Krno — hlavní město kávy

Už tomu přejmenování Brna na Krno začínám pomalu rozumět. Může za to kafe a tamní čilá kavárenská scéna, kterou nepokrytě závidím.

Teď budu závidět ještě více, protože akci takového rozsahu jsme tu zatím nikde neměli. Týden kávy v Brně představí nabitý program od soboty až do pátku. Do akce se zapojila hromada kávových společností (pražírny, dovozci), kaváren i kávových osobností, takže o informace a hlavně řadu kávových degustací nebude nouze. Nic tak rozsáhlého a pro veřejnost tady ještě nebylo.

Místní, sousedé i přespolní — mazejte Žít Brno!

Reklama

Komentáře

Jsem hrdá Brňačka a přejmenování Brna na Krno ve Vašem pojetí se mi líbí!
Krno nebo Br nooo, i když s nadsázkou, mě štve.

Bože, já se tak strašně těším!!myslím,že mě příští týden ve škole na přednáškách neuvidí. škoda jen,že ty semináře jsou povinný… btw,n oncenu kavarenskeho povaleče hodlam hrdě bojovat!:)

Su napnuté jak stary šráky, kurňa. V nedělu kópim kávovník, v pondělí dám préso u dvojitýho škopka (doubleshota), aj ty anglány v hostlu v tédnu prubnu. Zgómnu i to bohémský kafčo ve Spolku, šak bulvy mi budó celé téden šajnit, dófám, že nezaklepu křuskama z teho kofeina!

↪ 4 mill: nemám co dodat ;) leda že bych do přeložil do ostravštiny! Žít Brno sem aj linknul, pro mě super nejlepšeji vymyšlený počin.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)