Pizza Go Home

Junk-food festival s roznáškou pokračuje. Po americkém dineru Jerry's tady máme podnik rovnou se šesti provozovnami po celé Praze – Pizza Go Home.

Netčíšník

Tentokrát jsem objednával přes Netčíšníka, což je šikovná webová aplikace sdružující několik desítek restaurací s donáškou v celé ČR. Po registraci a zadání dodací adresy vám tam vyjede seznam dostupných restaurací s menučkem k objednání a podrobnými daty. Mrkněte se sami, nabídka je široká.

Pizza Go Home

Pizza Go Home mají, jako jedni z mála, plný 24 hodinový provoz. V nabídce se soustředí na tvrdé jádro fast-foodu: pizzu, jednoduché saláty a semtak nějaké to kuře. Nic extra, zkrátka základní střelivo pro všechny tvrďácké workoholiky a lenochody… ;)

Objednal jsem celkem za 335,– Kč ( z toho 35,– za obaly) s tím, že jsem dostal v rámci akce dopravu zdarma. Objednávka proběhla naprosto v pořádku. Dovoz byl v rámci slibovaného intervalu za cca 45 minut a nechyběl ani potvrzující telefonát přímo z provozovny. Ukázkový průběh ještě potvrdily dostatečně teplé proce.

Z nabídky pizzy jsem vybral velkou margaritu (110,– Kč, 32 cm) a čtyři roční období (115,– Kč, 24cm). Všimněte si komicky zastrčených ochranných židliček vzhůru nohama. Sranda což?

Pizza z PGH má poměrné tuhý korpus skoro bez křupavých okrajů. Těsto bylo splasknuté, tužší a s chutí po mouce (po kterém mě osobně zpravidla rozbolí břicho). Náplně se nesly v obdobném duchu. Obzvláště u margarity to bylo zklamání – suroviny mdlé chuti a gumídkového naturelu.

Vyzkoušel jsem i malý kuřecí špíz za 35,–, který byl fajn. Sice jen takové malé soustíčko, ale pěkně okořeněné (po kari?) a propečené.

Tiramisu za 40,– Kč mají od Zotta. Klasika ze supermarketu vhodná k transportu. Na tom není co zkazit.

Závěr

Poznali jste, že nadšením nehýřím. Objednávka i transport na jedničku, zbytek rozpačitý. U těchto rozvozů nebudu dávat cuketky, ale budu je řadit pěkně do žebříčku! Zatím je pořadí následující:

  1. Jerry's (s náskokem)
  2. Pizza Go Home

Ve frontě jsou další zajímavé podniky. Nevěřili byste, co všechno se dá dnes na netu objednat domů! ;)))

Reklama

Komentáře

Tento průzkum, jakkoliv si vážím odvahy pana C (Těsto bylo splasknuté, tužší a s chutí po mouce (po kterém mě osobně zpravidla rozbolí břicho)) podle mého přesvědčení do seriozního blogu o jídle nepatří.
Není to snobárna. Když mám hlad, dělám kompromisy. Kdybych měl opravdu velký hlad, jedl bych i ........... (doplňte si sami).

Záběr tohoto výborného blogu je už, dle mého názoru, dostatečně široký, než aby potřeboval prolínat do spodních vrstev rychložrádlového průmyslu.

Omluvte mírný zmatek s kursívou v předešlém příspěvku. Sorry & thank you.

Jednorožec:

(kurzíva zneškodněna! no problm…)

ad junk&fast… u vás v UK už je to možná hodně dobře zažité (a to doslova,). tady to teď ale zážívá nečekaný boom.. kudy v prg chodím, tudy vidím všemožné motorizované i nemotorizované kurýrstvo, jak sviští s čímkoliv jedlým za hladovými strávníky. konkurence rost, úroveň service jde nahoru…pro čr podle mého stále rozbíhající se fenomén (ale možná se mýlím)

(mimo jiné se přiznávám, že mě tento brakový žánr hoooodně baví ;)

Naopak Cuketko, pokračuj, je to takové zajímavé zpestření:-) Tvoje „seriály“ mám hodně rád. Tohle sice půjde jen hodně těžko srovnat s tvým mnou oblíbeným seriálem o řeckých restauracích, ale také je to zajímavé – a hlavně – někdo to otestuje za nás:-)

Pokračovat! Pokračovat! Toto je pole neprozkoumané a práce záslužná!

