Snídaně v Praze? RSS

Štítky: , , , ,

65 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Otázka jednoduchá, odpověď složitější :)

    Kam chodíte v Praze na snídani?

  2. Paneria, Molo 22, Faux Pas na Vinohradské a moc bych chtěla zkusit snídani v Savoyi, na Gurmetklubu myslím byla kdysi taková hezká recenze…
    Ale většinou buď snídat nestíhám, nebo už jdu rovnou na oběd:)

  3. Snídaně přes pracovní týden stíhám většinou jen doma, párkrát jsem byla na pracovní v Molu 22 a v Café Savoy. Savoy doporučuji na víkendový brunch :-)

  4. nikam .o) nikde nevedou co bych si si doma nemohl dopřát z vlastních zdrojů

  5. Paneria, bageterie Boulevard a Café Pavlač na Žižkově, ale na snídaně jen občas.
    Savoy mám, po přečtení zřejmě té samé recenze jako Michala, dlouhodobě v plánu;-)

  6. Snídám buď doma, nebo na cestě. Pokud jsem třeba někde dřív, najdu si něco v okolí, ale plánovaně jsem snad ještě na snídani nevyrazil – i když do Savoye mě to láká (pokud se nepletu a je to ta kavárna na Smíchově, která patří pod Ambiente.

  7. …no ja mel snidane v Praze vetsinou po patecni noci a ty chutnaji vzdy nejlepe, popravde nekdy je to trochu, teda jen malinko zkreslene :))) uz ted dlouho jsem je nemel, ale drive bylo vzdy dobre Pastacaffe – puvodne Lamborghini caffe

    no a pak samozrejme Fraktal, tak nak trochu ma srdecni zalezitost

  8. Taky preferuji domácí snídaně. Pouze v zahraničí snídám tak po různu.

  9. Snídám v práci, když to stihnu. Z domova chodím kolem čtvrt na šest a takhle brzo bych jakékoliv jídlo vyklopila.
    Takže si koupím většinou tmavé pečivo a k tomu mám jogurt, kefír a tak. Občas si dopřeji nezdravou rybí pomazánku, vyjímečně chlebíček. Onehdy jsem měla nízký tlak, tak jsem si šla koupit kafe a k tomu croissant.

  10. No co se snídaní ve městě týče nemám moc zkušenost, ale byla zde zmíněna bageterie Boulevard, tam se ráda chodím najíst když jsem v centru když spěchám a mám hlad:-) Mají tam skvělý ledový čaj, dobré bagetky a anonymní prostředí…a taky tam dobře hrajou:-)

  11. Nejlepší snídaně mají asi v Café Savoy, v závěsu Café Imperial, fajn je i klasika – Café Louvre nebo Lamborghini ve Vodičkově a ještě abych nezapomněla Kaaba na Vinohradech je taky dobrá, ale ráda bych věděla o nějaké příjemné kavárně nebo restauraci na Praze 6, ideálně v Dejvicích, kam se dá jít na dobrou snídani o víkendu a tu jsem zatím nenašla…

  12. Koukám, že tady asi nikdo nepracuje od devíti :-) Já snídám doma klasiku – chleba s něčím, něco sladkého a vždycky kávu. Pokud nemám doma hlad, řeším to cestou v Panerii, Bon@petit něčím dobrým :-)
    11 : Kaaba je super, ale tam chodím až po práci..

  13. 12: občas pracuju od devíti večer, počítá se to?

  14. Pavli: Já jo, ale stejně chodím pozdě:-)

  15. Chce to hlavně pořádný kafe, Cutie!

  16. jitu:

    v kaabě na vinohradech jsem byl a byla tam moc příjemná kávová atmoška :) bohužel ne příliš stravitelné capučo :) zato výtečný pomerančový fresh a vejce do skla… taky mají fajn ceny a člověk si může koupit denní čtivo rovnou na místě!

