Odhalení: Americká protiraketová základna je…

Prožil jsem vzrušený víkend plný nebezpečné špionáže, plížení a maskovaní, abych vám dnes přinesl šokující odhalení. Pan Cuketka exkluzivně pro celý svět! Pěkně se podržte, protože chystaná americká protiraketová základna v Brdech je ve skutečnosti…

Piškotový dort!

Jak vidíte na mých unikátních špionážních fotografiích – celý radar stojí na obdélníkové piškotové základně, jejíž ochranný plášť je vyroben ze speciálního materiálu ne nepodobnému čokoládovému krému! Piškotová kopule radaru je také z piškotu, ale obalená pláštěm z krému vanilkového a doplněna vnější fixací z čokoládové polevy.

Jak vidíte, nachytal jsem amíky v poměrně choulostivé fázi testování, protože přímo na střeše základny parkovala raketa!!! Podle jejího nazdobení není možné odhadnout jestli přiletěla z Ruska nebo z Íránu, každopádně vnáší do problému naší národní obrany celou řadu nových otázek!

Na následujícím obrázku vidíte obrázek se stavby zařízení – celý jeden radarový řez. Myslel jsem si, že kopule má být dutá a že v ní bude obíhat radarový talíř, ale prt! Je to celé napěchované piškotem a čokoládovým krémem. Soudruzi z NDR by se asi uslintali navzájem v čokoládovém objetí.

Z těch fotek mi jde mráz po zádech. Tak dokonalá technologie! Máme se jí bát? Dokáže piškot zastavit raketu? Mají na něj Brďané chuť?

Piškotové odkazy pro vaše potěšení:

Reklama

Komentáře

Tak pod tímto piškotovým kouskem musí být podepsán cukrář s vysokou (vojensko/cukrářskou) hodností :-) Jsem pro piškot všemi deseti !! – obdivuji tu vysokou cukrařinu :-) Ovšem jsem proti „piškotu“, který nelze sníst a bude hyzdit celé Brdy a zhyzdí i charakter celému národu.

:)))

chtělo to jen tošku fištróna! předem se ale musím doznat, že na dort byly použity polotovary (piškot i krémy). ono přeci jen je to vojenské zařízení, takže jsem vše přizpůsobil rychlosti .)

Dosud jsem neměla na umístění základny zcela jednoznačný názor. Nyní jsem všema deseti pro!!! Mňam!

to Dolce_Vita : mluv za svuj narodni charakter prosim te, ten muj bude na takovou spolupraci hrdej. Taktez si nejsem jistej, jestli mas vubec predstavu o tom, jak nejakej takovejhle malej piskot zohyzdi Brdy, kam ty se jedes 2-3x za zivot podivat ;)

Obávám se, že takováhle základna opravdu může zvýšit nebezpečí útoku ze strany hladovějící Severní Koreji…

M@P
To mi to trvalo, já myslel, že to myslíte o tom nejedlém…Příště prosím smailujte :-)

tezko rict, jestli ta jedla zakladna, nebo ne, nicmene tato je mi vzhledove sympaticka az presprilis, panCuketka ruluje ;]

To je paráda! Zvlášť konstrukční řešení kopule je geniální! :-))

Oni teda někteří lidé tvrdí, že to bude vypadat spíš tak: http://srmsc.org/msr3010.html – je fakt, že by se to lépe peklo, ale to kopulovité řešení je zase poněkud malebnější. :-)

úžasnééé, zvlášť sofistikované řešení kupole :) hádám, že vám toto vojenské tajemství ukradnu …;)

jen jim to konstrukční tajemství klidně vykradněte. z vrstev piškotu a krému dáte dohromady téměř jakýkoliv penilní národně obranný útvar! :)

Velmi pěkné!!! V tomto případě jsem pro radar! (i když jinak jsem proti)

Cuketko, díky za odhalení, skvěle jsem se pobavila :-)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)