Nadílka

cuketka.cz_nadilka

Přáničko, PF 2010 i nadílka. Tři v jednom!

Děkuji za celý rok tady s vámi a přeji pěkné svátky i úžasně šťavnatý a křupavý 2010 k tomu jako nášup! A aby nám čekání na Nový rok rychle uběhlo, mám pro vás ještě malé překvápko…

Sto cuketkových odznáčků pro stovku nejukecanějších z vás. Stačí když mi napíšete svůj nick, e-mail a adresu, a pokud budete patřit do první stovky zájemců s nejvyšším počtem komentářů na blogu + příspěvků ve fóru – odznáček je váš! Formulář nechám otevřený do konce roku, pak vše vyhodnotím a rozešlu.

Odznáčkový formulář je tutaj! ;)

A to ještě není všechno! Vybraní šťastlivci dostanou s odznáčkem exkluzivní informace o Cuketkově novém projektu na příští rok. Dozví se o něm jako první vůbec… ;)

Reklama

Komentáře

Pěkná soutěž, škoda že jen čtu a nepřispívám. Odznáčky opravdu závidím. Všem Šťasné a Veselé

3. Naštěstí tady není tak úplně zvykem snažit se pod každým článkem skórovat „Prvníííííííííííííííííííííí“ jako na některých nejmenovaných serverech a příspěvky „Jj souhlasím“ bez další přidané informační hodnoty taky nejsou obvyklé.

Doufám, že se k tomu nesnížíte ani nadále, přátelé. Bylo by smutné přijít o jednu z posledních oáz poměrně inteligentních debat na webu.

Ja už odznacek mam, tak necham sanci dalsim, ale taky bych chtel vedet co se chysta ;)

Pane Cuketko, možná sem to někde přehlíd, ale ani při registraci a vyplňování formuláře jsem nenarazil na vyplnění jména, tak jsem Vám ho tam doplnil. :)

Tož jsem se přihlásila. Odznáček sice již mám, ale nechce se mi stále přepínat z jednoho batůžku na druhej. A také jsem dost zvědavá ;-)

Tož jsem to teda taky zkusila.. První odznáček mi nějak ufrnkl, třeba se usměje štěstí teď :)

Uz jsem se take registrovala v „Cuketkove strane gurmanske osvety“ ;-) Tesim se tedy na stranickou legitimaci a odznacek se stranickou prislusnosti :-)
Lide vsech chuti spojte se!

Sice patřím k pouhým čtenářům a nepřispívám, ale tohle mě donutilo se registrovat. Zkusila jsem to, třeba to vyjde. Cuketkův blog sleduju už dlouho a vždycky tu najdu něco, co mi zvedne náladu a podpoří chuť k jídlu. :)
Veselé (a chutné) Vánoce všem!

Tož jsem to teda zkusil ;-) Kdyby nic jiného, tak vím, že příští rok musím víc psát … :-)

Tak se taky zúčastním. A přeju, ať spodní voda studnice nápadů neklesá :-D

Taky spíš jen čtu, páč nemám moc času nějak přispívat svojí troškou do mlýna, ale prý se má zkusit všechno. No, třeba to vyjde…
Přeju krásné vánoční svátky všem gurmánům i gurmetům, jakož i všem dietářům, kteří se kochají alespoň okem. :-)

Zdravím všechny příznivce těchto stránek a autora obzvláště.
Díky za celoročně pěkné čtení a povídání, i když rovněž patřím
spíše k těm čtenářům, kteří se pod fousy usmívají a libují, jak je to pěkné si takhle povídat o jídle a všem kolem, ale jen někdy reagují. Stráááášně mě to baví a prosím pokračujme. Všem přeju opravdu hezké Vánoce – ty opravdické – abychom aspoň zlomkem zacítili to úžasné cosi, co v nás v dětství vyvolávalo slovo Vánoce…

No, taky jsem toho moc nepřispěl, ale třeba budu mít o vánocích štěstí, které tímto přeji Vám všem na Vánoce i do roku 2010.....panu Cuketkovi ať to dál tak skvěle píše a ať nám chutnááá

Jakožto pravidelnou (pouze) čtenářku Vašich zápisků, pane Cuketko, jste mě tímto ponoukl se také zaregistrovat a zkusit štěstí.
Vám i všem mlsným jazýčkům přeji uspokojené chuťové pohárky o Vánocích i v novém roce.

