We Feel Better Than Jan Hus

Velká podzimní cyklojízda je už pomalu tady, proto prosím omluvte dočasnou cykloblogovou vložku (však víte, že to má pan C. moc rád! ;) Tak tedy:

Maďaři dali na jaře v Budapešti neuvěřitelných 50 tisíc! To musíme přetrumfnout! Já už naleštil všechny blikačky a blatníky, dokonce jsem si pořídil ochranu kokosu! I to moje kolo jsem musel spoutat řetězy, jak je teď neklidné… ;)

Po-po-po-po… pojedete?

Reklama

Komentáře

po po po pojedu, ale ne přes Nuselák, sice to na něm vypadá impozantně, ale nejsem stádový typ, tak to vezmu z Národní podél vody do Podolí and back.

…ta jízda do Podolí totiž navozuje trochu víc prázdninovou atmosféru, lodičky, rybičky, kačenky… a přitom až od Podolí ven je teprve stezka, když vynechám náplavky, tak z centra je ta jízda místy nedořešená, je to velká škoda. A opačným směrem taky.

Vimaana1:

hurá! ;) jé ale to právě minete tu správnou davovku.. letos snad pojede ještě víc, než jarních 3500 :) na nuselák i magistrálu se těším moc… jízda prázdnou dálnicí je jak v mad maxovi nebo v 28 day later nebo v nějakém podobném postkatastrofickém a to je mé oblíbené klišéééé! :))

(jinak co se týče výběru trasy, tak po těch „velkých“ autmotostrádách se jede záměrně. jde o to vzít to po cestách, po kterých by se cyklista ve všední den nikdy neodvážil… po stezkách může jet i mimo 2 velké cyklojízdy za rok...... zkrátka „zažít město jinak“ ;)

nikdo jiný ze čtenářů už nepojede?

Panebože, už je to tady zase. To vám nestačí, že se mi celý léto motáte před autem? :))))

máte sol'?:

eh ty provokateur…

si právě uspíšil mé rozhodnutí uvést na velojízdu v chod můj über-fahrrad čili militärvelo – ORDONNANZRAD 05! the almighty chodco&auto-killer… ;)

(a tou solí myslím dostatek té iodizované :)

Pane C – Samozřejmě že mám sůl s jódem. Ostatně na nadrobno posekanou cuketku (rare)
ani jinou nepoužívám ;-)
V sobotu jí vezmu sebou, abych měl co sypat do ran, které způsobím svým autem zabiják :-)

Jak ráda bych vyvezla svého růžováka…škoda, že si nejde jen tak na den odskočit z Finska :( Cuketko šlapej i za mě :) snad se potkáme na jarní cyklojízdě.
PS: Takove velošílenství jako je tady jsem ještě neviděla. Absolutně mě to nadchlo a moc by se mi líbilo, kdyby to stejně fungovalo i v Čechách.
Český holky jsou hloupý když nejezděj na kole, tady teprve vidim, jak moc je to sexy ;)

pinkrider:

nebojte budu šlapat a cinkat zvonkem na všechny strany ;))) finsko je super!!!! achjó jel bych hned!!! dejte si za mně lohikeito, marionovanýho lososa, nějakou bomba marmeládu, soba, vodku a pak si dejte saunu.. uáááá.. já si dám tady v praze asi jen tu saunu :) i když mám zrovna otevřenou fantastickou marmeládu z těch jejich ostružin… to jsou pak ty ranní starty úplně o něčem jiné! ;)

ad holky & kola:

potvrzuji!!!! na ein hundrt perzent!!! :)

(ovšem nepočítám v to asexuální robotky na celoodpružených zrůdnostech se zakrytými ženskými znaky za pomocí unisoxových elasťáků a ponálepkovaného dresu, schované za hyperturbulentní shades s přilbou připomínající vosí úl--- vždycky jak mě „to“ někde venku mine, leknu se ;))))

ať žije fi-finsko a velojízda!!! hip hip :)

Mirek:

tak to je tedy něco!!!! :)))) dokonalost sama:) v česku to zkoušeli jednou a přihjelo asi jen deset ovážlivců :)) sám bych se bál přdat :)

Potvrzuji, že v Maďarsku naprosto milují cyklo a jiné jízdy. V sobotu se nám pěším podařilo v Budapešti chytnout hned dvě obrovské „kolony“. V první se sešli snad všichni motorkáři z celého Maďarska a v druhé minimálně polovina cyklistů z Budapešti. Přejezd každé trval minimálně dvacet minut. Hned jsme si na Vás, pane Cuketko, vzpomněli.

jaj :) podzimní cyklojízda bylafaj, bylo ale zhruba stejně lidí jako na jaře. zatím nám to moc nebobtná :( škodááááá!!!

tentorkát se jelo hodně po dálnici (magistrála->nuselák a zpět) takže i spousta lidí cyklojízdu minula…

vrcholný zážitek byl rozverný cyklo-dj, který vezl na vozíku jednu ohromnou bednu (asi 1×1 m). uprostřed největší křižovatky na i.p. pavlova ji zakotvil a okouřil to naplno, krásně surealistické :) strašně srandovní bylo i jak všichni účastníci ve všech tunelech loudili pěkné zvuky… na ísto hučení aut, které tam je normálně si ten chudák tunelek musel pěkně oddychnout ;)))

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)