Rybárna / Seafood na Bělohorské v Praze RSS

Štítky: , , , , , ,

13 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. a máme tady další zajímavý obchody s rybami! ;)

    http://www.scuk.cz/…barna-fresh/

  2. A kdy sam nejvyssi zkusi http://www.cerstveryby.cz ? Uz plno lidi zkusilo a zatim si nikdo nestezoval.Ba naopak :)

  3. JJ, Fresh už jsem zkusil, i když spojení se seafoodem jsem si tam nevšimnul, byť ceny tomu odpovídají (-: Výběr ryb je opravdu dost omezený a ceny vysoké, ale jsou opravdu čerstvé, takže když dostanu chuť na rybu, radši vyrazím těch pár kroků tam, než abych musel startovat auto a jezdit do Makra nebo jiného velkoobchodu. Taky mě tam zaujala čokoláda Valhorna, ta je opravdu dobrá a ceny u ní nebyly tak zlé (cca 80 za tabulku) Zato nakládanýho zázvoru radši koupím v Arirangu kilovku za stejnou cenu jako tady 100 gramů (na druhou stranu nejsou jediný, kdo ho prodávaj v těchhle drahejch malejch baleních, ani v Makru jsem větší neviděl. Na větší nákup bych ale šel přeci jen jinam.
    A hlavně doufám, že mi přestanou cpát za stěrače letáky, který se rozmočej a potom zapatlaj všechno kolem – počínaje čelním sklem a konče vnitřkem auta, protože je nemám kam vyhodit a nechce se mi je hodit jen tak na ulici na zem. Už mě napadlo jim je chodit lepit na výlohu, ať si to taky užijou.

  4. Poctivě jsem dnes obchůdek vyfotila a těšila se až to dám na Facebook do „nových podníků“ :-) Musím souhlasit s paní Pavlínou že je výběr ryb omezený, omezený mi připadál i výběr ostatního zboží. Držím jim palce, mám to jen 15 minut tramvají!

  5. Jestlipak některá z nových rybáren začne prodávat také sušenou tresku…(?)

  6. 5. Sušená nasolena Treska Bacalao? Měl by jste oni zajem? Jeden z dodavatelů ji v nabídce ma, ovsem s cenou to není žádná sláva.

  7. Nasolenou tresku by měl mít Seafood. Vozím si ji ale z Francie, je to dobrota ;-)

  8. V kamenném obchodě jsem právě na sušenou solenou tresku nikde nenatrefil… Bohužel obecně je tu tento produkt spíše neznámý – tuším že tresku jednu dobu prodávala CIPA, ale to bylo aktuální asi jen pro velkoodběratele…
    Co se ceny týče; na západě stojí 1kg v přepočtu zhruba 350 kč, tedy pokud by cena v ČR byla do 500 kč/kg, tak bych do toho určitě šel:)
    Takže zájem rozhodně mám. Sice bych nakupoval jen pro osobní potřebu, ale vím přinejmenším o deseti dalších lidech, kteří by si sušenou tresku určitě také rádi koupili…:)

  9. Velký výběr uzených a sušených ryb mají hodně prodejny ruských specialit, jestli zrovna tresku, to nevím. Příště se kouknu.

  10. No pokud by jste věděl o dalších 10 lidech mohl bych zkusit poptat dodavatele.Vím ze ji na pripadne objednání je schopen dovézt z Francie.Ovsem minimalni odběr činí cca 10kg. Normálně ji v nabídce nemá z toho důvodu ze zádný z obchodu a restauraci o tuto specialitu nemá zájem. Ale měl sem cest se s touto specialitkou několikrát osobně seznámit a i ochutnat. Smradek to teda umi udělat slusnej a to machani a neustale měnění vody je trochu vopruz,ale musím uznat ze to chutná jinak než klasická čerstvá treska a je to fakt dobre.

  11. To Matosinhos:
    Tak jsem zjistil u dodavatele jak by to bylo mozne s tou Treskou Bacalao. Kdyby byl odber alespon 10KG tak jsou ceny takoveto
    velikost 400–700g/ks 450kc + 9% DPH
    velikost 700g+/ks 480kc+9% DPH

    Pokud by byl odber vetsi dalo by se pry jeste slevit. Pokud tedy mate zajem a vite o dalsich lidech kteri tuto specialitku schani a jsou z Prahy zkuste dat dohromady kolik by jste byli schopni dohromady kg odebrat.Jsem schpen vam to nechat za nakupni cenu. CO by clovek neudelal pro spokojene zakazniky ze?:)
    Jinak pokud by mel jeste nekdo z dejsich pritomnych zajem klidne dejte vedet ze by jste chteli.Cim vice toho bude tim nizsi cena:)

    jinak pro predstavu jak to vypada.
    http://img.alibaba.com/…_Bacalao.jpg
    vypada to presne takto. Je to cela vykuchana treska, nasolena a ususena.
    Monznost dodaní do cca 2–3 dnu od objednani.

  12. Nevim proc, ale nemuzu vytvorit nove tema.Tady asi nabidku s poptavanou Treskou nikdo nevidi,nebo ze by nebyl zajem?

  13. Ahoj, na sušenou tresku jsme se dlouho chystali. Konečně jsme našli výrobce, který dělá kvalitní tresku za rozumné peníze a nedávno nám dorazila první paleta. Skladem máme tři druhy, cena za kilo je cca 360 Kč.
    http://www.umporto.cz/…lena-12.html

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.