Chez Miro RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

14 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. predesilam, ze jsem provozovatelem teto restaurace, nicmene mi prislo jako dobry napad zde dat tuto restauraci do temat.pokud mate jakykoliv dotaz,prani ci vytku sem s tim.

  2. Vas podnik jsem dlouho chtela navstivit, protoze me velmi lakal vas koncept. Avsak po vasem arogantnim vystupu na foru http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?… kde jste ocernoval vsechny ostatni, vcetne La Degustation, a anonymne prevychvaloval vasi restauraci, si nejspise usetrim cestu. Skoda, prislo mi to dost zbytecne.

  3. 2. dekuji za uprimnost, kdyz je dle meho nazoru podnik neco jineho nez jak se prezentuje, reknu to, kritizuji vsechny sebe nevyjimaje a srovnavam se svetem, nezijeme tu v nakem vakuu, jak se mnoho lidi domniva.pokud ste u me nebyla, tezko muzete rici, ze jsem neco prevychvaloval :), zkuste se malinko povznest, prijedte popovidame si a treba zmenite nazor, i tak Vam dekuji za prispevek. hezky den

  4. Můj názor na Chez Miro je jednoznačný – doporučuju ho všem, kteří chtějí ochutnat něco ze špičky v čechách dostupné gastronomie a zároveň nechtějí projíst levnější dovolenou pro dva u moře.

  5. První příspěvek jsem četla na odchodu a napadla mě stejná reakce, kterou mezitím napsala Danulita. Internet je mocný nástroj, bohužel Vám PR opravdu nezafungoval. Výzvou k povznesení se nad Vaše chování jste to zpečetil. Díky aspoň za to, že vím, kam ne.

  6. danulita, abc – jak řekl Einstein „Je snadnější rozbít atom než zničit předsudek“.

  7. Ano, na dnešní době je nej ta možnost volby. Proč v sobě něco překonávat. Já neříkám Vám, že není dobrá, ale zároveň říkám, díky, já nechci. Jen mi nedalo nenapsat do této nekonstruktivní debaty. A to se jindy a jinde dost držím. Prostě to jen vnímám komplexně a nevím, proč chodit někam, kde na mě někdo působí tak, jak mi to nevyhovuje. Netvrdím, že tam dobře nevaří. Možná je to i tím, že mě marketing živí:D.

  8. Jj, z restaurací s poměrem cena / výkon, jako je v Chez Miro, si v ČR můžeme vybírat plnými hrstmi:)

  9. Otázka jednoduchá-Proč kopírujete jídla a vzhled do jiných šéfkuchařů např. od G.Ramsay?Nemáte dost vlastní fantazie

  10. 9. Clovece dejte mi jediny priklad, kde jsem co zkopiroval. Predevsim si uvedomte, ze vse jiz bylo nekde nekym jednou uvareno. Nekdy si udelam recept dle Hestona Blumenthala nekdy dle Gagnaire, protoze me to bavi, verte, ze G. Ramsay neni mym favoritem a nikdy jsem od nej nic nepouzil.

  11. Dostal jsme večeři v Chez Miro jako dárek k svátku a byli jsme s přítelkyní nadšeni. Fine dining za skutečně rozumné ceny, kuchař MirCesi jeho přítelkyně jsou milí lidé, kteří dělají svoji práci poctivě a s nadšením. Výtky k MirCesove až militantně vyhrazeným názorům na některé podniky chápu, už mu to lidi i zde na fóru napsali a myslím, že to respektuje.

    Určitě si udělejte výlet do Pardubic, stojí to za to.

  12. Např.–sýrová pěna s červenou řepu plus redukce z vína?Kterou máte navíc na vašich stránkách....­.Ramsay dopodrobna:)

  13. 12. neni to syrova pena, toto jidlo jsem se naucil delat v Capital restaurantu od Erica Chavota, nevim jeslit tam Ramsay dava zele, ja ano a jeste penu z cervene repy, neni to redukce z vina, ale ze stavy z cervene repy a portskeho.Vite, gastronomie neni jenom Gordon Ramsay. Wake up.

  14. Předem říkám že tento příspěvek není myšlen jako reklama!
    Pokud byste rádi ochutnali jídla z Chez Miro,pan Miroslav Růžička jednou za čas vaří u nás v Teplicích degustační menu. Teplice jsou gastronomicky bohem zapomenuté místo,a tak bych rád upozornil na možnost se skvěle najíst v ústeckém kraji.
    http://www.restaurace-zahrada.cz/
    Kdo by si chtěl někdy zajít tady je odkaz.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.