Jerry’s take-away

Z archivu

Zvednete telefon a objednáte si. Kuchař to uvaří, kurýr rozveze a vy si to pak doma sníte. Za dva dny se úspěšně vyhrabete z hromady polystyrénových krabiček se splněným dedlajnem v kapse. Gratuluji, právě jste přežili svůj první záchvat take-away syndromu…

Jerry's

V současné době je v Praze (a určitě i v celé ČR) hned několik restaurací nebo fást-fůdů, které nabízejí rozvážku jídla po Praze. Z pohledu zákazníka je to vždy takové rozvážení zajíců v pytli na motorkách a autech. Já několik těch zajíců vyzkouším a dám vám tady vědět jak to dopadlo. :)

Zajíc první! V Jerry's nabízejí klikací objednávku přes poměrně komplikované internetové rozhraní nebo přes telefon. Moje registrace i první objednávka proběhla hladce. Do pěti minut jsem telefonicky obdržel potvrzení objednávky s upřesněním dodací lhůty na cca 45 minut. Cena dopravy byla 49,– Kč (v rámci Prahy 6).

Přesně v časovém limitu dorazila sličná delivery girl s igelitkou, která přesně odpovídala mé objednávce – Jerry's cheeseburger (55,– Kč), základní pizza capriciosa (30cm, 125,– Kč + box 10,– Kč) a kuřecí křidélka v marinádě (7ks, 49,– Kč + box 10,– Kč). Jak vidíte na obrázku, balení je téměř ukázkové. Díky transportu v termoboxu se dala teplota ještě tolerovat. Po nafocení jsem ale stejně většinu přihřál v troubě.

Jako první jde cheeseburger na titulce, kterého jsem se za tu cenu trošku bál, přesto příjemně překvapil. Odpovídající sezamová žemle ukrývá pěknou, neprefabrikovanou směs masa, která se zcela jistě dostala do kontaktu s grilem. K tomu spíše nevýrazný plátek sýra, plátek rajčete, okurka, cibule a kečup. Za 55 korunek mě napadá jedno slovo – přiměřené! ;)

Kuřecí křidélka odpovídala deklarovanému počtu (7ks). Byly to horní i dolní kousky, marinované v nasládlé a jen jemně pikantní marinádě, která byla pěkně zkaramelizovaná na povrchu. Potěšila přidaná zeleninová obloha – několik plátků okurky, rajčete, papriky a salát. Podobně jako u burgeru platí – příjemná cena a ucházející výkon.

Pizza byla nejslabší. Úplně základní varianta v českém stylu (sugo, sýr, šunka, žampiony) byla výrazně nedopečená, rozmoklá a korpus byl cítit po těstě. Ono je to sice malá závada, když si ji dopečete sami v troubě, ale pokud byste si ji objednali do práce (nemaje USB troubu), byli byste pěkně namydlení! Další malý mínus jde za chybějící plastovou „židličku“, která by ochránila pizzu v krabici před promáčknutím (což se zrovna tady povedlo).

Celková cena byla 249,– Kč za jídlo pro dvě průměrně vyhládlé osoby. Nebýt nedopečené pizzy byl by to příjemný zážitek. Dodávku i komunikaci zvládli Jerry's na jedničku, burger i křídla byly taky fajn. Vše za poměrně příjemnou cenu, která kompenzuje náklady na dovážku.

Ještě než jsem článek dopsal, už se na skutříku veze další zajíc. Jaké máte zkušenosti s rozvážkou jídla vy? Určitě máte nějaké tipy. Praha, nePraha – šup sem s tym! ;)

Reklama

Komentáře

Jerrys znám velmi dobře a protože si objednávám poměrně často doporučuju objednávat telefonicky. Stalo se mi při internetové objednávce, že si jí obsluha nevšimla. Jinak doporučuju ty kuřecí křidélka a moje oblíbené cibulové kroužky :-)

Tak to se povedlo, zrovna jsem uvažovala, jestli si nenecháme přivézt pizzu z mojí oblíbené indiánské pizzerie Baretta v Nuslích a heleme se, tady je to aktuální téma!
Tedy: rozvoz pizzy, salátů a těstovin v dobré kvalitě je v rámci okolních čtvrtí zdarma a v rozumném čase, navíc sličnými delivery boys ;). Více na jejich webu http://www.baretta.cz – tam je k nalezení vše podstatné včetně neotřelých názvů jídel :-).

