Freshland

V podzemí mého oblíbeného zeleného metra se vyloupla nová rychloobčerstvina – Freshland. Budeme se tedy v Dejvicích konečně cítit svěže a mladistvě? ;) ka 

Dejvický Kulaťák je obří bitevní pole fast foodu. Kancelářské krysy se v pauze na oběd valí ze všech stran. K dispozici mají KFC, BB, RD, místní kavárny, prodejny potravin a kdo ví co ještě. Vše přímo nahrává pobíhání s umašteným pytlikem v ruce! ;)

Fresland na to jde zčerstva. V nabídce jsou saláty, bagety a variace rozšmelcovaných šťáviček z čerstvého ovoce a zeleniny. Nic teplého, zapékaného či vařeného, dokonce ani to pražené kafíčko! Kornatění cév si zkrátka musíte obstarat jinde… :D

Copak jsem si dal tak dobrého, že na to padly dva mikrotenové pytliky a malá kupa plastu a samolepek?

Bageta Caprese:

  • příznivci pečiva s navlhlým a gumovým charakterem jásají
  • kombo sušené bazalky a ledového salátu
  • poloviční velikost 49,– Kč

Bageta Hamham:

  • vepřová šunka od kosti, eidam, ogurky
  • decka tisícostrovantého dresinku
  • taky 49,– Kč za půlku

Smoothie:

  • kupka zaoceánského lesního ovoce a domácího mlíka
  • originální hučivá příprava á la Blendtec
  • obal je jako stvořený pro dobíhání tramvaje
  • 59,– Kč

Vše smontováno před mýma očima a ze surovin, které mají vystavené vepředu (= psycho efekt). Jinak ale děsná nuda. Vůbec nechápu, jak chtějí konkurovat blízké Bageterii Boulevard. Ani kvalitou ani poměrem cena/výkon to prostě nedávají.

Když si jednotlivé suroviny nakoupíte u Číňana za rohem, budete na tom lépe. Pokud se neživíte výhradně rozmixovaným ovoce, budete na tom lépe dokonce i v Bio Cafes.

Moc to nechápu. Vy to chápete? Co si tak obvykle lapáte do pytlíku ? Myslím tím na snídani, sváču nebo lehký oběd. Když jste venku a honí vás mlsná? ;)

Reklama

Komentáře

V krokodýlím boulevardu je dobrá Francouzská. Jinak nepohrdnu ani nechvalně proslulým Big Macem:). Škoda, že v ČR není Burger King a jejich Whopper. Crocodille bagety celkově nejsou k zahození, jednu dobu dělali bagel s uzeným lososem, po tom jsem se mohl užrat, ale moc lidí ho asi nekupovalo, tak vydržel jen ± půl roku. Teď mají dobrý Turkey wrap a klasiku toast Mexické kuře.

Ale abych jen nechválil, asi před 5 lety jsem si koupil od Crocodille něco, co se jmenovalo Sýrový mlsoun a nic odpornějšího mé chuťové buňky dosud nepoznaly. Vyhodil jsem skoro celou bagetu…:/

Do pytlíku? To, co mají v nejbližším pekařství, protože dál se mi chodit nechce. Takže když si vzpomenu včas, je to makový koláč, a když dorazím až po dvanácté, je to štrůdl.

Občas si chtím do pytlíku kokosáčka, mákáčka nebo lískáčka. případně měchurku.
Pekařství Kabát. Mooc dobré! Mají ještě kornetové šátečky z tmavé mouky, s tvarohem. V těstě jsou semínka a zrníčka. Ale teď už jeden stojí asi 14,50,– což je v poměru k velikosti(malosti) koláčku fakt hodně…
Jinak tak 3× do roka zhřeším v KFC a dám si Twistra…

boulevard vyhrává na plné čáře, občas si zamlsám s malých chickenem (tím za 30) od meka. a pokud jsem mimo dosah kulaťáku, jistí to pekařství a libovolný tvarohový šáteček.