Poznámka na okraj: Nečíšník jsem docela používal až do chvíle kdy těžce zklamal – jednoho krásného dne přestal zřejmě fungovat přenos dat mezi Netčíšníkem a provozovnami, takže jsem na jídlo od Pizza Go Home čekal dlouho a zbytečně. A tak jsem dospěl k názoru, že Netčíšník je zbytečný prostředník u něhož si zákazník nikdy nemůže být jistý, že jeho objednávka dorazí.

ja ted parkrat objednaval pres netcisnika v Pizzeria Squadra Azzurra, a byl jsem vice nez spokojen, doporucuji otestovat :)

a diky za tenhle serial – clovek aspon vi, cemu se kdyztak vyvarovat, kdyz nema cas si uvarit sam ;)

Dan:

díky, seriály jsou náročné na vytrvalost (a u já moc nemám) s temi delivery je to jednoduché, dá se to zrpacovat celekm rychle a poměrně levně… ještě jedne letní seriaál by senám tady ale vešel ne? :)) uvidíme…

potemnick:

díky za popíchnutí! ;) netčíšníka jsem za poslední týden použil celkem třikrát a zřejmě se do toho nějako obuli, protože vždy 100% + zkušenost… je jasné, že musí mít dobře propojený net → restaurace, mylsím , že do toho v poslední době navalili nějaké peníze a zřejmě to funguje....... uvidíme dále, jak se vyvrbí… na českém netu jsem našel ještě další dva agregátory delivery hospod, vyzkouším je také.

shubin:

přiznám se, že na pizzu z rozvou už nemám vůbec chutˇ, většinou jsou to podprůměrné kousky :/ děkuju ale za tip, sq. azz. jsem ještě nezkoušel… :)

Cuketko,
v serialech urcite pokracuj, jsou skvele.

Ale na podzim by to chtelo obnovit cuketko-koleno-velu, ta byla proste bozi ;-)

cuket-koko-le-novela :))) good 1! ty kolena mi radši neřipomínejte… :)))) možná na ten podzim.. ne sklonku léta mám něco vymyšleného…

Důrazně nesouhlasím s Jednorožcem. Blog pana Cuketky je skvělý a navíc VTIPNÝ. Jen ať prolíná do všech možných gastronomických vrstev. Co je seriózní blog? Seriozních, nudných a snobských článků ala p. Poštulka je až dost. Vivat Cuketka. HOWGH

jsem jako pupek :D

…myslím že to je supr – zatím teda něpatřím mezi workoholiky (jenom lenochody) takže jsem se nedostal k objednávání potravin přes net, ale víte co… až bude ta hypotéka :D

jinak ta úvodní fotka, to vypadá jako když je tam to tiramisu přidaný počítačem – všechno okolo takový mdlý, jen tiramisu nad všm barevně trůní, jak z reklamy :D

[7] jo, to chapu, na rozvazenou pizzu uz jsem taky alergicky:)
proto se bez muceni priznam, ze z s.a. jsem objednaval hlavne rizota, nejaka masa a tak – muj favorit je Scaloppina boscaiolla + Patate gratinate con parmigiano.
Asi bych se mel jit nekdy podivat, jak ta pizzerie vypada nazivo – snad to nebude moc velky sok:)

jinak diky moc za vyborne clanky, i tyhle testy dovozu se hodi, aspon clovek vyzkousi neco noveho (popripade se muze necemu vyhnout;))

Hmmm, tak mě napadá, že asi stále neexistuje rozvážka horkého čaje :-) „Tea Go Home“… tohle si ještě promyslím, objednat si čerstvou japonskou senchu je tak trochu výzva :-D

[14] to je hodně dobrej nápad.. takový obchodní plány by se neměli ale zveřejňovat, ale naplňovat :)

Pizzu go home jsem měla jednou jedinkrát a také naposledy v jejich provozovně na ČM, doufám, že jste jí pane Cuketko nesnědl moc velký kus a to břicho Vás nebolí!
Jinak tento seriál jsem taky velmi uvítala!