Baretta je teda prima i na posezení (obzvláště v létě na zahrádce – viz. fotky na webu), nicméně jejich dovážkovou službu čas od času mooc ráda využívám. Tedy vřele doporučuji!

Pane Cuketko, zkuste pripadne brevnovskou Pizzu Pisa, web nemaj, objednavky po telefonu. Testo slusne, na ceske pomery celkem chutne a za vcelku rozumny peniz, doprava tusim 25Kc. Pizza Pisa je celkem povedena. Je to samozrejme spis stanice prvni pomoci nez kulinarske doupe, ale parkrat me zachranili pred potupnou smrti.

Uaaa, jima me chut taky neco takoveho vyuzit :o). Rozhodne zajimavy napad a doufam, ze nezustane jen u dvou vzorku, drzim palce. A Jerrys vypada velmi sympaticky, skoda jen zatim omezeneho okruhu dovozu, ale mozna zkusim nekdy zavitat a vyzkouset osobne.

Popelka: Pani, Baretta vypada vice nez sympaticky a dokonce vozi i k nam. Diky moc za zajimavy tip. (Jen ty stranky by potrebovali hodne doladit a preklepy taky nepusobi dobre – „Ojednavky“ :o).

Honzie:

no vida :) s těmi orders by mě taky zajímalo jak to mají udělané, jestli sedí u počítače nbeo jestli jim alespoň pípají smsky? s křídly souhlasím, poměr cena/výkon je výtečný!

Popelka:

díky za tip, Barettka vypadá pěkně ale jsem mimo oblast závozu. mylsím ale že to není na škodu, když se podniky omezují na určitou oblast. jednak si nelezou do zelí a jednak se to neozí přes půlku prahy… alespoň já z toho mám dycky trošku hloupý poci, kdyby s tou jednou pizzou měli jezdit dvacet kilometrů autem :)

rushid:

děkuji, možná zkusim – mám to kousek! ;) o co taky jiného jde než o první pomoc že??? pěkně jste to napsal. mylsím že je nejdůležitější cena, přiměřená kvalita a úroveň rozvozu.

Keddie:

zkuste, za poslední 2-3 roky se počet podniků v prg snad zdvojnásobil!!! mylsím, že následují i ostatní města. pokud někdo z mimopražských máte zkušenost, pípněte! zajímaly by mne ceny :)

ad Barreta: pořád ještě dobrý, taky by jim tam mohly proklouznout více než explicitní „Ojebávky“ ;D

Ještě že tě máme. Takový průkopnický průzkum nemá chybu, kór když je to na Praze 6 :)))

Rushide – Ty seš Břevnovák?

Keddie:
Rádo se stalo! Je to fakt moje oblíbená. Vidíte, těch překlepů jsem si ani nevšimla, ač jsem na ně obvykle poměrně háklivá. Nojo, láska je slepá!

Cuketka:
Ano, souhlas. Je víc než rozumné, že se dováží jen do „blízkého“okolí. Tak třeba až budete v oblasti u někoho na návštěvě a nebude mít navařeno ;).

matesola:

;) úpřímně řečeno stále se děsím co mi přivezou… dlouhou jsem objednával u redrock.cz (dovoz zdarma pro P6), ale přestala se mi líbit jejich receptura na pizzu. jinak jsou ale redročáci v poho!