V okolí I.P. Pavlova je celkem slušná nabídka pekařství, vietnamských ovoce-zelenin, KFC I Mcdonals a za rohem je Express Sandwiches…do budoucna ještě otevřou Bon@Petit :-))

Kulatak: rembrandt's donuts a „jemne maslove pecivo s tresnemi“ alebo syrovy twister. na metre je Jecminek a skvarkovy rohlik. na metre Hradcanska je pekaren s genialnym kukuricnym croissantom.
boulevard – mne to pride ako velmi nevydareny Subway.

aha a zabudol som na rychly a lacny obed, najlepsi na Vinohradoch, a to grecky takeaway pri Miraku. teda takeaway, ma aj 4 stolicky, ktore sa brat nesmu…

po tom, co jsme si minulý týden za 17 ká čé koupila jakýs suchý ošuntělý anglický dalamánek, budu na hlad preferovat cheesburger od meka – nějakých dvacet korun, tuším? Najím se toho za ty dost, je to teplé a čerstvé… Jednou za čas super.

Sim : myslíte ten Greek Corner u zastávky Jana Masaryka? Co mají dobrého?

Mám ráda od Crocodile sendvič Tikka kuře a v bageterii Boulevard jsem byla asi 2× a dobrý. Teď v Metropoli Zličín ulítávám na šťávách v občerstvení http://www.mrclou.com/
Výrobky z Freshlandu popisované v článku nejsou asi nic moc, na druhou stranu všechny bagety, co mi kde chutnaly, stály podstatně víc. Jediný Crocodile vyjde levněji.

8: Sim – jestli, jak naznačuje Pavli, je to Greek Corner, tak tam se dá něco málo jen tak na chuť opravdu zblajznout, občas cestou kolem neodolám a dám si sýr obalený v šunce nebo tak něco :o) Ale jinak je to myšleno spíš na nákupy než jako rychlé občerstvení.

JP:

croccodillema sem se živil občas za studií ;) teď už to nemůžu ani vidět :) s boulevardem to naštěstí nemá mnoho společného

loar:

fajná volba. můj vejvrit secret (pšššt neřikat nikomu) na kulaťáku je croissant se šunkou, máslem, sýrem, rajčetem, salátem za ceu okolo 30,– kč v rembradtovi… vždycky kupuju tři najednou… cítím se pak jako v portugalsku ;) chybí už jen café pingadu ;)))

Pivli:

co je to ta měchurka ??? ;))) bojimobijim, twistr mylsim že jo, když už, tak taky twstra ;)

Sim:

taky nevím který na to míráku myslíš, můžeš upřesnit plz?

olu:

poslední dobou měz meka vyloženě bolí bříško :( na kulaťáku naštěstí nejsou, takže tam je boj o jiné pozice :) jak sem psal vedeu mě RD s portugalskou reminiscencíl,to nemá konkureci ;) občas taky zhřeším u sebe doma za rhoem ve výrobně chlebíčků a odnesu si jedno platíčko :))

Romana:

ty ceny jsou u Freshlandu za poloviční bagetu! na to pozor!! :) mr.c,ou sjem nebyla ale po prostudování nabídky se mi zdá freshland opět míle pozadu…

nelíblo se mi ani provedení ani „receptury“… dyť tím že mají to „fresh“ by se dalo s bagetama taáá vyblbnout :) tváří se zeleninově, ale stejně tam pak narvou věci z konzervy .. :)

Tady je to snad samy Prazak… No jo, co by taky clovek chtel u clanku o fast-foodu v metru. Ale kdyz uz tu ta otazka padla, taky prispeju svou troskou do mlyna. Predem by se asi sluselo upozornit, ze se o mesto zacinajici na „P“ sice jedna, ale Praha to opravdu neni – je to Pariz.

Pokud jde o neco na chut, osobne nedam dopustit na „pain aux raisins“ (uz nejakou chvili se chystam zkusit to upect doma, jenom se porad nemuzu dokopat), nebo nektere z tradicnich arabskych zakusku co jsou v centru v kazde druhe pekarne (vetsinou je tvori (ne)zdrave vyvazeny pomer cukru, tuku a vselijakych orisku ;o). Bagety jsou tu vyborne (a cerstve) skoro v kazdem pekarstvi, nechci ted nikoho opomenout.

