné techniky…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.