Vyhlášení vítězů soutěže s Fairově.cz!

Všem 272 účastníkům naší Fairové soutěže se tímto omlouvám za opožděné vyhlášení! Zároveň děkuji všem za odpovědi v dotazníku. Hodně mě překvapilo kolik z nich bylo originálních a kupodivu i k věci. Vyplněné postřehy k fenoménu Fair Trade byly pro tým lidí z Fairově.cz natolik zajímavé, že k nim ještě plánují připsat odpovědi na nejčastější témata. Nyní k samotnému vyhlášení…

Jako bonus za delší čekání i jako odměnu za pečlivé vyplňování jsme místo původních 10 soutěžících vybrali rovnou 15! Všech 15 šťastlivců získává nákupní poukázku v hodnotě 200,- Kč pro nákup v eshopu Fairově.cz. Všechny výherce ještě osobně obešlu, pro kontrolu zde ještě uvádím anonymizované vítězné emaily:

Gratuluji! ;) Pro uplatnění výhry použijte při nákupu stejný email jako pro výhru a do poznámky nákupu uveďte, že se jedná o výhru ze serveru pana Cuketky. Pokud si náhodou nebudete jisti, že jste mezi výherci – napište mi a já to ověřím.

Všem zúčastněným děkuji za účast. Všem, kteří jste nevyhráli – nezoufejte, už teď pro Vás připravuji další soutěž!

Reklama

Komentáře

Milý pane Cuketko z „Úžasného“ zápisníku,

moje nadšení nebralo konce když jsem se dozvěděla, že jsem vyhrála nákup v hodnotě 200 Kč. Je to totiž moje první výhra ! Jenže………to si mám vytisknout to Tvé upozornění na výhru na mé mailové adrese?…….a v kterém obchodě v Praze mohu výhru čerpat?….a do kdy?
Jsem nadšená z Tvých stránek a doufám, že se brzy objeví možnost, jak si zasoutěžit nebo „přidat něco k dobrému“ :-)
S pozdravem Jana Hudcová

Jana Hudcová:

poukázka platí pro nákup v internetovém obchodě na adrese http://www.fairove.cz. jak jsem vám psal v instrukcích – u objednávky stačí vpylnit stejný email, na který jste vyhrála a poznámku, že se jedná o soutěž s panem C. – oni už vás podle toho rozpoznají a zbytek zařídí!

ještě jednou gratuluji ;)

gratulace!! ;) doporučuji nějakou tu kávu (sidamo), nbeo by mě hodně zajímal nově přidaný olivový olej v nabídce… ;)

Moc moc děkuji za výhru. Moc jste mě tím pane Cuketko potěšil. Opravdu mi to udělalo obrovskou radost.

Orange:

příští bude krativní, takže foťáky a hlavičky nachystat teď. … ještě musím nafoti výhry a jde se na to! ;)

jeeee ja vyhralaaaa, diiikyyyy :))))) krasny zakonceni vikendu, uz se tesim jak budu fairove mlsat :)

Tak Guarana prave ted prijela (primo pred barak, cumim!). Jsem bezmezně nadšen :-) Půl plechovky je už sice pryč (přítelkyně má zkouškové, tak jsem daroval), ale s dávkováním lžíčka denně by ten měsíc mohla vydržet… :-)

sem vyhrála taky, snad poprvé v životě! Tak jsem si hned objednala instantní africkou kávu, dobrou čokoládu a hlavně: úžasnou mučenkovou marmeládu, či džem! Po tom už dlouho pasu a normálně se sehnat nedá – maracujová alias passion fruit marmoška. Mr. Cuketka, až začnu též obchodovat fair trade, což mám v úmyslu, pošlu vám ochutnávku z Karibských ostrovů – třeba čokoládu z nejmenší a úplně ekologické čokoládovny na světě nebo pár hezkých suvenýrů a předmětů vyrobených z kokosových ořechů či palmového listí. Na své ukrajině cyklistické byste se velmi krásně vyjímal, maje na hlavě klobouk z palmového listí… Ještě jednou vďaka!

karunka1:

gratuluji moc, alespoň vidíte, že u mně se vyplatí účast. možnost výhry je bližší než v nějaké mega akci od výobce polívek ;) maracujka je fajn. passion fruit je mé ovoce číslo jedna!! do obchdou s FT přeji mnoho štěstí!!! a držím palce, ať vám to vyjde!!! ;)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)