Popelka:

zrovna dnes to nefalšovaně řeším. venku prší, lenora cuketku zachvátila – ať kurýři kurýrujou!!! ,)

Pane Cuketko, každý den sem nakukuju a mám vždy radost, když vidím novou fotku, tuidíž i nový článek. Děkuju Vám za to!!
Ovlivňujete docela můj jídelníček:-)), zrovna nedávno pod dojmem Vašich cherry rajčátek na bazalce, upekla jsem na plechu zámecké brambory s bazalkou, olivovým olejem, mořskou solí a ke konci přidala rajčátka a bylo to úžasné…
A jindy…pod Grébovkou nám přibyla nová restaurace „Park“-dala jsem si tam jen kvůli Vám :-)) „cuketový krém“, byla to opravdu výborná smetanová polévka, už jsem tam na ní byla 2x a pokaždé měla stejně dokonalou chuť. Restaurace je spíše dražší, takže jsem zatím zůstala jen u polévky(na procházce se psem), ale určitě se tam někdy chystám na víc…
Jak tady čtu, máte to z ruky, ale stejně doporučuju!

Popelka: já mám bohužel s pizerrií Baretta zkušenost jen jednu, za to velké zklamání, ano, na zahrádce je velmi příjemné posezení, ovšem pizza nebyla moc k jídlu. Těsto nic moc, dala jsem si se slaninou a žampiony, ovšem nepředstavovala jsem si, že dostanu na pizze silné, téměř syrové a tučné plátky slaniny a žampiony naopak na průsvitné plátky….No takhle když to píšu, to vypadá, že nevím co chci:-)), jedno je mi moc silné, druhé málo, ale vážně to nebylo dobré.

Takže pár postřehů z Plzně, snad někomu přijdou vhod :-)
Je tu poměrně dost podniků rozvážejících jídlo, většinou pizzu, ale najdou se i podniky s ostatním sortimentem. Vyzkoušel jsem jich poměrně dost, takže tady jsou moje zkušenosti:

Pizza Doma – http://www.pizza-doma.cz – asi nejstarší a největší rozvozce, nyní nabízí i párty sortiment a taktéž čínské speciality. Pizza celkem velkých rozměrů a chuťově poměrně dobrá, ale musíte si vyčíhat své oblíbené kousky (u mě Toreador a Salami + olivy). Dále mám docela rád boloňské špagety (ale jsou to boloňáky na český způsob – mleté a kečup). Velkou nevýhodou je dost studené jídlo při dodání a občas se jim zatoulá objednávka. Doručení zdarma.

Pizza Májovka – http://www.pizzamajovka.cz – menší velikost pizzy, chuťově se pohoršili, už od nich neberu, dříve ale byli chutí lepší jak Pizza Doma. Způsob objednávky i teplota při doručení v pořádku. Doručení zdarma.

Pizza Plzeň – http://www.pizzaplzen.cz – podobný případ jako Májovka, ale měl jsem od nich jídlo pouze jednou, takže nemohu moc soudit. Teplota i objednání bez problémů. Doručení zdarma až od objednávky za 150 Kč.

Dále mám tip na Pizza Roma (www.pizzaroma.cz) že prý je skvělá, tak to zkusím a uvidíme. A pak rozvoz dělá taktéž Pizzeria Martinská (www.martinska.cz), dle mě nejlepší pizzerie v Plzni, jednou jsem objednával přes jejich systém, ale objednávka šla do ztracena, tak jim dám šanci ještě po telefonu, protože ta pizza odtamtud je dokonalá! :)

Muzu doporucit pizzerii Squadra Azzura. Ceny primerene, pizzy bohate a chutove vyborne. Navic maji ted akci ze kazda 3. pizza je za korunu ;-)

PS: objednavam vetsinou pres netcisnik.cz, je tam slusny vyber restauraci a i jakys takys prehled o dobe dodani a hodnoceni…

zdravím..zkusim doporucit http://www.everytime.cz. to me posledni dobou celkem nadchlo. …( jen tak na okraj..pane Cuketko…kdy u Vas opet zacne sezona pecenych kolen? :-).. uz me honi mlsna ).

Cuketko, trnu v úžasu, skláním poklonu a smrkám slamák – Vy opravdu riskujete pro naše dobro vnitřnosti! Ochotou pozřít cheeseburger jste mě ohromil, ale kontrolou kuřecích křidélek („Byly to horní i dolní kousky…“) jste mě dostal! (Maličká chybička: nespočítal jste plátky okurky).