Z PizzaGoHome se dá jíst jedině Mexická pizza, občas si dvě velké večer objednám, jednu sním a druhou nechám na ráno, kdy je úplně nejlepší, těsto je krásně vláčné, zkuste…

[15] Ja se spis divim, ze neexistuje "20dkg sekany, tri rohliky a lahvac Go Home'. Kolik slovenskych/ukrajinskych gastarbeiteru by vam za takovy obchodni model libalo ruce!

Z dvou nových konceptů (Sencha, Sekaná) bych dal osobně přednost tý sekačce. Tu bych viděl obchodně úspěšnější. Tea go Home mi přijde trošku weird, ledaže by na mopedu přijel(a) gejša / gayša a připravil(a) čaj na místě…
Ale já přes svůj hrneček s oslazeným pickwickem vím prd…

cuketka: když už objednávat na Praze 6, tak co takhle zkusit Redrock? objednávky nejlépe po telefonu, ale na webu najdete speciální menu pro rozvoz. Doba rozvozu je hodina, ale po Praze 6 je zdarma. Sýrová pizza je poměrně dobrá.

ad Jednorožec: pane Cuketko, pište o tom, co baví Vás, je to přece Váš zápisník. A komu se to nelíbí, aťsi ....... Držím Vám palce!!!

matesola: Gejša na mopedu je skvělá, zas další lok čaje v klávesnici :)))

No, ještě k tomu čaji:
Jestli jste byli v Pakistánu nebo v Indii, tam jsou všude – ve vlaku, na ulici, na nádraží i ve stáncích u cesty – prodavači čaje s přenosným vařičem a konvicí silného sladkého mléčného čaje, stačí mávnout a hned přiběhne a naleje vám za dvě – tři rupie hrníček.
ňíká se jim čajwalláhové (protože čaj se řekne čaj).

Petra:

Redrocka jsem používal ještě než jsem začal s tímto miniseriálkem. je fajn a mám dorpavu zdarma, to je obr plus. jejich pizze mi ale v poslední době přestala chutnat… takže mě už jaksi „nebaví“ :) ale zase maj tu dopravu zdarma, takže? ;)

kocour:

potřeboval bych nějakého osobního cyklistu espressowalacha :)))) na nosiči by vozil šestihlavou bestii zn. rancilio předělanou na autobaterku a uzavřený okruh vody .))

Nazdárek.Patřím k pravidelným konzumentům rozvážkové pizzy a tak dam typ jak si zpříjemnit dovoz.Od PIZZY GO HOME objednávám fakt často.Vyhovuje mi NONSTOP provoz.(nemusím koukat na hodinky a přemýšlet jak mají jinde).Kvalita hodně v pohodě (NO PROBLEMO).Jediný co mě drtilo byla vyšší cena.V Tesku na Novodvorský na pokladních účtenkách mají kupón na pizzu ZDARMA k jedné placené.Objednám 2 pizzy 45 cm (salámovou a šunku žampiony) a i s dovozem to mam za 280 kaček. A to je už hodně pizzy za super prachy :-)

Zdravim. Z PGH sa u nas vo firme zvyklo objednavat cca 2 roky dozadu. Kvalita to nikdy nebola nic moc, ale ked bol hlad tak sa proste dalo. Potom prisli 2 objednavky, ktore boli hrozne. Prvu sme prezili 8-), ale pri tej druhej prislo nieco, co sa neda nazvat jedlom a nazvali sme to ako (pardon za vyraz) „hmota vhodna akurat na zahustenie stolice“. Navyse, a to sme si bohuzial vsimli neskoro, nauctovali viac ako v skutocnosti doniesli (hold ked sa objednava pre celu firmu tak to, ze donesu o jednu pizzu menej si nikto nevsimne). Zlaty klinec prisiel ked sme volali a snazili sa urobit reklamaciu. Nasledovala davka arogancie ukoncena vetou „tak si uz u nas viac neobjednavajte“. Drzim sa tejto rady a kazdemu kto si chce v PGH pizzu objednat odporucam aby tak nerobil. Hold „customer care jak svina“ 8-)