Jinak co se tyka tepleho jidla z fast foodu, Burger King tu taky neni a taky mi chybi. Docela jsem si ale zvykl na mistni „Creperie“. Nevim, jestli se kde v Praze (nebo CR vubec) delaji ty krasne tenke, skoro pruhledne palacinky, co se do nich da nastrkat kdeco vsechno (sladkeho i slaneho) a nasledne poskladat do uhledneho balicku zhruba o velikosti hamburgeru…

Měchurka je (aspoň v mém okolí) nadýchaný koláček, povrch silně pocukrovaný, což utváří s hojným politím másla dobrou krustu a uvnitř těsta se nalézá většinou tvarohová náplň. Ale od té doby, co je začali dělat hodně malinké, náplň také minimální a místo másla nejspíš pokrmový tuk a taky podstatně zvýšili cenu, už je nekupuji:-)

13.:měchurka, kokosáček, lískáček, mákáček a jablečník. tvarem je to něco jako koblížek či vdolek, kynuté těsto. Plněné většinou tím, co je zrovna v názvu. Měchurka má náplň tvarohovou, je pocukrovaná. Kokosáček je plněný tvarohem a kokosem – ten je i na povrchu. Lískáček a mákáček – to je jasné(jsou nejlepší!!!). jablečník -jablka, skořice.
16. měchurku kupuji málokdy, jen když nemají ty ostatní. Preferujeme mákáčky a lískáčky. nojo, ceny rostou, pečivo se zmenšuje. Ale nejíme to každý den, občas se to dá…navíc pochybuji, že se ve většině běžně koupených pekařských či cukrářských výrobcích ještě máslo vůbec vyskytuje. Možná jen nad díží slovo"máslo" zašeptají…
14.:Creperii je v praze několik. Třeba U slepé kočičky na milady horákové nebo ta orig. francouzská u Strossmayeráku…pokud tam ještě funguje.Klasické galetky i palačinky, pohanková mouka, mandlové mléko teplé i studené…

Pilgrim:

heheh, cuketka=prague blog ;)) nene, prostě dělám okolí :)

co já bych dal za ty vaše nezdravě vyvážené P. poměry ;)) a bagety uááá :o)

creperie v česku jsou, prominentní a napínaví blogeři tam kalí a ztrácejí tenisky!!

matesola:

vole! ;))) už bay měl WP český spelček. ale že mi vznikoo pěkných věcí viď?

crocodillema = nevím jaký druh dilematu :))
vejvrit secret = druh sekrece?
bojimobijim = cožééé??? :))) auto-ROFL
reminiscencíl = cíl haha, miscencíl?
oslední dobou měz meka = uáááá :))

automatyk vajtink ruhlez ;)

Dáša:

děkuji za upřesnění. já hned myslel na nebohou měchurku a sedm trpajzlíků ;)

Pivlik:

ok děkuji, opravuji na měchurku a sedm mákáčků ;)))))

mákáček = malý makak? opice s meruňkovou náplní???

V Českých Budějovicích moje oblíbené rychlé občerstvení Vokno. Je to skutečně okýnko do ulice a mají výborné plněné zapékané bagety. Zapékané do křupava (ne v mikrovnce). Moje oblíbená slaninová – slanina, sýr, cibule, zaziky. Žádná vysoká kuchařina, ale člověk se pěkně za pochodu nají. A ceny do 50 Kc.

10. Pavli,.12 J.Č:
Malé řecké občerstvení je hned kousek od Míráku ve Slezské.

Chickenburger od McD aneb Te sladke chilli omacce se proste nejde branit a pak druhe misto – Golf od Crocodille, protoze proste ten dresing, mňam mňam…
ale jinak i klasickej parek v rohliku s horcici, protoze krupavymu rohliku, klasicke stare polotucne a parku se neubranim…
a v neposledni rade indicky salat made by TESCO (zeli, feferonky, arasidy a moc dobra zalivka ci cosi) se trema…

Tissaia: v Českých Budějovicích by chtěl žít každý!!! :-)))
pan Cuk.:nééééé, mákáček je s mákem, máčkem.
To by musel být makakáček, z makaka…:-)))
Nebo kakáček z … :-)))
Jo a v kokosáčkovi je i marmoša. Ale dobrá, asi meruňková.

