Cuketkova Fair Trade soutěž o ceny s Fairově.cz

Je tady druhá cuketková soutěž! Tentokrát jsem oslovil obchůdek s Fair Trade produkty Fairově.cz, který zajistil ceny hned pro deset výherců. Oproti minulé soutěži se nyní můžete zúčastnit i bez kuchařských či fotografických znalostí…

Pravidla

Soutěž je koncipována mrazuvzdorně a blbuvzdorně, projít by tedy mělo i negramotné eskymácké dítě. Celé soutěžení má dvě části – otázky a krátký soutěžní textík. Všechno je pěkně zautomatizované a všechno vyplníte zde, na této stránce. V první části odpovíte na otázky soutěžního dotazníku, ve kterém se motá vše okolo Fair Trade. Pokud chcete vyhrát, vyplňujte svědomitě – samotného pana Cuketku vaše odpovědi moc zajímají!

Na konci dotazníku dostanete prostor pro vyplnění soutěžního textíku na téma „Já a Fair Trade“. Tady vám dávám úplnou volnost nejvolnější! Můžete tam vyplnit svou první zkušenost s FT výrobky, přidat můžete i zkušenost se svou oblíbenou značkou, nebo ten nejlepší rodinný patentovaný recept, který používá FT suroviny. Samozřejmě vás nijak neomezuji, a tak můžete do onoho okénka celý Fair Trade i pěkně zkritizovat a pomluvit. Pokud na diskuze nebo vaření moc nejste, můžete si v okénku zabásnit, nebo zazpívat. Jediné omezení je v tom, že tentokrát nechci žádné obrázky ani fotky a prosím o rozumnou stručnost. :)

Krátké shrnutí pravidel:

  • trvání soutěže je od 28. 2. 2007 do 30. 4. 2007!
  • vyhlášení výsledků bude provedeno do 15. 5. 2007!
  • účast v soutěži = vyplnění dotazníku + krátký soutěžní text nakonec!
  • každý se může zúčastnit pouze jednou! (podvodníky odhalím a natluču jim!)
  • váš e-mail bude použit pouze pro potřeby soutěže!

10 výher à 200,- Kč!

Po ukončení soutěže vybereme (pan Cuketka + tým Fairově.cz) hned 10 výherců, kteří obdrží poukázku na nákup v hodnotě 200,- Kč v internetovém obchůdku Fairově.cz, včetně poštovného a balného zdarma (platí pro území ČR). Hodnotit se bude správně (tj. úplně) vyplněný dotazník a originalita zaslaného textu.

Výherci tak budou moci v pohodě ochutnat hned několik výrobků, které se do dvou stovek s rezervou vejdou. Abyste měli lepší představu, o co se hraje, mrkněte se na ochutnávku Fair Trade kávy a kakaa a na druhou ochutnávku čokolády, instantní kávy, marmelády a palmového cukru. FT produkty poměrně pečlivě sleduji, brzy (= snad letos) vám nachystám představení dalších férových mňamek! Kompletní sortiment (potenciální výhry) najdete na již zmiňované adrese Fairově.cz.

Jdeme na to – soutěžní formulář!

Následuje soutěžní dotazník. Má cca 20 zaklikávacích otázek a na konci pak jedno okénko pro vložení soutěžního textu. Kromě „demografických“ údajů to po vás nebude chtít žádné osobní údaje. E-mail, který do formuláře vložíte, bude použit pouze pro účely soutěže (oznámení o výhře). Hodně štěstí. ;)

Reklama

Komentáře

taky jsem vyplnila, na stranky jsem narazila nahodou, kdyz jsem hledala recept na falafel :o)) prijemne jste me prekvapili, mily web, ktery prezentuje dobre veci. Pane Cuketko, diky moc :o))

Já jsem tam vyhrála tu poukázku. Jsem ak ráda, udělalo mi to obrovskou radost.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)