Soutěž podzimního (s)tvoření

Tohle bude sranda. Vidíte ty tři vypečené elegány v troubě? Můžou být vaši! Soutěživý duch nás opět poctil svou návštěvou, tentokrát mu z tlamky čouhají rozžvýkané pastelky a zbytky plátna. Je tady soutěž (s)tvoření!

Soutěž (s)stvoření

V nejnovější soutěži po vás nechci nic jiného, než abyste popustili uzdu své fantazii a dali volný průběh jakémukoliv domácímu (s)tvoření. Namalujte obrázek, napište recept, vyfoťte něco neobvyklého, nebo se u toho třeba natočte na videjko. Je mi to jedno, máte úplně volnou ruku… ;) Překvapte  se!

Na rozdíl od minulých soutěží nebudu soutěžní kousky přijímat mailem, budete je totiž sami vkládat formou čtenářských zápisků (obsahuje info + návod). Vložené zápisky se tak ihned dostanou mezi ostatní čtenáře a i pro mě bude tento způsob o mnoho jednodušší.

Venku začíná být pěkná zima, takže se večer klidně zavřete doma a dejte se do práce! ;)

Pravidla

  • soutěž potrvá od 15. října do 10. listopadu
  • vyhlášení udělám 15. listopadu
  • soutěže se zúčastníte vložením čtenářského zápisku na téma (s)tvoření
  • vkládat můžete texty, fotky, videa, písničky, blbosti…
  • počet zápisků na uživatele je neomezený
  • z vložených zápisků na konci vyberu tři NEJ! ;)

Ceny

To, co vidíte na obrázcích, jsou tři ručně malované hrnečky Bodum, které mi do soutěže věnovala firma Helix – provozovatel sítě obchodů La Vecchia Bottega.

Hrnečky normálně stojí asi 70 kaček, tyhlety jsou ale nenormální. Jsou totiž vlastnoručně signované! ;) Pro výrobu byly použity fixky na porcelán Marabu, které jsou po vypálení (30 min při 170 st.C.) oficiálně dishwasher-safe (odolné mývalům). Dva jsou pro praváky, jeden je pro leváky.

Vypálení jsem ani za nic nechtěl svěřit mé šílené plynové Moře, proto jsem vyhlásil veliké pátrání za účelem vyhledání vhodnějších výrobních prostředků. Elektrickou s termostatem jsem nesehnal, navíc jsem se o víkendu ocitl v Ostravě, takže jsem nakonec skončil u mojí kamarádky zubní víly (ahoj zuzi!). Ta poskytla nejen modernější typ trouby Mora, včetně spolehlivého termometru ve Fahrenheitech, ale dokonce se i vydatně zapojila do malování!

Bezprostřední omakžiky (s)tvoření doprovázela poťouchlá atmosféra s otřesy, kouřovými efekty i salvami smíchu. Pospěšte si! Cukeťáčci jsou celí neklidní a už už se třepou nedočkavostí, až je vypustím do světa! ;)

Začněte třeba zde!

Reklama

Komentáře

Pane Cuketko, a mají ty fixy také ve zdejších potřebách pro výtvarníky? Nebo objednáváte někde z internetu?

mají, mají! :) já je koupil v obchůdku http://www.saak.cz/ kousek od kulaťáku. docel jsem čuměl, jak ty technologie postoupily. vždycky jsem měl za to, že se na sklo a porcelán musí kreslit jen zapomocí těch nepohodlných kontur nebo štětce… fixka dělá pěkně rovnoměrné linie :)

Kahi:

:)) no jó, chtěl jsem knim připsat i profily , ale myslim že jejich řeč těla je dostatečně výmluvná. jinak mě osobně, nejvíc rozsmívá ten tlustej prďola vpravo.. je takovej jelítkoidní!!! :D

já ho chcu, ten hrnek… :D ;-) P.S.: berete úplatky, nebo oplatky? :D

…a já chcu toho tlusťoška. Má podobné ÓTéPéčko (OTP = okrasný tukový prstenec) jako já :-))). …koupím nové baterky do starého dobrého Zenitu a přepínám na kreativní režim ;-)…