  17. Pivli: To rozhodně:-D

  18. a jeste by tu byl ,,Bohemia Bagel,, bezedna prekapavacka Ebel, neni nejhorsi a krupavy a zapeceny bagel…no asi to probehne dnes rano :)

  19. Tam jsem chodila na oběd na Tylovo náměstí skoro celé jaro a léto a oni mi ho na podzim zrušili :((

  20. No já snídám venku málokdy, a když tak je to většinou po tahu, když se chci spravit. Buďto jsem chodíval do masny Mrázek v Bělehradské ulici, kde mají tzv. teplý úsek (neboli ovar bar) – dával jsem si držťkovou nebo jinou polévku popř. guláš anebo jsem chodil naproti do chlebíčku (i majonéza má na mne blahodárný vliv po nadměrné konzumaci a ranním břišním diskomfortu). Což mě připomíná – znáte prodejnu Chlebíčky – to je ráj na zemi. Teď mají otevřít znovu Paukerta na Národní a tak asi budou mít taky dobrý chlebíčky, ale prodejna Chlebíčky, to je NĚCO!

  21. Hm, tak já vím akorát kam v Praze na snídani nechodit. Minulý víkend jsem si vyrazila do Prahy. S tetou jsme se rozhodly, že posnídáme v Café Imperial. Tak špatnou obsluhu, jako tam, jsem nezažila roky. Na lístek jsme čekaly asi deset minut, na jídlo pak dalších dvacet, na zaplacení asi čtvrt hodiny. Tetě k jejímu snídaňovému menu nikdo nedonesl kávu (byla součástí menu), musely jsme o ní zvlášť požádat, ale zachytit pohled číšníka, to byla fuška… Nechala jsem obsluze 4 Kč dýška a rozhodně už se nevrátím. To snad nejlepší z té návštěvy byly jakobyzlaté armatury na záchodě, měly tvar labutí s křídly, prostě záchod pro Lohengrina…:-)

  22. 21 : V Café Imperial pracuje kamarád, tak já mu to přetlumočím :o)
    20 : Chlebíčkárna je skvělá, jejich obložené minibagetky a lavaše jsou nej :o)

  23. 19. Tyjo, oni ho zrušili, ještě nedávno jsem kolem něj šla. To jsou věci!

    Dnešní snídaně byla ve stylu rybízový košíček s jogurtem, v jedné z našich sámošek v areálu nemocnice také pečou ze zmraženého. A byl moc dobrý, skoro jako z Diany.:-)))
    V dobách, kdy jsem ještě sloužila turnus jsem se po noční stavovovala v Nuslích v prodejně chlebíčků a kupovala si dva s roastbeefem. Teď už tam je jiný obchod, ale vzpomínám na ně. Častěji jsem ale snídala trochu polévky, to mi vyhovovalo nejvíc.
    O víkendu snídám doma v klidu a pohodě, jít někam na snídani by se mi tedy nechtělo. Užívám si snídani venku – když jsem někde v cizině.To je prima.:-)))

  24. 23. Prostě ho vyklidili, vyvěsili cedulku, že zrušili pobočku a já si na ty nejlepší muffiny, co znám, budu muset chodit až bůhví kam :(

  25. včera jsme byli s manželem poprvé v Savoy a fajn, dala jsem na vaše doporučení. I když teda párečky mohly být teplejší, ale jinak fakt super a bylo už v 9 narváno.

  26. 24. To je škoda, občas jsem se tam také zastavila. No, muffiny si peču sama, ty mi chybět nebudou.

  27. Ja snidam vcelku casto v kavarne Coffee & Cigars na rohu Vodickovy a Svetozoru.
    Pestra nabidka snidani (od musli pres ruzne druhy vajicek az po croissant nebo livance na ruzne zpusoby), jeste pestrejsi nabidka freshu, vybornych zakusku a palacinek.. A kdyz se zdrzite na obed, litovat taky urcite nebudete. Kava Illy je bohuzel na vyssi stredni ceske urovni (rozumej – ital by to nepil, ani kdyby mu platili), ale jinak neni co vytknout.

  28. 11: Fajn je Cafe Calma, ale ma v nedeli zavreno http://www.calma.cz/index.php

  29. Jednu dobu jsem casto chodivala do John&George na Maltezskem namesti. V lete se da sedet v zahrade a kdyz sviti slunicko, tak to si clovek rad snidani prodlouzi az na obed :) jen nevim, jestli se nezhorsili, uz jsem tam dlouho nebyla. Kdyz uz tam nepracuje krasny Jurasek, tak to neni ono… :)

  30. Přidávám odkaz na svůj článek pro Scuk blog, snad se tipy budou někomu hodit: http://blog.scuk.cz/…-znama-mista :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.