I já jsem zkusila štěstí:) Jsem pravidelnou čtenářkou, ale do diskuze nepřispívám, od příštího roku se polepším:)

Takuž jsem se taky přihlásila a tajně doufám :o) Odznáček ještě nemám a hrdě bych ho nosila.

Přiznám se, že do diskuze jsem přispěl jen jednou (tedy dnes podruhé) nicméně na web zaskočím denně a bezpochyby si ho moc vážím (resp. jeho pisatele), čili…mi nezbývá doufat, že se např. odkudsi vyrojí mračno odznáčků nových, neboť zájem bude určitě zdrcující a i já patřím mezi ty co by hnědou „placku“ nosili :)
Nejsem zase takovým odborníkem, který by si mohl dovolit sofistikovaně vypadající příspěvky a tak se raději moc neozývám :) Nicméně si držím palce, pokud by můj úspěch neznamenal, že se na někoho jiného nedostane…

tak jsem se taky přihlásila a pokusila. A jako pravidelný čtenář si dávám do r. 2010 závazek..začít přispívat. Co kdyby příští rok bylo zase nějaké překvápko :D

Přeji všem krásné Vánoce, zdraví, štěstí, pohodu a klid (nejen) u dobrého jídla!

nekomentuju, nepisu, ale CTU PRAVIDELNE; pravidelne cuketkovymi informacemi zasobuji okoli a tim jsem myslim na stranky privedla par dalsich priznivcu. Vesele Vanoce a do noveho roku vykroceni tou pravou nohou!

Nějak mě to nechělo přihlásit pod mým starým nickem :) panu Cuketkovi každopádně patří velký dík, za jeho práci, zajímavá témata, zkrátka je z něj food opinion leader, jehož je radost číst. Díky patří i většině čtenářů, díky nim jsou diskuse podnětné, zajímavé, často vtipné a kultivované.

Ač jsem zde převážně jako civil, drze jsem si o odznáček napsal také :).

Pan C by se prostě měl nechat obměkčit vánoční náladou případně punčem a dát odznáček všem;)

Krásné vánoce a vše nejlepší do nového roku přeji panu Cuketkovi, fotka s odznáčky je nádherná..

Krásné svátky vánoční přeji a hlavně klid a pohodu, trochu té lásky a lidského tepla. Hodně naděje do roku 2010 a dobrá zpráva i v Bohnické léčebně se dají strávit vánoce, viď Renýsku? .-)

jůůůůůůůůůůůůůů cuketkový odznáček…to je něco na vánoce

díky všem za přání :) jen dodávám, já hlávka děravá, že akce platí do konce roku, poté vše vyhodnotím a rozešlu!

(ve hře je prozatím cca 70 z vás)…

tak jsem se s vidinou odznáčku také odhodlala přesunout z části pasivních čtenářů do sekce aktivních přispěvatelů, tak snad mi tohle předsevzetí vydrží…jinak panu Cuketkovi přeju hodně inspirace pro další práci, jeho blog má v mých záložkách čestné místo

Vlasy si rvu za svou pasivitu! Přesto nepřestanu patřit mezi věrné čtenáře webu, i když odznáček nedostanu :)

Barus: Jo, pasivita se nevyplaci, to vime vsichni.. Ted bychom mohli aktivne zalozit „Klub pane Cuketkovych pasivnich priznivcu rvoucich si vlasy“.. Kdyz tak ctu diskusi,clenu by bylo dost .. :-)

panebože..odznáčky…teď ještě knížečky, přísahu, členské poplatky, schůze atd atd......wau!!

Vincente, mate pravdu.

Taky bych rad odznacek, ale date jim adresu a uz po vas jdou. Radeji jsem se prihlasil pres proxy server. Jsem ochoten dodat Cuketkovi souradnice GPS, kde by pro mne ten odznacek mohl zahrabat, takovy kulinarsky geocaching.

Kdy to ale clovek ma sakra vyhrabat, aby ho pri tom nechytli?!

FLFL: Doufám, že zahrabávat se budou jen odznáčky, protože „kulinářský geocaching“ zavání zahrabáváním kulinářských specialit a to by byla věčná škoda :o))

Co se týká soutěže, taky jsem z těch, co se spíš jen kochají, ale zkusila jsem štěstí. Uvidíme.