Jenom tři kousky? Tak to mám strach o vaše zdraví, Mr.C., protože to vidím na solidní trhák – koho asi bude dav trhat? – osobně nepohrdnu ani tím levobočkem, když už se o ty dva praváky perou ti nademnou!

pro Kamika:
tak já si zamlouvám toho mezi anorektikem a ÓTéPéčkem… to by zase sedělo na mě :D
pro pana Cuketku: Vlastnoručně vám upletu úplatek…:D a když fotodokumentace nezhřeje, tak i pošlu po poštovním holoubkovi přes celou Prahu :D
pro Vimaana1:
Taky se mi to zdá strašně moc málo…:-( Ale, člověka to donutí pořádně zamakat a vymyslet, vyrobit a předvést něco originálního, dokonalého a skvělého :D

Už to úplně vidím…měla bych ho pěkně v práci, ohříval by se na čestném místě na kávovaru, připraven do služby…a chlubila bych se s ním úplně strašně ;) , 5× denně by do bříška dostal italského pikolíčka…bez cukříku, bez mlíčka… To je snad sen každého hrníčku, nebo ne?! :D :D :D

Bali:

tak šup, šup do boje! ;) zatím se do toho pustil pouze jeden odvážlivec :)

Bí:

pan C. je neoplatný :))) jen hezky doma popřemýšlejte a něco pěkného vyloupněte z kreativního rybníu! a s tačí to klidně i firtuálně!!! :)

jinak k velikosti hrníčků – jsou kapánek větší něž ty malé espresso. teď jsem to změřil a jejich objem je cca 1,5dcl. mám vám samozřejmě vyřídit, že všcihni tři hoši se už těší na výkrm! i to nezbedné otépéčko!!! :)

Kamik:

OTP – :))))) hlavu si můžu vykroutiti, abych vykoumal, copak se to chystá za tím vaším zenitem! ,)

Vimaana1:

no jó, znáte to :) cuketové invazi jsem zamezil s vypětím všech sil! prvnímu ninjovi zleva říkám pracovně kujón. má takovej děsně chytráckej výzor!

Ach né, vy jste mě donutil bojovat s mojí noční můrou. Zdá se mi od té doby, co jsme v Mardinu viděli 1,5 metru velkou hromadu lilků…tak já teda jdu…nebudu dbát těch připálených hrnců ani stříkajícího rozpáleného oleje a neohroženě se do toho vrhnu. Ty hrnéčky jsou tak pěkný, cuketkovatý:-)

Tak jsem se zaregistrovala, (s)tvořila HandMade, a pokusila jsem se to uložit, tak snad se to v Zápisníku objeví.....jestli nejsem levá, jak tureká švale…:-) (Bí)

:-) no jo, každý by chtěl hrneček, tak vzhůru do (s)tvoření :-) Mně by se kupříkladu šiknul ten pro leváky!

Foxy:

hordy lilků? bojim bojim. ale taky – těšim, těšim ;)

Bí:

zadařilo se, nebojte. ovace již zaplály přímo v štrikovacím areálu! ;) (zápiskům chvilku trvá, než se objeví, schvaluji a rediguji je ručně)

webik:

jsem děsně zvědavej co se vám vyloupne z rukávu ,) nenechte pan C. dlouho čihat (záclony)!! ;)

pane Cuketko, to co se tam děje, mi vyrazilo dech…vážně :-) Ale mám velikou radost…moc ;-) a klasik by asi jen řekl: „…a při tom je to taková blbost, viďte…“ ;-)

jejda, pletený Cuketka, tož nevím jestli může prorazit ještě nějaký jiný " výrobek" :-))
Určitě se ale také zapojím ;-)

Nemohu místo příspěvku poslat něco poštou? Za hrnek vyměním koláž (můžete si vybrat na mých stránkách, jen tu s Belmondem nedám :-) nebo domácí marmeládu nebo tvarohový koláč!

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)