Blogy v MF Dnes

Kromě toho, že se v dnešním čísle MD Dnes dozvíte, že máslo je zbytečně drahé a proč kůň nepřežije zlomenou nohu, můžete si přečíst i něco o fenoménu blogování na straně Á10.

Pan C. se tam samozřejmě nasáčkoval a žvatlá cos o fůdbloužení, reklamě a přidružených přírodních jevech. Takové to jeho plácání nesmyslů, však to znáte. Úroveň naštěstí zachraňují kolegové, seriózní blogeři. Prozatím pouze offline, trafika only! ;)

Apropos, pokud jste sem zavítali poprvé skrze noviny – vítejte, moc rád vás tady vidím! ;)

Reklama

Komentáře

Gratuluji k dalšímu mediálnímu úspěchu :o) I když tedy má praxe je taková, že jakmile se objeví odkaz/reklama v ne úplně tematickém médiu, okamžitě to stránky zaplevelí různými podivnými existencemi (zkušenost z Lidovek, MFDnes či TV Nova) %-)

Taky gratuluju! Nezavítal jsem sem poprvé, díky MF DNES. (poprvé to bylo díky Mojitu)
Přeju další úspěchy!

MFDnes mě naladila na tento blog. Přiznávám, že na české moc nechodím, takže jsem opět naivně uvěřila novinářům a očekávala stránky fantastických receptů v češtině. Škoda. Jana

Jano, ne všechny foodblogy jsou plné receptů. Tady jsou jak recepty, tak i příjemná povídání ;-)

Jano, asi to chce pozorněji číst…pan Cuketka se v MFD vyjádřil vcelku jasně, že tohle není jen o receptech, kterých lze najít všude jinde spousty…;-)

rushid:

berte to jako pokus o únos milovníků celulózy na báječný ostrov kde se kliká jedině myškou! nic víc ;)

J.Č.:

jj, stává se to… tam venku je prostě nemilosrdně sychravá chumelenice!!! ;)

broucin:

;))

catt:

díky za tooo! ,)

Jana:

Jano, mrkněte se do mých odkazů o jídle. Najdete je v pravé liště zhruba v půlce. Je tam spousta odkazů na blogy a zajímavé stránky. Snad si něco vyberete… ;)

Bali & Bí:

díky, bráníte mě skoro vlastním tělem!!! ;)

Je mnoho blogů, ale jen jeden Cuketka!Tím je řečeno vše.Howg!

Případný nedostatek receptů lze kompenzovat třeba tímto pancake:
http://video.google.com/videoplay?…

Problém provedení spočívá v nedostatku základních surovin, proto je vhodné kuchtit skupinově, a natrénovat s jinými surovinami.

Pokud by měl někdo pocit, že je to příliš naturalistické, pak doporučuji shlédnout další instruktážní snímek. http://zeitgeistmovie.com/

Pane Cuketko, se sklopenýma ušima připouštím, že to sem nepatří, ale snad by se mi to dalo prominout, případně vytvořit záložku pro Neodkladné, nepoživatelné a nestravitelné, kam by se takovéto řízky mohly přikládat a odkládat. Kolem tématu pancake je toho hodně, tyhle kousky patří k těm nejvyvedenějším za posledních 6 let.

Ja myslim, ze konspiracni teorie se trochu temat tohoto blogu dotykaji, ucelem obou je nakrmit ;)

ahoj pane Cuketko :-) tvůj blog vidím dnes poprve. A musím uznat, že se mi líbí. Není to jen takové tlachání o ničem. Má šmrnc a nápad. Ale i když jsem mlsná jako koza jsem spíš na ochutnávání než na přehnané klohnění… vařím ráda, ale nerada v kuchyni trávím mládí :-) Fakt pěkný :-)

Ahoj všichni, vzděláním jsem archivářka a také dáma středního věku, takže vše, co není tištěné, je pro mě podezřelé. Díky MfD nejsem poprvé na tomto blogu, ale na jakémkoli blogu vůbec. A jsem nadšená.

