Burger King v Česku RSS

Štítky: , , , ,

62 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Už někdy v červenci to Amrest oficiálně potvrdil, teď už to jen fyzicky spustit…

    Stihnu si dát whoppra do konce roku? ;))

    Těšíte/bojíte se někdo?

  2. Já se těším, třeba u Meka jsem celkem často. Na druhou stranu KFC si mě extra nezískalo. Ale s Králem nemám žádnou zkušenost, v čem jsou jiní / lepší / co mají zajímavého?

  3. vraj majú lepšie, väčšie a chutnejšie hamburgery… ich žemle sú vraj kvalitnejšie… aspoň to čo som počula… Američania sa za whopprom idú zblázniť — ja som fast foody už celkom vyradila, ale na testovací hambáč tam istotristo „whupnem“ :-)

  4. Je to krasavec:
    http://www.junkfoodnews.net/…R%5B1%5D.jpg
    :-)

  5. předně jiná secret recepetura na burgr – chutná jinak, víc kouřověji. dělají ty burgry i větší do šířky, plus jinak rozložené menu. jiné hranolky, jiné dezerty, dobré onion rings :) pokud mám na výběr mezi McD vs. BK, beru vždy BK

    uvidíme, čeké menučko bude určitě hodně osekané… viz osekanej sbux :)

  6. onion rings je tiež kultovka obrovská :-) o tom kolujú legendy :-) dúfam, že ich zaradia do CZ menu

  7. onion rings budou na stopéro, je to úrpovni hranolků, to bude určo :) whopper, onion rings, apple pie – to je moje 1st order, až to tu bude ;)

  8. apple pie — pekný dezertík, skoro ako od maminky :-)
    http://bkjm.com/…8dap_000.gif
    Burger King sa mi zdá prívetivejší, neviem čím to je… asi tými väčšími porciami :-)

  9. jojo to je von ;)

    já už asi navždy ponesu svůj syndrom jedlíka z postkomunistické země, pro kterého byl první McD svátek :) pak to vypadá srandovně, při výletě např. v budapešti, ajk mezi gundel a palčinky, vmezeřuji tenhle globální odpad :) aůle co už.. mám na ty hamburgry asi někde v podlebí receptory :))

    a taky na lentilky!

  10. to poznám veľmi dobre :-) rodičia nás brávali do susedného Gyoru do McDonaldsa raz za 2 mesiace. U nás nič také nebolo, tak sme z toho boli vytešení ako na vianoce :-) každý z nás deciek si práskol cheesa + sme sa zastavili v cukrárni na dobosku a naši s nami mali kľud do večera :-)

  11. viki:

    no ale jstejně sem tady v té střední evropě vtipní že jo?? :)) uplně se tady tomu řehním… burgr a doboš torta ;o)))

  12. ja se na burgra tesim. znam ho z ameriky, kde jsem do jineha fast foodu ani nechodil (mozna ale jen kvuli puncu tuzemske nedosazitelnosti). chybel mi tu…

  13. Větší, kouřovější, možná ne tak hnusná sladká houska (když jsem u McD, většinou si vybírám ty speciální nabídky, kde používaj jiný pečivo) to nezní špatně. Já se včera burgrově rozšoupnul v Angus burger – používají maso z plemene Angus z českých ekofarem. A nebylo to vůbec špatné, i když by mohli mít širší nabídku menu – docela jsem nechápal, proč si do menu člověk může dát jenom 4 burgry z 8 co dělaj, s těma ostatníma to nešlo.
    A burger kinga neznám, takže rád vyzkouším a ochutnám já když mám venku z fastfoodovejch řetězců na výběr, tak beru Quick nebo Nordsee – škoda, že v ČR vím jen o jednom Quicku a 2 Nordsee.

  14. Hamburgers.The cornerstone of any nutritious breakfast :).

  15. Mirek:

    :))) no jono :) klsické US dinery tady nemáme :) nahrazujeme to ale klasickýma jídelničkama s držťkovkou a svíčkovou, taky to má něco do sebe!!!

    Kytka:

    Nordsee pdoporuju!! :) v palladiu jsem nedávno objevil „all you can eat nabídku“ ještě jsem ale nenašel odvahu :)

  16. 15: Já ho objevil ve Vídni, poté jsem ho záviděl Brňákům a až včera zjistil, že je i v Palladiu.