Ja se nejlepe narychlo najim v DBK na Budejovice k gastro koutku. Je tam thajska, indicka, arabska a ceska kuchyne a palacinky. Vyzkousela jsem uz u thajce nekolik jidel, dobry, ale v posledni dobe favorizuji arabsky koutek, nebot jako jedini tam serviruji na porcelan a s normalnimi pribory. Vynikajici falafel a humus. Jo a take tam je ten Mangaloo juice bar.

mákáček = malý makak? opice s meruňkovou náplní??? To mě dost rozesmálo :o)) Jinak skvělá creperie je v Průhonicích U Slepiček, hlavně teď v létě tam je skvělá zahrádka a večer vám půjčí i deku na zahřátí. Výborné čerstvé džusy mají i v Centru Chodov, nevzpomenu si jak se jmenují…

Když do sáčku, tak nejraději čerstvý máslový croissant z Rembrandt donuts. Nejčastěji je to ale bohužel smutná houska s čímkoliv z fakultního bufetu U Platóna. Vysoká daň za studiem prodloužené mládí…

23. Pivli CB: :-))) to víš že jo Vlasto.

(offtopic makáček: také to může být návrh na vydařené rande v letním kině)

Pavli, ty dzusy v Centru Chodov me prijdou dost spatne. Maji to uz vymackane v nadobach a pak ti to jen smichaji, takze to moc fresh neni. Me to teda vubec nechutnalo. Ten Mangaloo delaji primo pred tebou, je to velky rozdil. Vzdyt to stoji furu penez, meli byto delat vsude primo cerstve. Vubec na Chodove mi prave bylo jednou dost zle z falafelu, kdo vi, jaky pouzivaji olej na smazeni. A prave v tom DBK mi blbe nebylo ani jednou, zda se mi to tam takove poctivejsi.

Tissaia:

takže zapiekanky? ;)) mňam ;)

Jana:

děkuji ;) o tom asi nevím, zajdu se malinko občerstvit při blízké příležitosti…

p.:

přesně tak :) když na človka přijde démon F-F, nelze odolat. snad jen koupit extra tatarku a pořádně se naládovat ;)))

Pivli:

kakáče, kokosáček, začínám se opravdu bát!!! ;)

Peta:

ocbhoďáky mám naštěstí kilometry daleko :) ale když jdu kolem seafoodu nebo ajk se to menuje, těžkos e mi odolává ;)

mish:

ono jemylsím vše od RD rozpékané na místě z mraženého, ale je to i tak napsortá bomba ;) chlebíky odtamtud mi přijdounpoživatelné, ale jakékoliv tučné pečivo od nich zbožňuju ;)

Blaňule:

no právě, prooooč? na jednu cuketí svačinku tooooolik bordelu. i votomto jsou za konkurenci hluboce pozadu…

Blaňule 28, Cuk 30: Toť otázka! Jako přespolního mne obsah zajímá jen okrajově, ale ten plast udeřil do oka! :-(

Mimochodem, rozšmelcované šťávičky smoothies zde měly nedávno bad press ohledně zubního enamelu (?skloviny).

Kuba: Vlasto, ty nejsi Vlasta? Ty jsi Vlasta? :-)))) No nic, nebudu prudit s JC.

pan C. : nebojte se ničehož nic a až půjdete kolem pekařství Kabát prubněte to. :-)))

Nikto nespomenul NordSee?
Tam to celkom mozem, aj ked viedenske sa mi zda ‚cerstvejsie‘ ako brnenske (tam sa mi raz nepacilo a viac sme neriskovali)

31: Ano, sklovina. Pročpak? Ovocné kyseliny leptají zubní sklovinu nebo že je to sladké?