pivli:

;)

Vimaana1:

ale jó, v podtstě to taková jedna velká hromada penkejků byl :) ad konspirace – mám to spíš jen tak pro srandu. věrím daru přítele Occama. ještě nidky mě nenechal ve štychu! :)

rushid:

jo, a knedlikama! ;)

boruv:

díky za pochvalu, vítejte! ;)

kony:

moc vás tady zdravím! může se vám to zdát na první pohled trochu divoké, ale nebojte se – blogy nekoušou.

mimochodem, už se vám někdy v tisku stalo, že byste si mohla s autorem článku rovnou pokecat? tady je to to běžné… :-)

Děkuji za příjemné uvítání a nebojím se vůbec, neb debata je tady kultivovaná. A zejména, když jsem si přečetla článek o mém oblíbeném obchůdku Olympia delikatesy a víno!

Pane Cuketko, stačíte ještě vůbec vařit?Tolika psaní:))

Pane C., objevila jsem Vás před pár měsíci díky musace a díky Vám objevila i další skvělé blogy (za všechny Ondrův Gurmetklub či Matesolu). Dík za super stránky, nezapomenu hlasovat;-)
(píšu teď, aby si ten chvalozpěv mohli přečíst i návštěvníci inspirovaní MF.)))

kony:

:-)

Dívkožena z Jeseníku:

stíhám (ale zeptejte se raději mého šéfa z týdne, který ty sloupky ze mě každý týden nemilosrdně doluje)!!!

počkejte… odedneška do neděle zde bude pěkné tóčo, jaké tu (ani jinde) ještě nebylo!!! :)

Michal Marek:

díky za link, když jsem si teď projel statistiky, tak z té adresy to bylo ještě větší přísun novch dušiček než z papírového vydání. myslím že he to lautr to samé. jsem rád že přes ten nápor návštěvníku neupadla serveru, kde je cuketka hostována, nějaké to kolečko :))

Evik:

díky, že jste pípla :)) klidně pípněte častěji!

Pane Cuketka, zustante takovym jakym jste…Rad jsem chodil na vase stranky, ale ta medializace (IDNES, Tyden) Vam ubira kouzlo webove komunity…jeste by nebyl spatny napad vydat Cuketkovu kucharku pro predvanocni trh :):)

myslim, ze kucharku Cuketka urcite nestihne :-((
vim o cem mluvim, takova vec neni hotova behem tydne ;-)
Na nasi Morske kucharce pracujeme uz pul roku a vyjde az v polovine listopadu!
A ze makame!
Jinak verim, ze Cuketky kucharku budu jednou mit ve sve sbirce ;-)

Honza:

:)) viz taky odpověď rushidovi v [8]; já sám se nikam netlačím, zmiňované talčivá mě oslovily samy od sebe, s tou webovou komunitou nevím jak to myslíte, já budu jen rád když se rozroste! její kvalita není na úbytě, spíše naopak :))) s kuchařkou raději nestrašte! (klepu na dřevo :))

a ta medializace brrrr, ošklivé slovo! leda že byste tím myslel proces lízání medií? ale jakých že? :D

Bali:

čekám v napětí a držím palce!!! těším se moc, doufám, že dáš echo, hned jak se to vypultne na pult :)

Helou Mister C., blahopřeju k úspěšnému průniku do mainstreemu… už tě pozval Kraus do Uvolněte se, prosím…? :O)

ad idnes a mf dnes: není to tak docela recyklace, ale na papíru je málo místa, takže se rovnou počítá s tím, že dlouhá, a často původní autorská verze jde na net, kde dlouhé texty čtenářům nevadí.
ad medializace pana Cuketky: líbí se mi, jak komunita svého autora brání a bojí se, že se to tímto celé pokazí. Já myslím, že je to na panu Cuketkovi, kterého by zvýšená popularita čekala i bez MF Dnes. Já bych pana Cuketku nepodceňovala :-)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)