Pred dvema mesici jsem v PGH skoncil. Pracoval jsem tam 2.5 roku. Ty „stolicky“ jsou kvuli tomu, aby se viko krabice neprilepilo na pizzu a celou ji tak znehodnotilo. Co se tyce kvality pizzy, tak ta je velmi kolisava. Ve 3 v noci s x-promilema to je uplne jedno :-)

ejowitch: jo, na dispecinku jsou nekdy huste modelky ;-)

Soused:

na co je židlička vím, její hlavní finta je, že tam patří obráceně než je na obrázku! zaražená placička z umělé hmoty je zhruba stejně milá, jako přilepené víko :))) díky za koment!

mr. cuketka
Ty „stolicky“ se davaj takto schvalne. Protoze jinak by ty „nozicky“ udelali diru do krabice ze spod a jak ta tomatka pousti stavu tak by z toho byl nakonec peknej maglajz..pak si takovou krabici propichnutou polozit na noviny asi moc nepotesi.. :-)

Vzkaz pro „Ejowitch“.
Mam pocit, že jsi trochu mimo mísu a prostor Český republiky.
To co popisuješ je totální blábol.To, že má PIZZA GO HOME dispečink a nevoláš unavenému pekaři do pizzerie je záruka toho, že s tebou někdo nezávisle tvoji případnou reklamaci vyřeší.Jestli jsi na ně mluvil jak píšeš tak ti možná ani nerozuměli.
Znáš pořekadlo: kdo nic nedělá, nic nezkazí?
Pokud by to bylo jak říkáš, dávno by zkrachovali. Jen pro tvoji informaci.Jsou tady od roku 1993, dělají největší počet rozvozů a mají tam dost hukot! Netvrdím, že jsou nejlepší pizza ve městě, ale tvrdím a to mam několikrát do měsíce odzkoušeno, že jsou v pohodě. Rozhodně doporučuji vyzkoušet a sami poznáte!!!
Míla

Diky i za tento serial,asi vetsina z nas techto sluzeb obcas vyuzije. Nekdo casteji,nekdo mene. Mam dobre zkusenosti s Chicagoˇs Famous Pizza. (www.chicago-pizza.cz) . Tak treba i ta se tu mihne… Vrely dik za Vase stranky a prijemne cteni. Jirka

děláte pizzu doma? zkuste ji dochutit provensálským kořením, pak je vynikající, mňam

na netu si jídlo objednávám celkem dlouho a musím říct, že než lepší je to čím dál tím horší. cca před rokem těstoviny s kari od squadra azzury byly pompézní a dneska – právě je mám na stole a tak mě to nas.. že si potřebuju postěžovat a zbavit je nějakých budoucích klientů – je to hnus a nedá se to žrát – znáte to – jednou si řeknete – už nikdy víc a já dnes to pravidlo porušil – no co se dá dělat – jdu si urobit čínskou polívku…

najhorisa pizza aku som kedy jedol, to nebol prirodny syr! – odporna synteticka nahrazka! na ten podnik by som poslal inspekciu (objednavka pravdepodobne P7)

SUVERENNE najhorsia pizza v mojom zivote, horsia byt nemoze… ten „syr“ to je akoze co??? taky nejaky umely sliz, to sa toto nehambia nazvat pizzou?? ved som sa skoro dogrcal…autor recenzie si takuto podstatnu vec vobec nevsimol??

No, reaguješ na článek starý skoro 3,5 roku a za tu dobu se může lecos změnit. K lepšímu i horšímu.

Komentáře jsou uzavřeny.