Mám slabost pro dvě pizzy a Capricciosa je jednou z nich, na té se dá toho poznat (a zkazit) ! Dokonce i v Itálii jsem ji už několikrát dostal s nakládanými houbami (fuj), takže se dnes už ptám, zdali ji dělají s čerstvými (funghi fresci) nebo nakládanými. Letos jsem tam byl s ženou a dvěma malými dětmi, takže se nám občas nechtělo vyrážet na večeři do restaurace (dlouhé kalhoty, čekání atd.) a zavedli jsme si vlastní rozvážkovou službu. Na rozdíl od našich restaurací je v Itálii papírová krabice zdarma (italsky je to „pizza da asporto“ – pizza s sebou), neplatíte couvert (průměrně 1,50 Euro x 4 osoby), neobjednáváte si předkrmy a nápoje (máte jich doma plnou ledničku a levnějších), takže nás večeře namísto restauračních 40 Euro vycházela na 10-11 Euro + víno + ovoce atd.)

Nejlepší to bylo v Chorvatsku 2006, nejenže tamější pizza byla široko daleko nejpoživatelnější, ale vždycky jsem k ní dostal zadarmo kafe (jsem barbar, piju capuccino i odpoledne), krabice také zdarma.

rozmar:

jé, já děkuji také za pochvalu! uplně vás vidím s tím psíkem na polifce… o Parku slyším, zatím samou chválu! :) vive la grébovka! ;)

Michal Marek:

tak jsem si to mylsel správně, rozvoz v česku nerušeně pučí .) u pizza doma mě dostalyx ty jejich stránky a ikonky. vietnamčík na bajku se zásilkouje přeroztomilý!!! :D

Sendik:

super dekuji, prave toho netcisnika studuji, jejich vlezle reklamy vsude jsou neprehlednutelne :) dekuji za tip na tu akcii 2+1!!!

hebl:

jé! na ten everytime už tady někdo kdysi dávno poukazoval, že tam byl na návštěvě. děkuju, mezi „picériemi“ příjemné osvěžení :) řecké věci oemzují na grilování masa, škoda… ale co už naděláme :)

dyžon:

:))))

náhodou ten cheese byl mnohem stravitelnější než capri před upečením!! ,) houbičky byly čerstvé. jinak je doufám na první pohled zřejmé, že se jedná o klasikcou českou picu v osekané verzi bez artyčoků, oliv, eventuelně dalších vychytávek jako jsou ančovičky :) a máte pravdu, mám tam chybku píše se se dvěmi cc, ccióza!!!

to domácí take-away má něco do sebe a když je na to správná nálada, či spíše správná lenora nikam nechodit, bodne to :) s kapučínem si hlavnu nelamte, hlavně když chutná :)

ad transportní obaly, taky bych uvítal promítnout to rovnou do ceny jídla, takhle mám pocit že platím víc, už jen proto žena účet naskakují další řádky a číslíčka….

Postrehy z Brna.
Jsem hodne haklivy na dobu dodavky tzn. kdyz to neni do hodiny tak jsem nervozni.
http://www.everytime.cz – super pity s velkymi kousky masa, dodavka z 90ti procent do hodiny. Kdyz si date menu v cene kolem 129kc jste hodne najezeni. Hranolky a burger si tam nedoporucuji davat, moc me nenadchli.

http://www.pizzaukalvodu.cz – me nejvic chutnajici pizza. Nemaj klasicke tenke testo. Pouzivaji rekneme masitejsi formu, tzn. pizza je velice vlacna a tlusta. Doba dodavky skvela, ale uz me bohuzel jednou zklamali(alespon zavolali ze dojedou pozdeji]. Jiny sortiment je uchazejici.

http://www.zakki.cz – pizza skoro nejlepsi v Brne, ale ve spicce se jidla dockate napr. i za 3h.

http://www.mamia.cz – velky vyber a moznost upravy slozeni pizzy. Doba vetsinou uchazejici. Pizza prumer az nadprumer.

V Brne vetsina podniku od 100kc neuctuje dopravu.
http://www.netcisnik.cz/brno je vic na vyzkouseni.

Fakt nejvic me nastve kdyz ma clovek hlad a nez to dovezou tak umira hlady a je nasranej. Na rychlosti dopravy je neustale co zlepsovat.