Občas zajdu do Crocodille Boulevardu ve Vodičkově; měla jsem ráda zeleninové wrapy (s kozím sýrem) z Fuzion (taktéž Vodičkova), ale je to momentálně zavřené:-( Jinak někdy padne na úrodnou půdu něco z McD či KFC. Co se DK týče, tak mám zatím jen dobré zkušenosti, mým oblíbeným místem pak je zmiňovaný Mangaloo juice bar. A teď jsem na Tyláku (nevím jak dlouho tam je) Bohemia Bagel Express, tak tam brzy zavítám na bagely…

Já do pytlíku také ráda wrap s hummusem z Bakeshopu nebo opodál Dahab tejkevej. Akorát to nelze moc praktikovat, neb jednou rukou tlačit doublekočár není zcela v mých silách :)

27, 31 – makáček? Žasnu nad promarněnou šancí na queen's english překlad: necking? Petting? Co my s tím zabili času v prvním semestru (angličtiny!). Mimochodem, mají ta anglicka sloua preklad'

mno, co se týče palačinek, tak velmi blízké francouzským a rychlé je dělají přímo vedle Tesca na Národní… stávaly 25kč, náplní nepočítaně a měli i kolem desáté večer… mlask
jinak ve Fuzion měli skvělý čerstvo-mátovo-citronový čaj, který taky stál za sebou ráno do kelímku na probrání :)

Zuzka: ty na Národní neměly chybu! A pamatuju je za dvacku, ještě tak před pěti lety :o)

Já sem úchylačka na bramboráky, „poctivé české“, ale ve městě občas zajdu do Bio Café, menu za 99 KáČé, výborná polévka, pak buď sandwich nebo různé saláty (bramborový light, čočkový, couscous, těstovinový s něčím) a 2 deci bio džusíku – Je to tam příjemné a jídla dobrá. Sice jakoby předzabalená a dovežená z bio-centrály, ale chutná a snad fakt bijo… Jenže bramboráku a chlebíčkům s majo se to fakt nevyrovná. Zatracenej zdravej způsob života.

Banan:

ja ho vzpomenul, ale hovořil jsem o něm jako o seafoodu :) LOL nordsee rulez :)

Jednozubec:

tak enamel jo? měli by z tech kelímků radši dělat zubní kartáčky :) osobně jsem se vždy domníval že budu po vypití smoothie smutný :) většinou pravý opak!!!

ren:

:)))

Zatracenej zdravej způsob života = ZZZŽ :))))

a ešče vykřičník !!!

;)

Pivli 32: Ono netreba to omezovati pouze na tohle konkretni pekarstvi – mechurku & spol. maji napr. i u nas za rohem u Fr. Odkolka.
Jinak tamtez byly velmi dlouho mou drogou belgicka rolka s „parkem“ (pomerne velke pikantni valcovite cosi v listovem teste) nebo croissant s parkem (ktery uspesne budi dojem, ze obsahuje i vice nez 1 % masa).
A co se sladke tecky na konec tyka, tak rovnez v stejne svatyni hrichu nedokazi odolat nugatovym rezum nebo alespon boruvkove „bublanine“. Omluvte me, odchazim si utrit silny, otviraji az v pul sedme rano :o).

Ze stadartnich FF spatne odolavam tfistru a aj ten bik mak se obcas da. I kdyz ted se spis taky snazim poohlednout po nejakych zajimavejsich novych variantach. Bagely na IPaku jsou vcelku blizko, tak asi zacnu tam.

budu po vypití smoothie smutný
Po častém pití se to, evidently, vyslovuje „šmůži“.
(Kde mam žaše žuby, šakra…)

Kdo se chce začít dobře stravovat v okolí I.P. Páku, nechť skákne do řeznictví v Bělehradské (je to hned vedle), maj tam výbornej Gothaj, k tomu dva rohlíky…a ta sekačka, s vlašákem! no to je přeci blaho k snídani, občas nutno vyměnit za dršťkovku či gulášovku s chlebíkem…a hlavně se pořádně přecpat, páč já jsem hrozně nenasytnej…

jo, palacinky na Narodni funguji dodnes, ceny se taky neměnily, jen pořád nemůžu sebrat odvahu si ji tam dat, normalne ve stanu, nejak mi to k palacince nepasuje (a pak ja nejradsi palacinek pouze s mouckovym cukrem a to asi nevedou :D)

30.pan C.

Nejlepší je přijít kolem poledne. Bistro je dost oblíbené a brzy mívají vyprodáno.

