firemní vánoční večírky RSS

Štítky: , ,

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Pochlubte se, co máte na programu vánočního firemního večírku! Týká se to nějak gastronomie?

    My budeme mít kurz míchání koktejlů od Romana Uhlíře, už se těším, třeba o tom napíšu i samostatný post na blog.

  2. My jsme byli na Moravě ve sklípku a bylo to náročné :)

  3. Vánoční večírek si ve své jednočlenné „firmě“ nepořádám, to bych se cítil divně. Ale s kamarády chystáme předvánoční nájezd na Vídeň, než se Rakušáci vzpamatujou, tak jim spořádáme pečenou bramboru a sachr s kafíčkem rovnou před nosem, stáhneme se na Moravu do sklípku a druhej den ráno, až si budou myslet, že už to maj za sebou jim ještě provedeme výsadek do termálních lázní. Hodně se na to těším

  4. Ten letošní jsem vyměnila za kávový scuk a nelituji. Po dvaceti letech už jsem vyrostla z toho, klepat se na raut, maškarní a tombolu. Občas ano, ale nemusím každý rok.

  5. Letošní večírek se nám povedl, večerní diskotéka měla úspěch, všichni s nadšením hopsali…zamýšlená barmanská show se nekonala, nevešla se do rozpočtu…

  6. na nás se vykašlali, děkuji za optání ,–)

  7. ↪ 7 Karla: kdyz uz si tu chcete delat „skrytou“ reklamu, co treba aspon psat tak, aby to davalo smysl a bylo spravne?

  8. Nás letos čeká večírek na Kaskádě v Kuřimi a v rámci programu je slíbená i akce, kterou ten hotel pořádá normálně párkrát do roka, ale vedení ji domluvilo i na náš večírek. Jedná se o akci steakobraní, což znamená několik různých typů a druhů jídel spojených s steaky. Moc se na to těším, tak uvidíme, jak to nakonec celé dopadne :) Jinak ve vinném sklípku už jsme taky jeden „firemní“ večírek měli, ale schválně to píši v uvozovkách, protože tam sice byli lidé od nás z firmy, ale platili jsme si to sami a o to to bylo možná víc přátelštější.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.