Doba než to dovezou toť kámen úrazu i v Plzni kde je třeba v deset večer průjezdnost naprosto průtoková to trvá hodinu a to je zoufalé ..

Milý pane Cuketko, už asi tři měsíce se masochisticky týrám pročítáním vašeho blogu i když původním záměrem bylo najít jednoduché recepty pro inspiraci (momentální situace mě nutí vařit z mála, šetrně a navíc s německými surovinami :-( ). Místo inspirace slintám u počítače a moje chuťové pohárky pláčou při vzpomínce na domov. Někdy mám pocit, že při čtení vašich dílek cítím všechny ty chutě na jazyku. :)
Tenhle článek mě opravdu dostal. Představa, že nemusím vařit, určitá záruka chuti a navíc tolik odkazů v diskuzi… Na některé stránky jsem se podívala a přimlouvala bych se za vyzkoušení řeckého „zajíce v pytli“ (www.everytime.cz) moc ráda bych si přečetla váš názor (a vlastně tak trochu ochutnala ;-) ). Jen nevíte, proč jsou v každé pitě hranolky?

PS: testování německé kuchyně asi riskovat nebudete, že? :-))

Dobrovolně jsem se tak trochu vzdala civilizace, tak mohu jenom donášku „zajíců v pytli“ až do domu závidět :-))) Z druhé strany to má výhody, které se dají podtrhnout:-) Sem tam zajde myslivec a donese „zajíce bez pytle“ nebo sousedka kopu čerstvých vajec. Tento nedostatek mě naučil dělat si neošizenou pizzu doma http://dolcevita.blog.cz/0703/pizza-a-la-chef

Rada pro další chudáky, kteří se navnadili, ale objednat není kde, protože žádná „sličná delivery girl s igelitkou“ nedorazí :-))) Hladovět nebo si tu pizzu zkusit udělat doma sám? Radikální řešení = přestěhovat se zpátky do Prahy :-) … velice masochistický článek pro všechny venkovany a obyvatele osamocených romantických zákoutí naší vlasti :-) – jdu hlady a s chutí do zahrady a překousnu cuketku :-)

RE: Baretta, tak nevim o chuti se da asi hadat vzdy, ale me osobne prijde Baretta spatna, jidlo takove nijake… hned vedle je pizza West a ta mi osobne prijde o dost lepsi, rozvoz az do 2 do noci, kridla, kureci nachos a pizza na smetanovem zaklade, baajecne… ale jak rikam, kazdemu chutna neco jine

transportní obaly – pane Cuketko, máte pravdu, započítat to do jídla, bylo by to mnohem lepší. Navíc naše firma dělá pro jednu pizzerii, která rozváží různé grafické služby a mezi nimi i zajištění těchto transportních pizza krabic… když vidíte, že si za tu krabici většina podniků účtuje 10, 12 Kč a vy víte, že tu krabici dostanou za bezmála 3 kačky…nic moc pocit :-D pro mě za mě, ať tam ten zisk mají, ale takhle to bije do očí, skrýt to do ceny jídla, mlčím jak hrobeček :-)

rozmar a Romano:
Téda, jak se tu do tý Baretty navážej ;)! Neřikám,že jsem nejedla i lepší pizzu (psala jsem v dobré, nikoli vynikající kvalitě), ale zase že by to byl až takovej průšvih se mi teda nezdá! Ale je to halt asi hodně i těch sympatiích, West není zase typ podniku, kde se cejtim dobře já… ;)

Popelko, musím tě podpořit. Sice to nesouvisí s dodávkou jídla do domu…, ale v Barettě jsem měla kromě pizzy i mnohé těstoviny a saláty a byla jsem ne spokojená, ale nadšená. A navíc tam obsluhují sympatický kluci :-). A dávají velký hrnky s čajem :-).

Juchů, díky za podporu Majore!!!
S dodávkou to souvisí, kuchař i obsluha jsou stejný ;)!

