Pozvánka: Na moravské víno do Brna!

Přesně za týden, ve středu 28. března, se koná v areálu BVV prezentace vinařských společností z celé Moravy a představení vín ze soutěže Grand Prix Vinex 2007. Doba konání 10 – 18 h, vstupné 250,- Kč (sklenička, katalog, volná degustace). Detaily o akci na serveru Wine of Czech Republic (Btw, může mi někdo vysvětlit, jak se ten náš slavný vinařský server vlastně jmenuje???).

Nenechte si ujít – pan Cuketka doporučuje!

Reklama

Komentáře

Ty jo, to mam zrovna narozky. To muze byt docela stylovej mejdan :-)

kocoure neváhejte! je to jedinečná šance, jak ochutnat víno od více než 37 přihlášených vinařů a načerpat nejnovější informace! :)

Byl jsem na lonskem Vinexu v ramci Salimy 2006. Pro „brnenske“ degustatory nelze nez letosni Vinex doporucit:) Pro ostatni.. pockejte si na Vino & Destilaty 2007 ;-)

jj, tohle je to aková rozehřívačka před Vinexem (4. – 7.3.) takže určitě nic neuteče, je možno si to potom ještě zopakovat…

Copak vínko, ale jak se pak ovíněn dostanu domu? No co, Víno a Destiláty to zní taky dobře. Fuj, už mi z toho bolí hlava :-)
A co Biostyl a biouheráček?

Honzie:

:)

na postřehy z biostylu se jděte mrknout na gurmetklub nebo k florentýně. předem prozradím, že to byl dost propadák….

pan Cuketka:

Já vím, oboje jsme už četl a udělal jsem si závěr – ještě že je teď ve fučíkárně Matějská takže vždycky se člověk může jít alespoň pobavit na kolotoče :-)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)