Restaurace Andělka Praha 5 RSS

Štítky: , ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Rád bych se podělil o ne zrovna pozitivní zážitek s touto restaurací.
    Dostal jsem slevové kupóny a jeden byl i do Andělky.
    Stránky a lístek nevypadají vůbec špatně, tak jsem se těšil na příjemný večer.
    Restaurace působí milým dojmem. Spíš bych si takto představil kavárnu. Toalety jsou ve 100% stavu!
    Plznička byla jako jediná moc dobrá. Káva celkem dobrá.
    První bylo carpaccio, pak špagety aglio olio peperoncino. K hlavnímu jídlu biftek a na závěr závin.
    Carpaccio je nevím proč na tortille, která hodně připomíná listové těsto. Je tam takové množství pesta, že jen doufáte, zda má stále částečně zmrzlé maso nějakou chuť. Obsluha se neobtěžuje při odnášení ne zcela prázdného talíře na nic zeptat.
    Těstoviny jsou lehce rozvařené. Peperoncino je sušené. Hlavním problémem je ale celkově divná chuť. Kuchař špagety dodělal na vývaru z kdoví čeho. Obsluha se zeptá při odnášení talíře až po upozornění.
    Biftek celkem ok. Jen uvnitř studený a na rare prakticky žádná šťáva. Mám pocit, že rozmražený.
    Jablečný závin pohřbený v hromadě sladké šlehačky ze spreje.
    Ostatní jídla většinou ve stejné kvalitě, nebo o trochu lepší.
    Za skoro 2000Kč bez slevy bych asi odcházel hodně naštvaný. Za 50% to tak odpovídalo.

  2. V Andělce se tak maximálně s kamarády opít, jídlo ani náhodou – pracuju kousek odtamtud a několikrát jsem dal té restauraci přes oběd šanci, myslím, že už to neudělám. Průšvih snad ve všech směrech.

  3. Restauraci Andělka jsme navštívili za poslední dva roky asi 4× s přáteli, naposledy cca před půl rokem. S jídlem i pitím jsme byli spokojeni, nepamatuji si žádný průšvih, snad jen pomalejší obsluhu, byl-li podnik plný. Dobře hodnocená (chodí nás 8 lidí) byla žebra, ať už pana Anděla nebo staročeská, krkovice s argentinským kořením. Já osobně bych řekla, že každý kuchař vaří jídla asi jinak, protože jsem si dávala roštěnou v pepři, jednou byly skutečně kuličky pepře, podruhé jen mletý pepř, jednou byla šťáva hustá, podruhé řídká – taková nevyrovnanost, bylo vidět, že to pokaždé dělal někdo jiný a nedokázali udržet kvalitu. Možná poslední dobou změnili i jídelníček – pamatuji si, že si tam někdo objednával i zapečené jalapenos, které jsem tam nyní nenašla. Zato je tam spousta jídel, která si z dřívějška nepamatuji, že by tam byla – carpaccio, krevety, kachní prsa (to jsou jídla, která mám ráda a která bych určitě ochutnala, kdyby je na jídeláku měli).

  4. V restauraci Andělka jsem byla 2×, když kamarádka bydlela za nejbližším rohem… z venčí dělá dojem sympatického lokálu od kterého bych tedy ani na první dojem neočekávala nejvyšší gastronomii, ale slušné jídlo na úrovni Hybernie, nebo Potrefé Husy Na Verandách, či Léta Páně. Bohužel Andělka i mou osobu velmi zklamala, kuřecí křídla chuťově celkem šla, ale už něco pamatovala a co bylo smrtící byla mražená udušená zelenina všude kolem se sweet and sour omáčkou ze skleničky, carpacio jsem vrátila, pač mělo nelibou vůni … obsluha hrůza… Druhá návštěva byla už jen o 3 pivech a pokecu ;)!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.