1. Byl jste jiz nekdo, ozkouseno, nevim nak co si mam myslet? Neprustrelny koncept o 1 filialce… http://www.steakgrill.cz/

  2. Jak bývá u Mistra zvykem jedná se o poněkud husté čtení: http://www.labuznik.com/…m_posts2.php?…
    aneb marný souboj nespokojených zákazníků s tvůrcem konceptu.

  3. @Lucka B tak jsem to jen tak proletel a stale uplne netusim, zda se mam odvazit o pokus navstevy, na fotkach, vim, pouze fotky, steaky a zebra vypadaji dobre, asi to bude holt risk…

  4. Romano, vyberte si z toho jenom reakce těch, kteří podnik skutečně navštívili (sigrid, airan…) a posuďte jestli vám to stojí za tu cestu… a pak nám tu nebrečte;-)

  5. Dnes jsem měl cestu kolem a neodolal a zastavil se na jídlo.
    Interiér neurazí ani nějak nenadchne. Toalety jsou čisté.
    Obsluha příjemná a starostlivá.
    Texaské chili moc dobré. Kuřecí křídla také. Jedny z nejlepších, co jsem za poslední dobu měl. Příště zkusím nějaké pořádné maso:)
    Pokud máte cestu kolem, tak vyzkoušejte. Lepší „motorest“ jen tak nepotkáte. Jet tam z Prahy na oběd by se mi ovšem nechtělo.

  6. Ceasar z leďáku??? Cobb s čínským zelím???

  7. V týdnu jsem jel na sever a stavil se opět ve steak grilu, ale tentokrát už na steak.
    Texaské chili nezklamalo. Pak přišel rib eye steak s rozpečenou bramborou a špenátem. Maso úžasné. Jen je třeba do dosolit a opepřit, je úplně přírodní. Brambora se zakysanou smetanou a máslem dobrá a špenát také. Dohromady mi kombinace moc chutnala. Mám jen výhradu k teplotě. Brambora horká, zrovna vyndaná z trouby tak na 300 stupnů. Krvavý steak naopak akorát k jídlů. Nahřátý talíř to nezachránil.
    Káva Julius Meinl ÚDĚSNÁ!!!! I „nesco“ je lepší.
    Vadilo mi, že obsluha má potřebu zdůrazňovat, že to tady pijou všichni a nikdo si nestěžuje.
    Jak jsem psal prvně, opravdu jeden z lepších motorestů. Pokud ovšem máte cestu. Kávu si nedávejte!

  8. Děkuji za kompliment. Steakgrill není Buger king, takže ty steaky nedostanete ´„your way“, ale my way, tak jak to má být, neokořeněné. Ta výhrada k teplotě mi sice není jasná, ale jsem rád, že to bylo na teplém talíři. Steakgrill není kavárna, a káva Meinl je prostě Meinl, no a pijí to tam všichni a pokud by si stěžovalo více lidí, tak změnit kávu není problém, protože všechno je to jen o penězích a moto Steakgillu je dát hostům za jejich peníze to co jim patří. Mimo jiné Steakgrill není motorest a asi 90% klientely sem dnes přichá záměrně a jen 10% jen pokud tam mají cestu.
    Ještě jednou děkuji, Michael Klíma, duchovní otec konceptu Steakgrill.

  9. Pokusím se to tedy vysvětlit. Brambora byla tak horká, že nebyla k jídlu. Pokud bych čekal až vychladne, nebylo by už k jídlu maso.
    Steakgrill sice není kavárna, ale nevím, proč bych v restauraci nemohl dostat dobrou kávu To co jsem ochutnal u Vás bylo opravdu velice podprůměrné. Nevím, proč se restaurace vyhýbají překapávané kávě a všude mají nekvalitní espresso.

    Pokud budu mít opět cestu kolem, určitě se zastavím. Maso bylo přesně podle přání a o ostatní si řeknu.

    Pěkný den.

  10. Vážený pane Klímo, dnes jsem se přibližně po roce zastavil ve Steak Grilu u Roudnice nad Labem, tak Vám píši alespoň takto.

    Měl jsem radost. Odešel jsem nadšený. Zaplatil jsem 202Kč za kuřecí kaldoun, cheesburger a nealko pivo. Kávu jsem si pro jistotu nedával:)

    Když jsem mimo Prahu, tak mám z káždého obědu strach. Teď vím, že se po cestě domů mám kde stavit.

    Děkuji Vám! Měl jsem v „Papulke jak v nebíčku“. Přeji Vám to samé.

  11. ↪ 10 Dlabka: pan Klíma si vás už bohužel neposlechne… http://hostovka.cz/

  12. Já vím pane Cuketko. Proto jsem to sem psal.
    Trochu jako vzpomínku a hlavně proto, že jsem byl naprosto spokojený.

  13. Občas mi čtení Hostovky přišlo jako čtení blogů Rosti Hedvíčka, prostě Češi nic neumí a dělají všechno špatně…plus ta neustále dávaná najevo averze k Pohlreichovi…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.