Indukční vaření RSS

Štítky: , , , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Vaříte na indukčním zařízení? Máte doma takový sporák nebo plotýnku? Jaké používáte nádobí? Co si o tom myslíte?

  2. (hurá, povedlo se;)

  3. Vařím na indukci pár let, ale za žádný zázrak to nepovažuju. Voda na brambory se mi sice začne vařit rychleji, ale jinak žádnou extra úsporu času nepozoruju.

    Rozhodně taky není pravda, že plotýnka zůstane studená – při delším vaření se ohřeje ode dna hrnce, takže se člověk klidně spálí jako u normálního sporáku.

  4. na rozpálenou plotýnku mám dobrý recept: vařit na rozloženém kartonu třeba od kuřat .o) je to prča a nic se neohřeje, deska duní jak ty magnety na sebe narážejí, zespoda maká větrák a plotna je studená

  5. Zajímavý nápad :o) To zkusim. Vim, že funguje vaření přes utěrku, ale karton slyším prvně.

    Ale tím, že se kolem mého sporáku nevyskytujou žádní malí průzkumníci, tak mi ta horká plotýnka tolik nevadí (když se spálím, maximálně si řeknu že jsem pitomá a nedávám pozor).

  6. no ono také dosti záleží na nádobí, já používám doma profi nádobí a plotna po něm je horká opravdu jen pár sekund, do práce jsem koupil indukční sporák v hodnotě jednoho středně luxusního vozu a ten má i spodní chlazení a další serepetičky. S tím kartonem nevím nevím, schválně jsem zvědav co takový domácí indukční sporák dokáže, s tím naším to občas děláme, když nám hodně prská nějaká tekutina.

    A jak to meješ? Žiletka nebo chemie?

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.