Soutěž podzimního (s)tvoření

Píšete vy…
veget
voňavé teploučko
lázeň…

Ofiko tímto přihlašuji mladého p. Cuketku – alias Háčka :-), do soutěže… Takhle pěkně se má u mě v kanclíku… užívá si presíčka, ohřívá se na kávovaru… slastný to život…;-)

Reklama

Komentáře

To jeale krááááásnéééé!Pane Cuketko, to je na dva hrnníčky!pravý i levý!

Z uvedenych snimku plyne, ze nema smysl vyvijet sebeprogresivnesi technicky gadget jelikoz se vlastne vse da ustrikovat :)
Primlouvam se za predcasne udeleni prvni ceny, toto je skutecne nedostizne.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

děkujůůůůů…tohle mi totálně udělalo den ;))) jejej!!!! ještě k tomu ta požitkářská pozice na ohřívadle!!!! chytré, vtipné a navíc štrikované!!! skoro neskutečné ;) !!!

(s ohledem na elán případných dalších soutěžících bych to asi neměl prozrazovat, ale jeden hrnček už je definitivně bloknutej ,)

Dě-ku-ju všem moc pěkně!!! ;-)
Už se na něj těším…táááák mooooc…
Já Vám ho, pane Cuketko, daruji a ještě dva jeho brášky, pokud budete mít zájem ;-), buď si je ponechte pro příště, nebo přidejte k hrníčkům a jeden bude Váš…pro štěstí :-) Na tom kávovaru se panu Háčkovi tůůůze moc líbilo to víte, teploučko, vůně čerstvě mleté a uvařené kávy, unikající pára z Latté, legrační vibrace a zvuky jako na starém korábu… Usnul tam asi na půl dopoledne… No a pak si dal koupel v hrníčku a byl zase jako ze škatulky ;-)…
Pěkný den…všem ;-)

No ta je boží!! :-DDDD
Kdo viděl stopařova průvodce galaxií, určitě si propojí…
Blanule, gratuluju, myslím, že jste jasně nastolila směr i laťku, já snad poběžím pro modurit!

Modurit? :D Ten si pamatuju z dob dávno minulých…ve škole jsem z něj maminkám pekli „přívěšky“ :D Byl to jen takovej chvilkový záblesk, v jinak chorém mozku a asi hodinka práce s háčkem a kousem vlny..;-)

Já z moduritu zas každý vánoce dělal dárky do školy.

Myslím, že by pan Cuketka měl vyměnit logo blogu(tedy nic proti původnímu), ale pan Háček blaženě vrnící v kafíčkovém koflíčku(případně mezi dvěma koflíčky) je zcela bezkonkurenční!!!!

Blanule:

jejejej! no uplně mě sním ničíte. to umístění je zcela zásadní, takový cuketčí oblíbený biotop :) stejně jako se blobíkům líbí v parku na letné, tak i cukěťáci rádi obzajtujou okolo mašinek na kávu!

modurit:

modurit samozřejmě bereme všemi deseti!!! :) tak jsem se s ním vyblbnul, dělal jsem si z něho počitačku a kosmickou loď :) a taky figurky ke dračímu doupěti!!! ,) ouou, to byly zlaté časy…

pivli:

nojóóóóó´je dokonalej! něco s ním určitě ještě provedem je to nová staar!!!! :D

Chtěla jsem moc a moc poděkovat za hrníček…:-) Nějak ten nic nestíhám, takže takhle dost opožděně :-/ Jinak, cuketcup se má výborně, každý (pracovní) den má příděl čerstvé kávičky a labuží si tu jako pravý kancelářský hrníček…a sklízí zasloužený obdiv Nenechavci dostávají důrazné klepnutí přes prstíky :-)
BTW snažím se v Praze sehnat nějaké cukrářství, kde mi vyrobí jednoduchý a nevelký svatební dort, podstatná je pro mne zejména chuť a také samozřejmě vizuální stránka… (nechci jen tuny krému a zase krému …) Nemáte někdo tip? Díky :-)

a co cukrárna Erhart? Pročtěte si chvály i kritiky v komentářích.
Omluvám se, že zase lobuju, ale nedá mi to. :))))

Na Žižkově je cukrárna Monika ve Vlkově ulici – tam bych to zkusila, protože dortíčky mají naprosto mňamózní a pečou si samozřejmě sami!!!myslim ze dělají i narozeninové dorty – to už k těm svatebním nemá daleko..:-)

pivli: no prosím, občas projedu kolem, čtu tady samou chválu ale nevzpomněla jsem si na ni…díky :-)
vrtule: na Žižkov to taky nemám daleko, asi si vyhradím jednu sobotu s kamarádkou a zajedeme vyzkoušet pár cukráren ;) (Jen abych se pak vlezla do šatů :D)
představuji si něco takového…: http://www.e-party.cz/…xklusive.htm , ale až na Kladno se mi pro to nechce, přeci jen toho času nebude těsně „před“ zas tak moc ;)

Tak jsem nakonec objednala přes e-party… ;) Díky za typy, nakonec, ale vyhrálo Kladno… Tak uvidíme co se z toho vyklube :D

Až dnes jsem narazila na Váš blog a moc se mi líbí Vaše pletená Cuketka :-)) Nebyla by ještě jedna např. na prodej?? Tu chci :o))

18.Pavli : Teda jsem ostuda, koukám se až po čtvrt roce a co nevidím…Určtě by byla, stačí poslat třeba na mejla adresu ;)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)