Přáníčko

Reklama

Komentáře

U Cuketky mě zaujal ten shovívavý a chlácholivý pohled v očích, až se ten kapr tváří značně nadějně :) A ta pusinka ve tvaru úsměvu! Moc pěkné! :))) Krásné svátky Cuketkovi i jeho blízkým…i všem tudy průchozím :)

Tebe tiez vesele Vianoce. A tomu kaprovi rychlu a bezbolestnu smrt (takze ho nekrm trdelnikom).

Šťastné a veselééé! :-)) (Cuketka s paličkou? Co na mne vezmou brambory, než je dám do salátu? :-)))) )

Paníííčelko: jéšiš, to mi přišlo dycky děsně trapný, když to někdo psal na tabuli. Tak jsem si říkala, že to ten učitel už za dveřma čeká, a že si snad musí dělat čárky, kolikrát že už to na tabuli viděl… a to si, prosím, neberte osobně, to jen že jste mi připomněla tuhle věcičku. :-))
Dnes v práci zaznělo otřepané: na Titanicu byli všichni zdraví, takže přeju všem samozřejmě na dnešek nádherné Slunovratí zamyšlení a natěšení, a pro svátky následující jen a jen štěstí – a jak s ním naložíte, to je na každém. Někdo ho vrazí do Sportky, jiný si ho nabouchá do trenek – klasik říká, že každý je svého štěstí strůjcem – nuže rozvahu a srovnat aktiva! Atakdál…ale srdečně!!

Zkousim si predstavit, jak si nekdo nabouchava stesti do trenek… AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Mně zase nejde z hlavy ta ilustrovaná palička.
Beware of Cuketkas bearing paličkas (Beware of Greeks bearing gifts).
A písnička: Pes jitrničku sežral, docela maličkou. ňezník ho při tom dopad, praštil ho paličkou. Plakali všichni psové, vykopali mu hrob, na desce mramorové, byl nápis těchto slov: Pes..
(Trvalo mě pár let, než jsem povýšil z „na desce bramborové“ na mramor, ale můj světonázor byl vždy pod velením mého žaludku a mé vedení dlooouuuhhé).

A né, že bych byl kór nedotýkavka. Pár ryb jsem si svého času sám z moře chytil, zprovodil ze světa, vykuchal, uvařil a s chutí snědl.

ten cuketčí výraz je k nezaplacení: „pojď rybičko, budeme si hrát na řezníka…“
jinak všem šťastné a veselé! :)

:))) hih, jojoj, malá parodie na všechna rozněžnělá vánoční přání a zároveň sdělení, za všech okolností a vždy s úsměvem na líci ;)) pěkné svátky všem!

(a teď si jdu konečně nabouchat to štěstí do trenek…, paličkou!! aaaaaaaaaah ;)))

pan Cuketka: Ano, to je ten správný „cuketkokomiks“.:ten řetězec. (ani to nechci napsat jaký,natož vyslovit) Duše rozněžnělé,pusinková Julie,rychlý Sim,bojínek Fialka,klidná Pani ucitelka,šťastná Vimaana1,Perchta,šlechtična,…Jednorožec,..(.pančitelko:„jednorožec chce psa mlátit paličkou“)…a lemur ,,,aaůůůůů..........The end. P.S. ..hodit to na film,??? taková krása..!!!

Protože jsme vánoční řízky snědli už včera, tak děláme náhradní program. Zdobíme palmy, umícháme si Piňa coladu, a k vánočnímu salátu si dáme asi, no ještě nevím – určitě něco vymyslíme.

Tohle je bleskoskok do internetu pozdravit všechny kamarády blogařské – přeju všem hodně štěstí!!
Jelikož mám vlastně svátek Slunovratu za sebou, a Nový rok budu slavit až 20. března, pak tohle je jen příležitost se poradovat s dětma a zablbnout si!! :-))

Užijte si to všichni jak nejkrásněji vám to sedne!! Mají to být svátky radosti, a ne jen šíleného stresu kvůli chvíli škubání barevných papírů pod stromečku. Nuže tedy, odpočívejte, hrajte si, dělejte kraviny, a taky dělejte radost druhým!! :-))

To je ale „roztočné“ přáníčko! :))))
Když už jsem u toho kapra…přišla mi dnes mimo jiné, tato legrační SMS:
Urazil se na mne kapr, že ho vážně neberem, nejvíce se ho však dotklo, že ho večer sežerem. Tvářil se moc potměšile, když mne viděl s paličkou, ukazoval na mne z vany sprostá gesta ploutvičkou!Vyhrožoval sebevraždou, že vypustí vanu, nechce župan ze strouhanky, nesnese tu hanu. I vyhověli jsme mu záhy, v bytě máme bazének – ať si s námi oslavuje, ten náš rybí kretének! Veselé Vánoce! :))))

Ha! Pivli! Už jsem si myslela, že tu moji úchylnou zprávu smete dav, ale přeci ne! :-))
Jen pro pořádek: ozdobili jsme vcelku asi 6 stromů,z toho dva umělé jehličnany, ostatní palmy.
Dárky byly roztroušeny pod obojími, ostatní budeme dohledávat v prádelníku při jarním úklidu :-)) štěstí, že jsem tam neschovala lyže a podobné zimní potřeby.

Vánoce v polokomatu, skoro nic jsme nejedli, ale je nám všem blbě, dnes poprvé v práci, zítra zřejmě naposled (v t.r.k. – tomto roce kalendářním). Ještě tam zajdu na Silvestra se podívat na toulavé Italy, co přijdou na kafe).
Prosecco se už chladí…

Ten Pan Cuketka nějak dlouho nepíše, že on ho ten kapr přelstil, vytrhl mu ploutví paličku ze šťopky a umlátil ho žábra nežábra?

zdravím všetky ,) dávám si trošku offline oraz – běžky, sněhy, četba papírových knih a článků a tak… zůstaňte naladěni, však pan c. nikam neodcuketkuje :))

tož to jó ;-)
naber sílu, příští rok bude náročný.
Přeji příjemnou pondělní oslavu.D

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)