Koukám, že v okolí I.P. Pavlova je nás víc :-) Já nejraději chodím právě do Bohemia Bagel a pak posedět na lavičku na nám. Míru. Nad Mírákem je ještě skvělé pekařství Ječmínek s domácími obloženými houskami a ještě kousek výš Panerie.

Pavli: ta Panerie na Francouzské je tragická, snad nejhorší z celé té série, pokud jde o čerstvě připravované bagety. Dost to tam šidí :-/

1R:

já mám sejně s výslovnosti smůži problém. obsuha taky úspěšně komolila ;) nezvolili to úplně šťastně, mohl se l tomu vymyslet nový patvar :) hladko-osvěženka, plynulo-ovocenka ajiné :) napadají mě samé kraviny :))

J.Č. : jo, není to úplně o.k., dávám si tam vždycky jen panini se šunkou, takže to moc neřeším. Když je čas, tak zajdu až na Vinohradskou, ale to je přeci jen trošku z ruky. Taky nás teď kolegyně naučila jíst bagety ze Subway, objednáváme si je až pod nos :o))

Na boulevard mám strašnou vzpomínku. Dal jsem si tam „švédskou bagetu“ – dobrou kombinaci sledě a salátové okurky, mimochodem, v housce sypané sezamovým semínkem. A právě v tom byl kámen úrazu. Jedno z těch semínek se mi zapíchlo ostrým koncem do patra… teď si to představte, krvácím do dutiny ústní, nevím, čím to je a co se mi tam zapíchlo, jazykem si tam rejdím, vyndat to nejde, no FUJ! Navíc jsem přímo z bageťárny šel dělat rozhovor s jedním vysoce postaveným šéfíkem jedné důležité firmy a furt jsem si říkal, jestli nemám od krve i zuby, abych nevypadal jako dracula, no prostě den hrůza! Nakonec se podařilo semínko odstranit, ale byly to hrozné asi tři hodiny :-)

Ale aspoň jsem si potvrdil svou smůlu na bizarní úrazy :-)

Pavli, JC, Cuketka – grek na Miraku je Slezska 3 alebo 5 podla mapy… Mozno mi tentokrat Jednorozec dosvedci, ze sa to povie hole in the wall, takze sa to lahko prehliadne. hlavne tam nezacnite chodit, uz je nas tam dost :-)

30. Mr.C. Čekala bych ekologické chování… nebo spíš, ani ne ekologické, ale lidsky rozumné… Tohle je spíš jen marketing tah… Vypadá to přece lépe než v hnědém recyklovaném a recyklovatelném pytlíku…nebo neprůhledném papírovém kelímku… Dát si něco Fresh a zaneřádit půlku planety… Fůůůůj ;-) (nepatřím do žádného duhnutí apod., …ale tohle mi nedalo :-))

Duhnutí je taky dobrá hláška, ale jinak musím souhlasit. I v Bagelu vám to zabalí do alobalu a strčí do papírového pytlíku, u Mcdonalds mají vše v papírových obalech…

Pivli: Díky za upozornění na pekařství Kabát. Až po přečtení Tvého (můžu tyknout?) příspěvku jsem zbystřila, jak že se jmenuje ta bouda u metra v Kobylisích, kde mají mou oblíbenou jahodovou bublaninu (spíš tedy jenom bublaninu). No sámo, že Kabát. Tož tam chodím už nějakou dobu a hlavně oceňuju, že si můžu koupit něco z čerstvého třeného těsta. Všude totiž kraluje těsto listové nebo kynuté a k odpolednímu „prýštivému tygrovanému espresu“ si žaludek už jiné pečité žádá.

58.:Jasně, klidně tykat! :-)))
Ta bouda je naproti metru, v areálu minitržničky, že?
Nemají špatné pečivo. Jak říkám, nejlepší jsou kornetové koláčky, Ty ale nepečou, vozí je od Turnova nebo od Trutnova, už nevím. A jsou teď opravdu drahé. Mákáčky a spol. je jejich know-how, nevím, nakolik jsou autentické měchurky prodáváné v Michelské pekárně či u Odkolka. Jestli je nakupují u Kabáta nebo pečou podobné.

