Velká cena Domu kávy 2009 RSS

Štítky: , , ,

1 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dům kávy a EspressoMania.cz se rozhodli uspořádat dne 28.listopadu 2008 ve 13.00 hodin v provozovně Jirečkova 9, Praha 7 klání o

    Velkou cenu Domu kávy

    Jedná se o veřejnou otevřenou soutěž v přípravě míchaného alkoholického či nealkoholického nápoje s espresso kávou. Úkolem soutěžících bude připravit během 8 minut 4 identické nápoje – 2 pro porotu a dva pro veřejnost. Um baristů tak budou moci posoudit i odvážní a zážitků lační návštěvníci z řad publika. Hodnotit se bude kreativita složení nápoje i způsob prezentace. Není důležité být jen dobrým „kuchařem“, ale často je důležitější přesvědčit zákazníky, že netradiční postupy baristů v praxi přežijí.
    O výsledku klání bude rozhodovat odborná porota.
    Pro soutěžící jsou připraveny hodnotné ceny. Uvítáme profesionály i amatéry.
    Abychom dostáli myšlence šíření znalostí o přípravě dobré kávy je také připraven bohatý doprovodný program. Jeho součástí bude ukázka kávovarů a způsobu přípravy kávy doma, degustace espressa různých značek kávy, ukázka latté art a cappucino art. Odvážní si budou moci vyzkoušet vlastní nápoj.

    Všechny srdečně zveme – přijďte si poměřit své síly nebo alespoň ochutnat kvalitní kávu.

    Všem se předem omlouváme za problematické parkování přímo u naší provozovny. Ale v okolí Technického muzea jsou zóny placeného parkování, kde se v sobotu nemusí platit.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.