Valrhona RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. S prosbou o radu! Nezahlednul, neobjevil nekdo nejake misto kde je mozne koupit cokoladu Valrhona? Vim, ze v San Tropez uzky vyber maji, ale spise nez o darkové baleni a cokolady pro cilove konzumenty hledam cokoladu „Chocolate for the Chef“. Takove ty kilove az tri kilove kostky nebo cokoladove perly. Na tom uz tak nezalezi, hlavne aby to bylo velke baleni, tudiz i cenove dostupnejsi. Pokud nekdo o necem vite, byl bych vdecny za informaci!:)

    nasel jsem tyto dva obchody, ale ty nabizeji cokoladu podobneho charakteru jako v San Tropez. Dve cokolady myslim, ze nabizi take internetovy obchod Illy. Dekuji!

    http://www.chocosky.cz/
    http://www.cokoshop.cz/

  2. Několik druhů mají i ve Freshi, ale taky jen malá balení – po velkém bych se asi zkusil zeptat v St Tropez, jestli by neobjednali a neprodali.

  3. A nebo v některým z těch internetovůch obchodů – že to běžně nemaj v nabídce neznamená, že to nejsou schopni objednat.

  4. Asi před týdnem už měli v Saint Tropez Valrhonu v čokoládových perlách, odhadem 8 druhů. Přinesou pětikilový pytel a naváží kolik chcete. Je skvělá.

  5. Tabulkovou Valhronu jsem kupovala v Illy café v Jindřišské a v čočká v kavárně U červené židle v Liliové.

  6. Čočky jsou k dostání i v Sea Food v prodejně v Palladiu, dnes měli dva druhy tmavé 61% a 66% (Alpaco Ecuador), 100g za 99,– Kč, jinak celý 3kg pytel tuším za cca 1500,– Kč a nebyl by problém přes ně objednat i další druhy. I malé balení je zavakuováno, takže lepší servis než v ST. Tropez, kde jsou zakoupené čočky nasypány „jen“ do obyč sáčku. Stejně tak nám nabízeli odkup ve větším v Prakul.

  7. Nechci být za chytráka, ale mám dojem, že Valrhona se přímo brání prodeji čokolády (polotovar/perly) jinak než v baleném stavu (tabulka) pro koncového zákazníka. Chce tím podle mého zabránit degradaci kvality během přípravy u výsledných produktů neškoleným a necertifikovaným amaterém pro další prodej.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.