Sim:

diky! ;)

Blaňule:

troufám si říct, že tohle je ještě po rozlišovací schopností průměrného čechuna :) počet lidí, které to trkna do očí odhaduji na 1%. na tomto blogu pak 10% ;))))) (ftip)

To jsem ráda, že jsem zařazena mezi 1no resp. 10ti procentní :D :D :D (Ftip ;-) )

Co se mé osoby týče…snídani řešim výběhem z garáže do lahůdkařství ob Bartáka(jen nechápu,že před desátou většinou nemaj koláče,ale jen takové ty podivně vyzerající smajlíky a všemožně zpracované koblihové těsto…a já nerada koblih…)takže nejčastěji špaldový řez,nebo pak,až po cestě do práce…Původně to byla Pannerie na Staroměstský,ale to než otevřeli takový maličkatý pekařství z pravého boku Městské knihovny sěrem na Mariánské nám.Příprava se uskutečňuje evidentně přímo v zadním traktu(drahý jako pra…,ale za kvalitu ráda připlatim…)No a zde se též nachazí pultík se všemožnými bagetkami(výběr není příliš velký,příprava nejni na oku,leč zatím jsem se v čerstvosti nezklamala…a jak to tam voní…)Pokud se ovšem nepohybuji v tomto okruhu a nachazím se např.vrámci zásobování někde v Globusu,nebo tak a nemam čas si sednout jsem ochotna zkousnout nejlépe něco celozrnýho s kusem sejra a když ne,tak to jistí tuňákové sendvičenstvo…

Taky z Prahy okolí Vodičkova :) Oblíbila jsem si Boulevard, chutná mi wrap neboli vrapíček :) a tomatová polévka a dobré je i malinové tiramisu. Hodně zklamaná jsem byla z jejich ice café a některých baget (náplní) a studených těstovin Bagety jsou ale v poměru k ostatním výborné, oceňuji, že obsluha, která vám připravuje jídlo, také nekasíruje.
Fresh Land: bagety nic moc, ale mají dobrý malý jarní salát za 49Kč, plánuji ještě ochutnat některý ze smoothie.
Subway – byla jsem jednou a byla jsem z toho docela otrávená :(
Panerie – drahé a není výjimkou, že některé kousky jsou z předešlého dne :(
Forneti: když jsem jednou viděla, jak je dovážejí na prodejnu ve velkých plastových pytlech… :(
McDonald – od té doby, co jsem v cheesburgru objevila vlas, tak už si tam nikdy nic nedám
KFC – nechutná mi
A pak dyž není zbytí tak chlebíček ze Světozoru :) na másle s debrecínkou :)

Michala:

pěkný obrázek máte!! ;)
v Boulevadu ve Vodičkové sjem byl asi dvakrát a přijde mi že tam maj neskutečně pekelné tempo které moc nesvědčí kvalitě, v dejvicích mi připadají „víc v cajkuL“ a při smyslech ;))

forneti&panerie – rovněž nefandím :(

Já mám ráda povětšinou bageterii boulevard, je to pro mě tak nejpřijatelnější fast food a náplně mi většinou chutnaly. :) Také se mi líbí jejich originalita a to, jak reagují svými „novinovými výstřížky“ na politickou situaci atd. (A taky tam mají moc dobrou zmrzlinu. Přijde mi, že je to tam docela poctivé, když jsem si ji dávala, plácli mi tam opravdu velký kus nutelly, takže myslím, že ani moc nešidí..;))
Takový Subway je docela dobrý, ale je to taková klasika, nic moc originálního. Takovou bagetu si člověk může udělat doma-
Panerie je opravdu drahá, moc sem tam nebyla, ale taky mě to nějak neoslnilo.
McDonald je prostě McDonald a i když je každou chvíli v časopisech reklama na „100% čerstvost,“ „100% masa“ a na všechno možné, opravdu tomu nevěřím a když nemusím, tak tam nechodím. (Ještě mě jednou dostalo, když paní při objednávce croissantu vykřikla: ,,Co že to chceš? Krocana, jo?"… )
KFC je pro mě přijatelnější, ale taky ho nemiluju.
Mojím oblíbeným je také Bohemia Bagel. Byla jsem tam sice jen párkrát, ale mám to tam ráda, i když mi teda ceny přijdou docela velké…

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)