Taky si přisadím za ty obaly: nejen že jsou v Itálii zdarma, ale navíc zákazník, který si odnese jídlo s sebou domů, neblokuje stůl a pomáhá vytížit kuchaře (pizzaře-pekaře), který by se jinak dloubal v nose za hodinový plat… už jsem to psal, ale stejně: v Chorvatsku jsem pokaždé dostal při čekání na pizzu s sebou zadarmo pití.

Kolik by tak asi stálo, kdyby mi nějaký sladký deliver boy dovezl hamburger do Jeseníku a jak dlouho bych tento musela ohřívat a stálo by to ještě za to?:) Nene, hloupé otázky…
Na co mám doma kouzelnou skříňku v ní těstoviny, kuskus,luštěniny či jiné dobroty..a v lednici vždy aspoň kousek sýra, másla či rajčete?No přesně na to, abych si rychle něco ukuchtila:)!!Musím přiznat, že donáška do domu mi přijde zatraceně nepřívětivá vůči přírodě a vzhledem k tomu, že v přírodě žiju a přírodu potřebuju, tak se bez ní obejdu!!:)

Sakra, po většinu života jsem ráda, že nebydlím v Praze, ale teď, teď bych si dala křídla!!! A nebo burger…A nebo něco – no dobrá, jdu do ledničky…..

RE: Popelka , Major Milčák

reakce nebyla ani tak na prostredi Baretty to je velice prijemne, souhlasim, zahradka je bozska, a i jidlo na miste je ok :-) (bod pro Vas)

slo vic o to delivery, ze v nem je West lepsi, rychlost, presnost, cas a kvalita….

lovu nocnimu obcerstvovani zdar, ted si asi zavolam o nakou pizzu :-D

rushid: Dovolil bych si malou opravu, vetsina navstevniku dostane hlad kdyz navstivi tenhle blog. U nekterych na nej dokonce staci pomyslet a rexlexne se jim zacnou sbihat sliny :o).

Netusi prosim nekdo, zda se nekde da najit jake ma West rozdeleni a odstupnovani tech pasem pro cenu dopravy? U nich na strankach se mi to jaksi nedari dohledat.

Fajn článek. K dokonalosti mi ještě chybí foto zmíněné „delivery girl“ :-)

koukni na:www.matehlad.cz / http://www.rozvozy.cz
Bohužel rozvážejí jen v okruhu max. 9 km od sídla ( P.8) :-) (naštěstí to splňuji) Nemají „klasické obří porce o ničem“, spíše menší a chutnější, pěkný výběr salátů…

gorog:

děkuji, s tím dovozným zdrama od 100 Kč jste mě dostal, to se nám tay v Praze může enom zdát… :( ach jo

ladysek:

tak ona ta hodinak není až tak špatná když s tím člověk počítá,cokoliv přes hodinu je už nepříjemné…

petta:

:)) ta řeckíá vypadá pěkně, proč to nezkusit??? ;) děkuji!!!!

Dolce_vita:

no máte pravdu :) ale on je to v podstatě obyčejný junk-food, naic pořádného to ani být nemůže. ale někdy je ina ten junk food ten správný čas!

recept na pizzu hnedle tak neodzkouším. na pečení všeho druhu sem příšerně levý!! (jen o kousek levý, než na zbytek vaření :)

Michal Marek:

myslím, že jste to vystihl naprosto přesně, je to ostuda. doufámže je to jen otázka času než to někdo využije jako konkurenční výhodu!

Dívkožena:

:)) třeba „delivary boy z hor“ takzvaný mountain pizza boy :)))) s aspektem spotřeby/versus ekologi, jste to trefila naprosto přesně, ty haldy igelitek a polystyrenu co potom zůstávají sou šílené, nehledě na to cestování.

prostě využitelné jen pro degeny z města (jako pan c,))

Keddie:

:)) heh!

mylsímk že píšou že vozí jen do 13km od prahy, asi se sami ozvou, když to přestřelíte…

surgo:

tož , tak rychle se mihla a zrcadlovka v komoře. příště napravim :))) nene, kecááááám!