48: chce to dobře vybrat, co zahrabat, třeba takovýmu kimchi by to jen prospělo (-:

49. a co teprve taková stará známá kočka „po cikánsku“ :-)

Kytkoooooo! Zahrabávat kimchi to se zeptám Korejských kulinářských kamarádů co na to říkají…tststs
Jsem zvědavej jestli třeba na PFF budete ty odznáčky míti hrdě připnuté na hrudi:o)) budu Vás počítat…

51: Řeknou, že se to tak tradičně dělá – hrnec s kimchi se zahrabe do země a tam se nechá kvasit…já to z nedostatku hlíny v bytě sice vynechávám a nechávám kvasit jen tak v zeláku, ale tradiční způsob je do země…

Jojo, kimchi se běžně zakopává do země a nemusí to být jen v M.A.S.H. seriálu.
A odznáčky my, kteří je už máme hrdě nosíme. I na letošním PFF jsme je měli. Takže žádný problém. Velký bratr nás stejně všechny vidí, odznáček-neodznáček. (-;

dobrý den, čtu vás pravidelně a někdy se inspiruji … a i nadále zůstanu v mase jen čtoucích :o) přeji ať se vám v novém roce daří!

Pivli: jak opakovane ctete, naprosto drtiva vetsina zustava v kategorii ctoucich. Pak je NEKOLIK vetsinou prispivajicich a UPLNE JEN MALO v kategorii obcas prispivajicich. Vetsina zustava v anonymite. Ted se jeste registrovat – a uz jsme u Vincenta.
At si nas p. Cuketka najde pres Velkeho bratra, kdo vi, treba mi prijde odznacek:)

FLFL, Vincent:

pánové, unikl vám základní fakt – odznáčky tady na blogu nejsou poprvé a vznikly na základě přání čtenářů v komentářích už před rokem. za minulou 50ks várku odznáčků se dokonce vybralo přes 9000 korun na dobročinné účely. ty letošní jsou prostým poděkováním všem čtenářům, kteří se na chodu blogu i diskuzního fóra podílejí aktivně – nic víc, nic míň :)

57. : a ščórajó a ščórajó, co?
Jsem Ti říkala, že nemáš dávat do těch odznáčků ty čipy.

samaritán…bravo!
Cuketko jen jsem vyjádřil názor…Co takhle trička?? nebo slipy?? to by bylo něco a nebo nějakou průkazku…no ..

58: A co teprve až se zjistí, že po některej Cuketkovejch receptech člověku zmodraj dlaně a jazyk. (((-:

59: Když odznáček nechcete, nikdo vám ho nenutí, ale je potřeba v tolika příspěvcích dokola naznačovat, že odznáčky považujete za nebetyčnou kravinu? Ale je li to vaše soustavné a upřímné přání, abych si zul botičky, tak já kvůli vám prohlásím za kravinu všechny odznáčky co mám…

61. Kytko, Tys to neprokouknul? Takhle se honěj příspěvky, kvůli odznáčku, ne? ;-)

Musím říct, že mně osobně je milejší, když už teda se honěj příspěvky, že se honěj tady, než všechny ty nový komentáře ke všem možným receptům. Potrefila mě žlučníková kolika a jsem ještě celá obolavělá, takže podívat se díky těm komentářům k receptům a návodům znovu a slintat nad něčím, co si ještě pár dnů nesmím ani představit, to je týrání odporující ženevským konvencím.

61. + 63. A já chci libru ze svý knížky!
64. ach. Kolika o svátcích! To tě lituju. Žlučníkovou neznám, jen ledvinovou (opakovaně, až do operace). Ty si tedy dopřáváš. :-(

65. Vzhledem k tomu, že v místech, kde ostatní mívají žlučník, mám dobře prosperující kamenolom, operaci asi taky neuteču. Ukazuje se, že zdravotnictví je na tom tak špatně, že se doktoři hned rozhodli mi kamenolom operativně vyvlastnit a pokračovat v těžbě sami.
S čímž souvisí: nenašly by se nějaký drby, kdo je kde po Praze na žlučníky šikovnej?

