Nové chuťovky na webu

Dnes mám tu čest, představit vám tři nové přírůstky na české foodblogové scéně. Ano, ano, rostou nejen hříbky, ale i nové chutné jídelní koutky na českém internetu. Nebýt sousedního GurmetKlubu, který již určitě všichni dobře znáte, cítil bych se tady jako cuketka v plotě :)

florentyna.cz

Aneb dámy mají přednost! Florentýna si plánovala založit vlastní foodblog už pěkně dlouho, takže přemluvit ji a popíchnout k akci už nebyl pro pana Cuketku vůbec žádný problém :) Její šťavnaté Bistro Florentýna nabízí podle mne špičkovou dávku k ukojení vašich labužnických tužeb. Z jejich receptů a článků čiší příjemně hřejivá atmosféra a jsou napsány s úžasnou lehkostí. Celou atmosféru podkreslují fotečky s takovou mile zasněnou atmosférou. Holt, jemná ženská ruka se pozná ;) Doporučuji!

abbacook.com

Alias dj mouka bloguje o všem chutném na adrese Abbacook.com (čteme abakůk ;). V nabídce má pěkné recepty s instrukcemi krok za krokem, včetně pohotových ilustračních fotek, na které se např. já cuketka nikdy nezmůžu. Tak si těch fotek přímo z bitevního pole kuchyňské linky pěkně ceňte, protože vařit a ještě u toho produkovat není žádná švanda (jednou jsem si namočil objektiv hezky do guláše ;) Už teď se těším co všechno Abacook předvede. Myslím, že našláponuto má více než pěkně!

jednohubka.bloguje.cz

Na závěr nemůže přijít nic jiného než jedna upovídaná jednohubka, která bloguje! Ano – jednohubka.bloguje.cz :) Zatím je to ještě takové malé holátko, robátko, no zkrátka jednohubka, ale už teď jsem se při čtení docela pobavil. Hezky tu jednohubku navštěvujte a popichujte – myslím, že se máme v budoucnu na co těšit! Recept na houbovou polívku, označuji za jeden z nejlepšejích, jaký jsem kdy viděl!!! ,)

To je z českých zápisníčků o jídle zatím vše. Ale nebojte nesutále hučím do všech dalších potenciálních autorů, takže se brzy budete moci těšit na další mlaskavé přírůstky!

Pokud patříte mezi ty, kteří milujou jídlo a pití, a cítíte v sobě tužbu podělit se se svými zážitky s okolím – dejte mi vědět!, rád vám pomůžu se zložením vlastního blogu! Nehce se mi věřit, že by v naší malé zemičce, kde se tak dobře jí a vaří, a kde je každý odborník na všechno, bylo tak málo pisálků ;)

Reklama

Komentáře

Mě baví hlavně ten elán, kteří ti lidi do toho vkládají. Ta originalita jedinečnost, pestrost názorů, to je prostě úžasné!!!

Jen více ,)

Cuketko, sice se tu o nase blogu nepise :-(
ale musim ti sem hodit odkaz na neco co by ti sakra chutnalo! Nevedela jsem kam s tim a byla by skoda, kdyby ti ta dobrota utekla. Tóž nakókni
Bon appetit ;-)

Komentáře jsou uzavřeny.