Bí:

a tak teď koukám, že jsem mimo! škoda!! konečně zaívám ten pocit, že jsem na vesnici a delivery njet :)

cuketka:
budou rozšiřovat ;) (už pořídili i druhé auto :-) ) Tak „vyděržajpijaněr“ :-)

4 Michal Marek – říkáte krabice za 3 ,– Kč a dle Vašich slov si dovolím spekulaci, že včetně potisku – no tak mi jich prosím alespoň 3.000 ks dodejte :)

upřímně to je maličko nemysl, neb kvalitní obal na pizzu pod 4,5 nepořídíte o dalších obalech ani nemluvím, tam se cena šplhá i na 6 – 8 Kč za kus, takže věřte že naše zisky nejsou zase tak astronické :-))) :( jak by se některým mohlo zdát

Dort:

díky za insider náhled! delivery v Česku určitě není med, to vám 100% věřím. overall je ale úroveň na velice dobré úrovni.

uznejte ale sám, že je to marketingově výhodnější schovat tu cenu za obal k jídlu. můžete si psát „jedině u nás obaly zdarma“. ten následný rozdíl v ceně (troufám si říct) je pod rozlišovací schopností klienta… :)

pan Cuketka

nestěžuji si :) – pravda stále hledáme jak to udělat ještě lépe. prostě a jednoduše rozkoukáváme se a snažíme se poslouchat co se o nás říká :) a jak nás hodnotí konzumenti

  • ohledem obalů – tohle je na hodně dlouhou diskuzi :)

já bych nepodceňoval rozlišovací schopnost klienta před první objednávkou a tam bych viděl docela mínus body pro nás ( začínáme ), neb rozdíl 10 ,– kč na jídle není pro některé klienty nezanedbatený

samozřejmě po nějaké době, kdy se služba „uchytí na trhu“, tak sám rozhodně budu cenu obalu zakomponovávát do jídla –

ad 1) kvůli naší báječné legislativě
ad 2) příjde mi to fér vůči zákazníkovi neb si jasně spočítá kolik bude platit a nepřekvapí ho nějaká částka za obal potažmo za další věci :(

Dort:

;) s tím prvním nákupem možná máte pravdu. o skladbě zákazníku take-away toho moc nevím, je to možné!

Hlasím se jako další břevnovan a prahošesták :-)

Pizza Pisa je fajn, majé otevřeno až do jedné ráno, takže lze objednat třeba i o půlnoci, v rámci možnosti jsou pizzy dobré.

Žhavým břevnoským tipem je indická restaurace Tandoor, jsou v jedné kolmé uličce k Bělohorské za Delvitou a dělají neskutečné mňamky.

Stylovým bonusem jsou delivery hošové – mladí indičtí studenti s velmi lámanou nebo spíš žádnou češtinou, takže člověk si připadá jako v Londýně nebo New Yorku. Ceny jsou trochu vyšší, delivery po P6 za 50 Kč, jídlo s přílohou 150–200 Kč, objednávání telefonicky (volejte na pevnou, co je uvedena na webu).

Jo, pro pripadne zajemce o navstevu Tandoor, je skutecne ve Konecchlumskeho ulici a ne na konci Chlumskeho ulice, jak by se jeden mohl domnivat :D

Podíval jsem se na stránky Tandooru (No 44 výše). Jídelní lístek je přesná kopie toho, co je tady v Británii na každém rohu. Všechny tyto vyvařovny / restaurace jedou podle zavedené a osvědčené šablony. Býval jsem velký fanda a názvy všech jídel a zelenin znám nazpaměť v jejich řeči.
(Nyní jsem už menší a pouze občasný zákazník, po tom, co se s manželkou víc zajímáme o původu surovin.)
Mimochodem, Tandoor si říká Indická restaurace. Vsadil bych se o 3 večeře u nich, že Indii viděli tak leda z letadla – při cestě z Bangladéše a nebo Pakistánu.
Zde už tento fakt mnozí nyní přiznávají a dávají si vývěsní štít „Bangladeshi Cuisine“.

rushid, fandor – Tandoor jsem ještě nevyzkoušel, tak díky za připomenutí. Pamatuju si, že tam před nimi byla nějáká čína. (a za komoušů sklenářství)
Nad schody v ul. 8.listopadu jsem prožil dětství.
Co takhle někdy společný pivko na zahrádce u Kaštanu?

