Další Michelin pro Pohlreicha??? RSS

Štítky: , , ,

15 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. dostal se ke mě dosti splašený drb o tom, že dalšího michelina by prý měl dostat pohlreich za imperial…

    vůbec, ale vůbec se mi to nezdá, ale čistě hypoteticky – co byste na to řekli? kdyby jo, dostal by to imeprial opravdu za kvalitu, nebo proto, že ho vede pohlreich a český michelin potřebuje velká jména (viz první hvězda 4 seasons)?

    :)

  2. Hmmmm… jéžíšikriste…:-) Onehdy jsem tady popisovala, jak jsem snídala v poloprázdném Café Imperial a na jídlo (kávu přinesli až po výslovném upozornění) i zaplacení jsem čekala dlouho předlouho, to celé bez omluvy. Kvalita jídla byla asi na úrovni běžného českého penzionu (přesolené volské oko s anglickou z Lidlu, džemy či spíše ovocné pomazánky Hamé, Rama…), obsluha ale horší, než když mají tady u nás v hospodě U Dědičů narváno a tancuje se i na baru:-) Takže tu hvězdičku bych brala leda jako špatný vtip.

  3. no taky sem se lekl, musím drb korigovat – prý půde jen o Bib.. ten má např.brasserie m, takže se jedná ve svém stylu spíše o antireklamu :)

  4. Bib.. má v Praze už dosti podniků, nevím zda se tím může někdo vůbec chlubit. Jak umí Pohlreich vařit i propagovat je vzácné, leč těžko Imperiál dostane Michelin, když se musí snoubit všechno se vším – tedy koncert. Jídlo nic moc, obsluha strašná, interiér nádherný. Byl jsem tam několikrát a pořád je to stejné. Ale když ho dostal Maze tak to může dostat vlastně každej – já navrhuji stánek s párky na Náměstí Míru – kvalita výborná, prostředí také – vše si již deset let udržuje svoji kvalitu!!!

  5. Stánek na Míráku je super znám a doporučuji z vlastní zkušenosti a Maze to je Mazec!!

  6. Stánek na Míráku!!! Podepisuju!

  7. btw. kam zmizely ty skvělé párky z Míráku? onehdá jsem šla kolem a stánek nikde…ó jaké zklamání…

  8. Ne ne, stánek stojí na svém místě!

  9. Děkuji, to je při dnešku více než dobrá zpráva…:-)

  10. byly jsme v cafe imperial. (nedoporučuju!!!!) maso bez chuti. polevka připalena,daly jsme si 4 chody a všechny hnus. doporučuju brazilskou restauraci ambiente. ve slovanskym domě.

  11. 1.Tipoval bych Rudolfa jako muže, takže byli jsme a dali jsme si
    2.Pokud bylo vše špatně, reklamovali jste to jídlo? A jak reagoval a poté postupoval personál?
    3.Celý příspěvek se jeví podivně – že by Ambiente nemělo hosty a lákalo je takto pliváním na nedalekou konkurenci? :-/
    4.Mě přišlo Brazilééééro u Staromáku lepčejší než ve Slováči.

  12. Vtipné. Dnes jsem u oběda vyprávěl kolegovi o sobotní večeři Na Kopci. A kolega kontroval víkendovou návštěvou právě v Cafe Imperial. Byl naprosto nadšený! Prý tak perfektní servis dlouho nezažil. Asi jej zítra požádám, zda by sem nedal komentář (příp. přidám za něj).

  13. Café Imperial ne. Nevaří dobře a dělá to spíš dojem na snoby, jak jsem měla možnost pozorovat společnost, která byla spíše prořídlá.

  14. Pravdou je, že jsem tam před tím, než začal pořad Ano šéfe, byla několikrát a vždy spokojená (až na řízek pro syna při jedné návštěvě). Pak tam bylo narváno, tak jsem tam chodit přestala. A zrovna minulý týden jsem mluvila s dvěma lidmi, kteří byli v Café Imperial nedávno a stěžovali si na zhoršení. Třeba je to tím, že už má Pohlreich tolik aktivit, že se tam už tolik nevyskytuje. A když kocour není doma…

  15. Pro Snoby určitě ne, to v Praze najdete více „hogo fogo“ podniků za mnohem, mnohem vyšší ceny, kde jídlo je spíše jen nutný přítěžek. Netvrdím, že je to (CI) „závodka“ pro každodenní návštěvu, ale zase nic, co by si občas nemohl nikdo dovolit. Těžko soudit, zda nižší kvalita je způsobená personálem a menším dozorem Zdeňka, nebo zda má pisatel jen přehnaně vysoké očekávání nebo si častějšími návštěvami lepších podniků na lepší zvykl a už mu to přijde normální, nepřekvapí ho to a je pak zklamán. Osobně nějak nechápu, proč lidé nejprve neřeší problém s jídlem hned a přímo v restauraci (pane vrchní, ta ryba je cítit, je to studené, přesolené…).
    Prostředí CI mě osobně moc vůbec neoslovuje-nelíbí se mi, avšak jídlo bylo vždy OK. Ale třeba jsem jen měl tu smůlu. ;-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.