restaurace Passepartout RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ma nekdo zkusenosti s touto restauraci? Nedavno jsem ji objevil, kdyz jsem sel do Las Adelitas (btw vyborna). Stoji za to ji vyzkouset?

  2. Sirnik má zkušenosti – velice pozitivní!

    Passepartout je klasická francouzská brasserie, tedy žádný fine dining, ale o to více vstřícnosti, „domácí“ pohostinnosti a přátelského přístupu.

    Na lístku jenom pár jídel, ale nespletete se – salátek s Reblochonem, báječný coq au vin, telecí biftečky balené ve slanině nebo restované krevety s tomatovou omáčkou.

    A krásná vína od rozlévaného Montepulciano Villa Rocca přes Margaux La Bastide Dauzac až po dokonalý Saint Emilion Clos Fourtet 2004.

    Osobně bych Passepartout přirovnal k mým oblíbeným Chez Marcel nebo L’Ardoise.

  3. Za vyzkoušení stojí určitě, měla bych nějaké velmi drobné výhrady, ale kde ne a třeba jsem hnidopich… :-) A rozhodně je to něco trošku jiného. Pistáciové sufflé je rozhodně zajímavý zážitek.

  4. Odpustěj, že se ptám, ale: Není to na tom samém místě, kdy byl vinohradský Chez Marcel?

  5. Diky za postrehy. Prave jsem se vratil z prvni navstevy a myslim, ze Sirnik to vystihl presne: velice vlidna, prijemna obsluha, krasne prostredi, jidlo ne uplne bez chybicky, ale moc dobre. Uz dlouho jsem se necitil v restuaraci tak uvolnene.

  6. Můžu jen potvrdit, že je to na místě bývalého Chez Marcel sur la Butte.
    Dotaz pro Sirnik 74: Vy jste chodíval nějak častěji do starého Chez Marcela?

  7. L.A.: Bohužel nechodíval, nikdy jsem ve „starém – vinohradském“ Chez Marcel nebyl, znám pouze Chez Marcel v Haštalské.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.