2 Jednorozec) Presne tak, proto mam jidlo z Tandoor rad, protoze se muzu po pakistanskym jidle utlouct (i kdyz v UK mi prijde jeste o chlup lepsi). Jsou to ale fakt Indove (navic se tam ruzni Indove porad schazi a vypadaji spis jako Indove nez Pakistanci), aspon to rikaji, odnekud ze severu Indie, kde se dela i maso, zatimco v jizni Indii spis vegetarianske jidlo (ktere je v Praze nejlepsi asi v Dhaba Beas v Tynske ul.)

Matesolo, Rushide – jsem proc, pristi tyden bych mohl.

cuketka: když už objednávat na Praze 6, tak co takhle zkusit Redrock? objednávky nejlépe po telefonu, ale na webu najdete speciální menu pro rozvoz. Doba rozvozu je hodina, ale po Praze 6 je zdarma. Sýrová pizza je poměrně dobrá.

no zrovna si říkam ach ted si můsím rychle zajít do penny nebo ke mladým te chesssburgr ted sem na něj dostala strašnou chut

Zdravím fšechny na těchto stránkách :-) Kam já jsem to, trdlo plechový, zase vlezlo…to už jsem prošmejdilo recepty – mám chuť udělat Vánoce hned zítra (no, už mi přišly letáčky s Noely…), teď tu ve svým opuštěným domečku čtu o rozvážce čehosi, co dříve běhalo…mám suchej chleba…ojojojoj :-)
Asi budu muset navštívit sousedy nebo se přimotat taky do nějakého marketu a zobnout si…
Zandavám špagátek a couvám zpátky…to jsou nebezpečné stránky…:-)

Petra:

Redrock používám docle často, možná jako jedinou pravidelně, protože mám delivery zdarma… :)

Jojo:

;))) jo, jó!

Jestli si myslite, že greekfood nebo everytime je famozni, tak vyzkoušejte saláty a sendviče od žirafy v Brně. Už nikdy si neobjednáte ty smažený řecký blafy.

Už jsem ji našel. Vše studené a docela úzký výběr. Já teď prostě ujíždím na greekfoodu.

U greekfoodu vše v pohodě a jezdí teď docela rychle.

Proč úzký výběr? mají aspoň 30 jídel! to je na každý den v týdnu jedno :-) Jak může někdo ujíždět na fastfoodu a číst si cuketka.cz? to fakt nechápu. Jedině, že by to byla skrytá reklama. proč by si uživatel v diskuzi dával jako svůj web webovou stránku donáškové služby, že!

Ne, reklama to není. A na cuketku jsem narazil díky odkazu ve fultextu. Tak abych Vás tedy nepohoršoval, tak už se sem dívat nebudu :-)

pro prazaky vrele doporucuji pizzerii messalina, od 20 hod maji rozvoz zdarma a vsechna jidla jsou vyborna. osobne mam nejradeji kureci steak s kukurici a stouchane brambory :)

Takže po dnešní zkušenosti Jerry's rozhodně nedoporučuji.
Komunikace nic moc, objednal jsem si velkou pizzu Margharita s extra šunkou navíc a salát Coleslaw. Pizza přišla skoro studená, úplně suchá, chyběla uvedená bazalka, oregano a samozřejmě chyběla šunka extra. kterou samozřejmě zaůčtovat nezapomněli.
Salát taky nic moc.
Takže jerrys už nikdy!

nezkoušel jste nekdo nekdy http://www.pizza4you.cz , nebo to same ale s cinou (china4you.cz?? porad vaham jeslti objednat nebo ne a nakonec stejne vzdycky klidnu na pizzu west :)

65: Od pizza4you jsem objednávala třikrát nebo čtyřikrát. Jednou nějakou „nepizzu“, maso bylo přesušené. Pizza nám chutnala vždycky, dezerty jsme zkoušeli jednou, taky dobré. Co jsem zaslechla, tak čína je průměrná. To jest: v kategorii dovážkového jídla použitelný podnik.

Komentáře jsou uzavřeny.