Zasouvací speciál

Transakční náklady: Vegetariánka z Kladna vás vyjde v porovnání s ostatními podniky levně – zde lze pořídit zásun už okolo 300–500 Kč/osoba.

Skrz talíř do kalhotek

Tak dobrá úroda švestek, že se nelze nepodělit. Premiéra pro Coq au vin na Scuk blogu a zatím nejužitečnější gastronomický průvodce na léto, jakého jsme kdy pustili ven. Zasouvací speciál — Skrz talíř do kalhotek. Cynický, pragocentrický, politicky i genderově nekorektní? To možná, ale taky 100% praktický. Nadhled s sebou, já vás varoval!

Reklama

Komentáře

Jo, to mě pobavilo, a to nejsem vegetariánka, ani z Kladna :-)

Nejvtipnější je: „Po večeři v ceně měsíčního nájmu už má v podstatě morální povinnost poskytnout plnění.“

Jěště jeden recept byl na lístové těsto ze zakysané šlehačky,šlo to celkem rychle,ale převalovat se to musí,ale byla to dávka asi na 70 ks trubiček.Darovalajsem kuchařku,kde tento recept byl napsán,jakmile ho dostanu ,zveřejním

Palce hore! Teda obávám se, že můj milý by cukal u každého podniku (ale už dvakrát jsme spolu prošli kolem LDBB a já vždycky áchala a óchala, jak bych tam někdy chtěla jít…). Klasický rozhovor: „Miláčku, nezajdeme si někam na obídek?“ „Hm, na obídek… A nechceš mi, lásko, radši zase něco výborného uvařit?“ :-))

Taky mě pobavila ta morální povinnost poskytnout plnění…a hned jsem si představila sebe, haha.

Chacha, to je super :-) Taky jsem rozmazlená v jídle a jsem hysteriská, když se spolustolovník spokojí s jídly jako katův šleh a podobně…

↪ 7 Pavli: výborně, konečně někdo, kdo je taky v tomhle směru hysterický :-D

Zábavné!
Četl jsem nedávno z dlouhé chvíle inzeráty v místním tisku. Seznámení chtivých dam tam bylo o dost víc, než mužů. Zkratky: WLTM (would like to meet), OHAC (vlastní dům a auto), atp.
Mnoho dam uvedlo o sobě „likes meals out“ – v přesném překladu něco jako „vůbec neumí vařit“. To aby pak jeden měl opravdu GSOH!

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)