Pozvánka: Sýry, vína a káva potmě

V rychlosti tady pro vás mám dva tipy nejen na víkend:

Jestli nevíte, o co jde, přečtěte si o mé návštěvě Kavárny potmě na loňském festivalu ve Varlech. Plánované otevření kavárny na stálo je zřejmě v nedohlednu (ach jo), proto neváhejte a nenechte si ji letos ujít. O akci v Prachaticích vím jen zprostředkovaně, ale myslím, že to bude celkom fajn! ;)

Reklama

Komentáře

Zdravim pana Cuketku

Ked som videl magicke slovko SYR v nazve, nedalo mi aby som sa nespytal. Nemate nahodou nejaky dobry, jednoduchy, osvedceny (najlepsie vsetko v jednom) recept na syrove fondue? Alebo odkaz na nejaky webik… Dakujem :)

Dakujem Julke :)

otazka: tresnovka = ceresnovica? (ceresnova palenka?)

Dobrý den, pane Cuketko, už jste se byl podívat v tomto obchodě se sýry? Pravda, v době natáčení tam toho moc neměli, ale třeba se to od té doby zlepšilo….:)

satyr_ik: pozor na tu pálenku, znáte přece pořekadlo opít někoho rohlíkem…:-))))

Cuketko!! Ty jedeš navštívit mé rodiště v Prachaticích a ani jsi se nepochlubil :) Užij si naše vcelku nově rekonstruované náměstí a hlavně-dobroty :)
PS:budu pozorně sledovat, jestli jsi nenapsal něco nemístného, co se této akce týče :)))

hanák z olomóca:

:))))))

Ewa:

nechytám se, jak píše matesola, stačil jsem to tak akorát do švajcu a zase mi na chvíli stačí ;) prostor je otveřen pro reporty ostatních…

Cuketka and matesola: dobrá, dobrá..budu tedy sledovat reporty od ostatních, jistě budou jen příjemné :))
PS: Také se u nás bude konat skvělé jazzové vystoupení, které hostí většinou jen velká česká města + Prachatice (pořadatel je rodák tak máme trochu protekci). Více zde: http://www.bohemiajazzfest.cz/
Doufám, že se brzy potkáme na nějaké žranici..Mějte se kráásně!
Ewa :))

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)