Zápisník

pana Cuketky

Nový recept – pečená jehněčí kýta

Tentokrát velikonoční klasika aneb jak se bez nervů vypořádat s klasickou jehněčí pečení. V receptu ukazuju postup s pomalým pečením a ochucení, které jsem odkoukal od Paula Daye. Neuvěříte, co s jehněčím provede kombinace rozmarýnu, česneku a filátek z ančovičky! :)

Pokud letos nebudete mít celou kýtu a máte jen jehněčí kotletky nebo hřebínek. Mrkněte na můj starší recept na jehněčí kotletky do růžova. Super osvědčená metoda.

26. březen 2016 22:03:33 - Trvalý odkaz - Sdílet na Facebooku

Budoucnost jídla je tady!

Právě spouštím nový obsahový speciál, na který jsem se už strašně dlouho těšil. Jmenuje se Budoucnost jídla a připravuji ho pro vás už od podzimu.

Než pořádně začneme, určitě si přečtěte úvodník, ve kterém nastiňuju všechna příští témata. Kromě archivu starších článků mám pak pro vás i tři zbrusu nové - ochutnávka stravy v prášku, příběh kosmo skleníku a k nášup kuřecího ze zkumavky.

Doufám, že vás to bude bavit stejně jako mě! O úžasnou úvodní ilustraci se postarala Kateřina Kynclová.

20. duben 2017 19:04:42 - Komerční sdělení - Sdílet na Facebooku

Cuketka na Instagramu

Valte na můj Instagram, kde nabízím větší než malé množství emoji smogu. Zákulisí cuketčí výroby, cestování a ochutnávání v přímém přenosu.

19. květen 2017 13:05:08 - Trvalý odkaz - Sdílet na Facebooku

Super-sladký grilovaný chřest

Parádní grilovací objev, pokud chcete zkusit něco nového s chřestem. Takhle jste ho určitě nejedli! :)

19. květen 2017 12:05:04 - Trvalý odkaz - Sdílet na Facebooku

Dušený chřest na másle s estragonem

Chřest, máslo, estragon - to nemůže blbě dopadnout!

18. květen 2017 14:05:03 - Trvalý odkaz - Sdílet na Facebooku

Pečený chřest s ranými bramborami

Pečený chřest je taaakhle jednoduchý a dobrý!

18. květen 2017 14:05:03 - Trvalý odkaz - Sdílet na Facebooku
Načíst další