Global Wines – rozloučení s partnerem blogu a tipy na dárky

global_wines_logo

Podzimní kampaň partnera blogu Global Wines pomalu končí. Ještě než se s víny z celého světa rozloučíme, podíváme se na jejich poslední novinky…

Ta poslední je z konce října, kdy stránky Global-Wines.cz získaly prestižní ocenění v anketě WebTop100. Aplikace internetového obchodu s vínem se umístila na 2. místě v kategorii E-shop.

global_wines_zaver1

Druhá novinka se týká akční nabídky Festival moravských vín, ve které můžete získat vinné bedýnky složené z vín známých moravských vinařů za výhodné ceny a bonusy (k šesti lahvím je jedna zadarmo). Vedle Mikrosvínu, Nového vinařství a Vinařského domu Vinohad přibyla nová kolekce od Tanzebergu z vinice Turold.

global_wines_festival_morava

Asi nejzajímavější je ale akce s tipy na vánoční dárky, do které v Global Wines připravili kombinaci výhodných balíčků a speciálních dárkových balení.

global_wines_zaver2

Všechno jsou to buď limitované edice nebo novinky v nabídce. Vždy s exkluzivní formou balení a silně nabušeným obsahem za ceny, které přes rok běžně neuvidíte.

global_wines_zaver3

Sety zahrnují šampaňské a sekty, portské víno a sherry, vybrané destilátytichá vína. Většinou nechybí ani okrasné dárkové kazety, bonusové doplňky zdarma (skleničky, otvíráky) a u vín zas třeba netradiční objemy lahví.

global_wines_zaver

Schválně si všechny tipy projeďte sami. Myslím, že (nejen) pod stromečkem mohou udělat radost…

global_wines_logo

Samozřejmě taky i nadále běží naše soutěž s Global Wines o víno. Pokud jste její vyhlášení na začátku měsíce minuli, máte až do konce listopadu možnost se zúčastnit. Stačí se jakkoliv kreativně vyznat ze svých zážitků z oblasti snoubení vína a pokrmů. Soutěžíme celkem o deset lahví pro ty nejlepší z vás! ;)

Reklama

Komentáře

Zatím bez komentáře.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)