Novinky na scéně

Mám tady pro vás další tři moc zajímavé a začínající stránky věnující se nejen gastronomii. Aneb kam zajít, když už vás pan Cuketka unudil nebo se zrovna fláká a nepíše žádné články…

Vinařův deník

Na pořádný český blog o víně (chcete-li, tak wineblog) jsem čekal dlouho, ale nakonec jsem se přeci jen dočkal. Vinařův deník na adrese winar.bloguje.cz přínáší zajímavé a hlavně erudované postřehy ze světa vína. Najdete tam docela praktické rady a hlavně postřehy, které mají hlavu a patu. Bedlivě sleduji a doporučuji!

Spoon Blog

Začínající blog na adrese blog.skaloud.com má zatím o jídle jen cca tři příspěvky, ale snad se tam toho vylíhne více. Prozatím publikovaná kulajda i plněná rajčata si mne získaly.

Bagetka a Patizonek

Úplně malé mimčo najdete na adrese www.bagetka.cz. Pokud vám ten název něco připomíná, nejste sami. Blog prozatím startuje se čtyřmi docela zajímavými články, specialitou jsou postřehy z amerického prostředí.

Všem novým projektům držím palce, ať počáteční elán vydrží a věřím, že si nejen mezi vámi najdou své věrné čtenáře ;)

P.S.: Spíše pro formu – přehled přechozích tří chuťovek.

Reklama

Komentáře

Ufff…. to je najednou naval :-D Ale diky za zminku. Receptu urcite pribude, skoda kalorie, ktera neni ochutnana.

[...] Nejprve musím poděkovat panu Cuketkovi a doufám, že důvěru ve mě vloženou, nezklamete nebo jak to bylo Kromě nových návštěvníků dorazila i várka čerstvých švestek, takže nyní slíbený švestkový recept. Tentokrát až z exotického Slovenska a z první ruky, tedy od přítelkyně. Tvarohové (ovocné) knedlíky jsou v Čechách celkem tradiční způsob, jak se zbavit všemožné zahradní úrody – švestky nevyjímaje. Na Slovensku se stejně tradičně dělají "slivkové gule zo zemiakového cesta". [...]

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)