A abych se vrátila trochu k tématu tohoto webu: za to všechno bezprostředně může ta pečená kachna. Ale když ji maminka dělá tak dobrou…

MobyDick:
Milovník dobrého jídla by pokud možno neměl mít žádný žlučník :-) Takže já hned jak jsem zjistila od čeho je mi pořád tak blbě jsem řekla svému panu doktorovi, že ho chci vyndat. Pan doktor mi to sice rozmlouval, že prý každá operace je pro tělo velký zásah a ať to ještě chvíli zkusím vydržet, ale žlučníková dieta pokud jste mlsní se vydržet nedá a tak jsem se nedala a na operaci jsem se objednala hned jak to bylo možné. Na radu pana doktora jsem si vybrala mimopražskou nemocnici, prý tam nemají tolik pacientů a tak je péče lepší a měl pravdu. Zkusila jsem sice nejdřív Motol, ale chování příslušné paní doktorky a sestřiček ke mě i k ostatním pacientům když jsem se tam vypravila na předoperační prohlídku bylo tak hrozné, že jsem radu mého lékaře poslechla a na druhý pokus a po konzultaci s kamarády jsem vybrala nemocnici v Neratovicích a pak už jsem hledat dál nemusela. S celým průběhem operace od prvního kontaktu do rekonvalescence včetně jednání lékařů i sestřiček jsem byla naprosto spokojená. Od Prahy je to kousek, Neratovice jsou dobře dostupné i bez auta. Bohužel je to už skoro 3 roky a tak nevím zda se tam třeba personál neobměnil a kvalita se nezhoršila. Omlouvám se všem ostatním, že jsem se tak rozepsala na toto téma, které sem asi moc nepatří, ale trochu sem přece patří, protože s nemocným žlučníkem se mlsat fakt nedá :-)

Jj, je pravda, že i já coby zaměstnanec Motola nemám moc dobroru zkušenost s chirurgií, ale jsou pracoviště, kde se personál chová hezky a péče je tam opravdu kvalitní (navzdory pruzení, buzeracím, akreditacím, úsporným opatřením, atd…).
S těmi malými nemocnicemi se to má tak, že pokud jdete na malý zákrok a nemáte žádné kompikace ( jakékoliv), je to prima.
Ve chvíli, kdy se něco semele, tak je to malér. Chybí intenziví péče, ARO…odborná konzilia. Má to své pro i proti.

Zdravím žlučníkáře z FN v Ostravě Porubě. My jsme nejlepší, když budete mít štěstí, uvidíte mě na sále. Ale asi ne,… ta narkóza, pravda:-) .

p. Cuketka ad 57> cele to bylo z me strany mysleno zertovne, jako ze nechceme ty implantaty do zatylku:)))
Vyprokoval me Vincent, to je jeho vina, ja nic…

díky všem za účast, akci tímto ukončuji :) dotáhl jsme z papírnictví haldu obálek a jdu balit a tisknout! ;)

Cukee, jsou jedinci, na které se odznáček nedostane, i když se přihlásili?

Zrovna jsem si rikala, jestlipa a kdy se mohu tesit na cukinate prekvapko ve schrance :-)

Vidim, ze ignoraci netu pres svatky jsem si nabeh.

dnes dopoledne jsem odnesl plnou igelitku vypouklých obálek na poštu, ty nejrychlejší by měly být u vás v poště už zítra ;) doufám, že udělají radost!

Už mám ocuketkovanou tašku! :-) Děkuji převelice, udělalo mi to velikou radost!

manželka na mě koukala jak na blázna, když jsem z obálky vyndal odznáček s cuketkou a skákal skoro do stropu :-)

76+78: Hlásím, že odznáček dorazil i na druhý konec republiky. Cukee, vřelé díky!

Hurá, už jsem taky „očipovaná“! Díky! :-)

Nemohla jsem uvěřit, když jsem ho vylovila z obálky. Moc děkuju, udělal mi obrovskou radost.

Taky už mám cukeťáček, a to se říká, že pošta posílaná ob tři ulice jde nejdýl 8)))

Tááák, další odznáček do sbírky. Kam ho dám, abych ho neztratila? ten na tašce mi zmizel, na foťáku se drží štopka-nešťopka. Tak asi na čepici, ne?
Děkuji moc!

MÁÁÁM HO, no nedoufala jsem. Pyšně nosím na kabelce, doufám, že neztratím. Diky pane Cuketko!