  17. Macka už nemůžu ani vidět, přejedl se mi big tasty a te´d už mi nemá co nabídnout :) v KFC je to ještě horší, bohužel mi většina KFC přijde špinavější a smardlavější… ale zase zinger burger neni špatněj. na burger kinga se těším, onion rings mám rád, kdysi je měli v nějakém kanadském fastfoodu na václaváku, ale to je drahně let zpátky

  18. Jen k Nordsee – v Brně va Vaňkovce pozoruju, že mají většinou prázdno, přece jen jsou pro většinu lidí prostě drazí. A s tím asi souvisí i to, že ty jejich věci nejsou zrovna extra čerstvé – dvojí zkušenost + reklamace paní před námi ve frontě:/

  19. BK maso je lepsi jelikoz se griluje primo nad otevrenym ohnem v rotacnim plynovem grilu (vypada to jako toastovac v hotelech jak se polozi toast na bezici pas a dole vypadne hotovy) a ne v kontaktnim jako u mekace..
    BK masova placka se do grilu dava mrazena a nejde na ni zadne koreni, proces grilovani trva asi 45s.

  20. ad 17: ta vývařovna se jmenovala Harveys a cibulové kropužky jsem tam taky rád kupoval, měli ještě lívanečky s javorovým sirupem a pár dalších vychytávek, vydrželi bohužel strašně krátce

  21. In-N-Out Burgers forever!!! (http://www.in-n-out.com/) kam se na to hrabe Burger King atd…:)

  22. určo :) ohle se k nám ale asi nikdy nedostane :( škoda.. furt je tu ale stále prostor pro menší lokální fast-foody bez junk-foodu… a junk-food bez fast-foodu ;))

  23. Na whopper jsem zvědav od té doby, co se o něm bavili Jules a Vincent na začátku Pulp Fiction. A jak u nás budeme říkat „vapru“?

  24. kanibal:

    hih, tenhle odkaz byl i u mě uplně první :) trvalo mi to ňák 5 let po premiéře než sjem ochutnal…

    VOPR je LOL :D

    může to být třebas „VOPR DELICIOUS“!!!!

  25. první vlaštovky? :)

  26. Byl jsem, měli tam na pohled roztomilej počáteční zmatek včetně toho, že jim kasy účtovaly o něco méně, než stálo na cedulích – vyřešili to tak, že jsem platil tu nižší cenu, což je řešení se kterým jsem byl pochopitelně spokojen.
    Nikdy jsem předtím u BK nebyl a musím říct, že „Triplvupr“ (Tripple whopper) stojí za to. Cibulové kroužky taky dobré, ale člověk musí vědět, že je nabízej, na cedulích maj jen část nabídky. (ten tripple tam taky není)
    Můj osobní fast food burger žebříček pro ČR se tímto mění na 1) BK 2) Quick 3) McD

  27. je tak fajn :) já sem na zličíne něbyl asi tak dva roky a moc se mi tam nechce.. ale snad se vykulím!

    sem asi blbej co je 2) Quick?

  28. 27. Quickburger
    V ČR vím o jediný pobočce v Táboře u nádraží, víc jsem jich viděl v Paříži a Lucemburku

  29. Tak jsem dneska BK prubnul. Byl tam samozřejmě velký hukot, převážně omladina stála frontu na wááápra, takže trvalo 10 min., než jsem se dostal na řadu. Což určitě po čase opadne a to bych BK nevyčítal. Horší bylo, že když jsem v autě otevřel pytlík s 2 doublecheesy + slanina a jedním doublewhopperem + slanina, tak došlo ke zjištění, že vše, kromě obalu, které byly správné, je vlastně single:-) Zítra se tam musím zastavit s poděkovaním za starost o moji linii.

    Kytka: Obávám se, že ten Vámi zmíněný Quickburger v Táboře nemá společného s francouzským fast-food řetězcem Quick zhola nic. Jde pouze o napodobeninu a parazitování na jméně. Autoři se na stránkách http://www.quickburger.cz netají tím, že nechtějí konkurovat nadnárodním řetězcům a jdou prý vlastní cestou. Akorát na té cestě trochu zakopli o cizí název a firemní barvy. Ještě že neokopčili i logo:-)

  30. 29. Díky z upozornění, přiznám se, že mě zmátli dokonale a myslel jsem, že to je skutečná pobočka Quicku (je pravda, že v tom jsem byl jen jednou v Lucemburku). Škoda, doteď mi tam jejich burgry chutnaly. Budu pozorovat, jestli a jak budou mít problémy se skutečným Quickburgrem.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.