Hotel na Severní Moravě RSS

Štítky: , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdravím,
    rádi bychom si s přítelem v květnu uspořádali svatbu, hledáme vhodný hotýlek na Severní Moravě, kam sezveme nejbližší příbuzenstvo, vezmeme se a dobře se najíme. Bohužel jsme asi moc nároční a opravdu nám všude nechutná, ani nejsme spokojení se servisem v daných podnicích. Už jsem měla vyhlídnutý Zámek Zábřeh, ale při namátkové návštěvě minulý týden v pátek jsme nemohli být více zklamáni. Špatný servis a na danou cenovou kategorii hodně špatné jídlo:(
    Teď se na Vás obracím s dotazem, zda někdo nemůže doporučit podnik s opravdu dobrou kuchyní? Tuším, že u nás na Ostravsku to bude asi oříšek. Ideál hotýlek, kde se dá uspořádat i obřad… našla jsem dva možné : Penzion U Holubů na Čeladné a pak Hotel Roubenka ve Štramberku…neznáte?
    Pokud může někdo doporučit z vlatní zkušenosti jiný podnik, budu moc ráda. Dík a prosím nezlobte se za do určité míry off topic.

  2. Já znám Harcovnu u Fucimana, je to ale spíše penzion než hotel, takže nevím, jak by to bylo s ubytováním pro větší počet lidí. Vždy mi tam moc chutnalo a bylo tam narváno, jenže už jsem tam poměrně dlouho nebyla.
    Ve stejné oblasti je na svatby velmi populární restaurace Budoucnost, se kterou však nemám vůbec žádné zkušenosti.

  3. Vím že celkem hezké svatby bývají v hotelu Zlatý orel na Ostravici. Vařit tam nevaří špatně a na svatby se celkem specializují.

  4. díky, ale zrovna na Zlatého orla jsem slyšela zdrcující kritiku nezávisle od dvou lidí, prý tam vaří strašně…tak nevím. Každopádně děkuji

  5. Taky hledame ve stejne lokalite na kveten nejake misto. Z tech co byly zmineny:
    U Holubu… dobre.. kamaradka se tam vdavala minuly rok… nebylo to spatne.
    Roubenku neznam.. takze nehodnotim;-)
    Harcovnu znam velice dobre… chodime tam casto po squashi na veceri… ale snad nikdy jsem nebyl spokojen s obsluhou. Jidlo maji dobre… ale servis zaostava… takze pri vyberu mista na svatbu jsme to automaticky vyselektovali.
    Budoucnost: budova zvenku nic moc… takova socialisticka.. ale vevnitr utulna. Stavili jsme se tam na kole… pivo maji dobre.. a jidlo docela slusne. Obsluze to trochu trvalo… ale nakonec spokojenost byla.
    Zlateho orla rovnou nedoporucim… jidlo o nicem.
    Dam vam tip na HOTEL HAMR na Ostravici. S tim jsme zatim spokojeni nejvice.. jak prostredim.. tak jidlem i obsluhou. Co jsme se bavcili s provozni tak najem nechteji zadny… jen nejaky minimalni odber alkoholu (zbytek muze byt vlastni) + jidlo. Velice me prekvapilo ze se da domluvit na nejakem vlastnim menu… cehoz urcite vyuziju (tedy za predpokladu ze se pro tento hotel rozhodneme) ;-)
    Preju hodne stesti pri hledani ;-)

  6. Děkuji za tipy, ale minulý víkend jsme se byli podívat na Roubenku naživo – nádherné místo, sustava roubenek s krásnou zahradou, hrušněmi, ovečkami, velmi milý číšník, který se nám cca hodinku věnoval a dokonce nám i prozradil, že jeho rodiče bydlí v roubence z roku 1627. Jídlo normal žádný zázrak (Polreich by jim asi dal:D), ale cenově je to víc než přijatelné a jsou ochotní vyjít se vším vstříc, celkově na mně zapůsobili velmi dobře (u toho jídla přivřu oko), tak jsme se rozhodli vzít se tam – btw. dělají tam i svatební obřady, ubytujeme tam i rodinku a sand to vyjde…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.