Linkovací Odrobinky

Tento týden zůstaly na ubruse pouze dva kousky, zato pořádné. Tipuju to na odrobinky z obřího loupáku plněného vanilkovým krémem z nedělní snídaně… ;)

  • Blogománie Jídelní

Jen za minulý týden jsem zaznamenal další tři nové fooblogy! Kolik že už jich bylo za leden? ;) Nejprve pikantní Chilli Julie (Brno!), pak neméně ambiciózní slovenské Delikatesy Viktora Klima a nakonec skromný Kolíčkův blog. Ať už se koukáme na jakoukoliv kategorii, bobtná to všade! I love the smell of napalm new trend in the morning… ;)

  • Florentýna v TV

Kuchařka pro dceru je v televizi, dcera se kouká Sama doma. Aneb zbrusu nové televizní vaření v našich domácích vodách. Podrobné avízo a data plánovaných vystoupení najdete přímo u Florentýny. Jukněte se na promo díl, je to prča!!! ;)))

Reklama

Komentáře

Čilá Julie má bezva článek o kurzu s nejznámnějším brněnským kuchařem, včetně dobrých fotoček,je to zatím první, mnou zaznamenaný kurzovní report…

Chilli Julie – konečně food blog pro nás pro brňáky, kteří jenom tiše záviděli pražákům ;)
Díky Julie…

Pane Cuketko, neměla být prosím 1.2. vyhlášena soutěž???
Jsem byla moooc zvědavá, o čem bude......

rozmar:

hned se k vám (ke všem) dostanu, nechte se překvapit :) malinko nestíhací pondělí s opožděným výkopem…

Pro zvedave internetove cumily na TV jen doplnim, ze mohou prejet na cas cca 58:55 (poradi uvedene pod prispevkem na strankach CT je tradicne spatne).

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)