kýta z bizona RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahoj,
    prosím o radu jak na kýtu z bizona, zda má někdo zkušenost je to krásný kus masa, manžel chce steaky, pač nemá rád ragů, ani pečená masa a moje srdce z toho pláče ;)!! Včera jsem celý kus potřela olejem pomlela na něj pepř a větvičky čerstvých bylinek… , ale mam hrůzu, že to budou steaky tvrdé jak beton :( Maso by to mělo být opravdu kvalitní … Díky

  2. A moje srdce zase pláče z toho, že si kupujete ohrožené zvíře a ještě se tu ptáte na recept!!!

  3. Oni ho neskolili uprostřed prérie, to je z chovu.

  4. :D… No, hlavně nám ho tchýně narvala do mrazáku, takže mu již nebylo pomoci :D! Každopádně to maso bylo úchvatně měkké… lepší jak svíčková!

  5. Já se ve svých asi 16 letech dostala k bizonnímu, vůbec nic jsme nevěděla o přípravě steaků, ale i tak si pamatuju dodnes, že to bylo naprosto nevšední a úchvatné :)

  6. Chlazené bizoní steaky jsme koupili mezi svátky ve Francii. Maso pocházelo z chovu v Polsku. Na směs másla a oleje, hrc frc z každé strany, drcený pepř, poté fleur de sel a mňam. Byla to lahůdka, jemné maso, do kterého nůž zajel jak do másla. Jak píše Ajavor-úchvatné! Určitě zopakujeme!

  7. No, polskej bizon by me asi urcite nenalakal k vyzkouseni, ale kdyz rikate, ze to je dobry, tak treba o nej taky nekdy jednou zakopnu. Da se to chuti k necemu prirovnat?

  8. chuť je výrazná a zajímavá řekla bych něco mezi hovězím a zvěřinou … aromatické měkké masíčko!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.