Dnes odznáček dorazil, díky. Hned zítra se s ním vypravím do restaurace, a budu se tam s ním ohánět jako Mr. Bean s American Express. jen nevím, zda se všichni posadí na prdel, nebo mě odveze houkavý auto.

Pošta funguje i u nás, odznáček dorazil a způsobil velkou radost :-) Jsem zvědavá co a kdy přinese tajemný http://www.scuk.cz :-)

Dobrý den,odznáček včera také dorazil :) Děkujeme a přejeme hezký víkend Standa, Šternberk

Tak do Plzně asi kvůli kalamitě pošta nedorazila:( Snad v pondělí..

Odznáček včera dorazil, i zakřepčila jsem radostí. Dcera prohlásila, že jsem se chovala infantilně jak Mr.Bean. Spratek drzej!
Tak dnes už vyrazil do chumelenice připíchlý na bundě. Snad cukeťáček nenastydne, když má tu čepici…

Pane Cuketko, vřelé díky! Vězte, že jsem na vlastnictví odznáčku náležitě pyšná, aniž bych se vlastním úsilím o cokoliv zasloužila.

Tak i ke mně už se odznáček dokutálel. Děkuju!

Tak odznacek uz dorazil i sem. Dekuji!

Jako spravna slicna Cuketkarka ho budu hrde nosit na sve hrudi, tak aby si ho kazdy vsimnul ;).

wawawiwa! odznáček je zde! Velmi pěkné. Velmi milé. Děkuji, pane Cé :) jsem exaltován :)

Odznáček opravdu dorazil a moc potěšil, čili poděkování je nejen ode me…a konečně mohu nenápadně propagovat u kolegů nejen slovy ale i obrazem :))
PS: „Jeslti“ na scuku jest úmyslem?

fire:

zkuste na scuk.cz najet ještě jednou. co to udělá? a potom ještě jednou a ještě jednou a ještě jednou… ;)))

Dekuji za odznacek :) Vracim se s dovolene a hle, krome hromady uctu na mne ve schrance ceka i neco prijemneho!

Jéééé, Děčín také hlásí přijetí zásilky :-) Huráááá. moc děkuji, už se blýský na podstromečkové kabelce :-)

Pane Cuketko, taktéž děkuji za odznáček. Nad obálkou jsem jásala tak, že si rodina myslela, že mi odpustili školné…

Také děkuji, i sem na jinou část prahy 6 odznáček dorazil. nejspíš už před pár dny, nějak jsem nevybíral schránku.

Hlásím odznáček v Praze 9. Děkuji :)
A jak je to trochu jiná hnědá než posledně, líp mi ladí k bundě. Super.

Já jsem myslela, že ifo o scuku je jen pro tajné bratrstvo odznáčkovaných :-). Ale já na suši v Brně nechodím…

Fialka:

zkuste se tam podívat za 10 minut. co se stane? ;)))

(p.s. současná podoba scuk.cz je trochu kulišárna)

Dnes mě odznáček také mile překvapil. Po pravdě jsem nečekala, že se na mě štěstí usměje – a teď se na mě usmívá odznáček. Mnohokrát děkuju!

Pane Cuketko, dostal odznáček opravdu každý? Všichni už se radují, ale v Plzni nic. Já se svými jen několika málo komentáři jsem ani nedoufala, ale když jste říkal, že se dostalo na každého..

zuzana:

mám tu ještě asi deset posledních obálek k odeslání u lidí, kteří doplňovali adresu, jak tak koukám, vás tu ale nemám. poslal jsem vám mail, stačí doplnit adresu dodání ;)

Ja taky smutne koukam, adresu jsem Vam mailem posilala jeste jednou, ale odznacek do jiznich Cech ne a ne dorazit :(

Moc děkuji za odznáček. Hrdě jej nosím. :) DS

Teeeda, to bolo milé prekvapenie :D V schránke ma čakala obálka z Prahy a v nej odznačik ;-) Pripla som si ho na zásteru a každej návšteve sa s ním pochválim, tak tak …
Ďakujem

Pane Cuketko, moc a moc dekuju :-) Byla jsem na sluzebce a manzel se pry docela divil, co ze to prislo za podivnou zasilku :-D

Juchuu, tak dneska konecne odznacek u i me:)) Prevelike diky!!:)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)