…and the WINNER IS!?

Po vesmírně těžkém rozhodování vyhlašuji výsledky Velké zimní soutěže pana Cuketky! Z devatenácti zůčastněných se na cuketkovu bednu dostali:

  • 1. místo – Pečená vepřová panenka (Honza Gross) …za foto & recept
  • 2. místo – Nadívané vepřové koleno (Milan Palička) …za zdrcující opulenci
  • 3. místo – Ryba v myčce (Jana Zatloukalová) …za přístup

Kolem bedničky vítězů pak ve velmi těsném chumlu postává zbývajících 16 soutěžících, kteří sice nevyhráli věcnou cenu, ale získávají od pana Cuketky neskonalý obdiv, pusu a kdovíco ještě!

Děkuji! Děkuji! Děkuji!

Vybrat pouze tři nejlepší bylo pro mne Sofiina volba na devatenáctou, věřte mi…

Ááá jaképak nám z toho plyne ponaučení?

  • od 1. února další soutěž o ceny!
  • příště o hodně více věcných cen!
  • zjednoduším pravidla účasti!
  • do konce roku pak minimálně dalších 5 soutěží!!!

Zůstaňte naladěni ,)

Reklama

Komentáře

No uz jsem si myslel, ze to 15. 1. nestihnete ;o)

Gratuluji vitezum ;o) (Ale moje bramburky jsou stejne nej :o))) )

Tesim se na dalsi soutez ;o)

Gratuluji vitezum; podle hesla druhe misto je prohra jsem uz zval kamarady na kafe z noveho stroje :-)… vyber receptu si misto na „bedne“ zaslouzi, tesim se na dalsi soutez

Hurááááááááááá! A děkuji.
Posílám potřesení pravicí na první dvě místa. Myčku nechávám v pohotovosti, možná se ještě na nějakou cuketkovinu bude hodit :)

Obrovské překvapení na mé straně! Šel jsem do toho z heslem „zúčastnit se je výhra!“, ale že to dopadne až takto, jsem ani nedoufal! :-)))
Děkuji panu Cuketkovi, gratuluji na obě strany cuketkové bedny a přeji hodně štěstí do dalších soutěží (?) všem ostatním! :-)))

Zdravím pana Cuketku a děkuji za ohodnocení mam z nej velikou radost a gratuluji i všem ostatním u receptu s myčkou jsem se opravdu nasmál velice originální pojeti :-)

:)

všem, na které se v tomto kole neusmálo štěstí – bruste si své kreativní zuby na 1.únor, kdy vypukne další kolo!!!

Sláva vítězům, čest poraženým! Chápu, že v takové konkurenci jsem se nemohla umístit, ale nevadí, naladilo mne to a příště budu lepší :-). Pane Cuketko, tou soutěží jste mne přivedl na stopu stránek o jídle, které jsem do té chvíle pomíjela… a jak vidím, tak neprávem, teď je mi to líto.. ale já to doženu!!! Díky.

Gratuluji vítězům — a, pane Cuketko, ty soutěže Vás zcela jistě přivedou minimálně na mizinu, v horším případě i o rozum ;). Tím jsem chtěl říci, že si považuji, jak nás, pružně rozverný pane Cuketko, rozmazlujete!

můžu už teď prozradit, že pro příští soutěže se pokusím sehnat zajímavé partnery/sponzory, kteří dodají ceny za pana Cuketku, pokud se nepovede – zvu vás!

;)

Taky gratuluju:) Vypadalo to všechno moc krásně…:o)

Očekávám, že příští soutěž překvapí někdo jídlem z pračky:-)

janamarie:

už se těšim!

2 all:

dobré zprávy: obojí – téma i sponzor pro únorovou soutež jsou již zajištěni. tentokrát to bude trošku jiné a soutěž bude více přístupnější (nebudete muset umět vařit, ani fotit), ale zase bude připraveno rovnou 10 cen!

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)