Apetitus.cz

Právě jsem našel pěkné stránky, které by vás, chuťoholíky, mohly zajímat. Na webu Apetitus.cz najdete na jednom místě souhrn všech nových článků z webů o vaření, jídle a pití. To jest velice pohodlná cesta, jak omrknout všechny webíky na jednom místě.

Trošku mi chybí rozdělení na české a zahraniční, případně nějaké kategorie. Je to ale pořád novinka, takže snad se to časem k nejlepšímu upotřebení utřepe. Koukněte se na jejich seznam zdrojů a stručné info o serveru. Snad vám to bude k užitku. ;)

Reklama

Komentáře

Zdravím pana Cuketku :-) Děkuji za krátké představení Apetitus.cz a za náměty, nápady.

Jazykové rozdělení a kateorie, nebo spíše štítky, bych moc rád přidal. V tuhle chvíli pracuje grafik na logu a pak přijde na řadu design.

Tipy na zajímavé zdroje a další připomínky, uvítám na emailu [email protected].

Jirka:

na logo se těším a držím palce! chtěl jsem něco podobného už delší dobu realizovat, tak nakonec jsem rád, že se toho někdo ujal :)

Sim:

fajné! dix .)

[3] Díky moc :-) Doufám, že se to povede, tak jak bych chtěl. Určitě budu informovat o ostrém startu služby.

Apetitus šetří mé kroky po netu, tak díky za ten nápad ;) Cuketkovi za informaci, Jirkovi Ch. za realizaci tak skvělého nápadu!

[5], [6], [7] Jsem rád, že jsem všem, tak nějak kápl do noty :-) Aktuální info – logo je hotové a jakmile bude mít čas další grafik, tak se pustí do návrhu grafického vzhledu služby. Sám se na to moc těším. Dobrou chuť :-)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)