Vítězná (s)tvoření!

Už déle nemohu prodlužovat svou agonii mnohonásobného dilematu. Tak krásné příspěvky se sešly a já mohu vybrat jen tři!!! Tímto vyhlašuju vítěznou trojici Soutěže podzimního (s)tvoření:

Gratinace vítězům a chřest poraženým!!! ;) Děkuji všem. Moc a moc mě to bavilo! Myslíte, že do Vánoc stihneme ještě jedno kolo??? ,)

Prosím vítěze, ať se laskavě poperou o jednotlivé modely. Upřednostňuji veřejnou bitku v komentářích před zraky veřejnosti.

Nedělní aktualizace

Jak už jste si určitě všimli v komentářích, vítězná Perchta se výhry z tohoto kola vzdává a postupuje hrneček pro bramborového medailistu. Na její přání půjde cena za (s)tvoření:

S radostí raclettuji vítězce! .)

Reklama

Komentáře

ale to se mělo říct předem, že jde o výrobky JEN cuketkové :-(
Bych vyrobila špuňtáka-cukeťáka ;-)
Výhercům blahopřeji a závidím, protože mi přestalo chutnat kafe :-(

Sláva vítězům, čest nám poraženým.:)))))
Stejně jsem se na výhru necítila, ale za tu legraci to stálo.
Všechny příspěvky byly povedené!!!!

Huraaaaaaaaaaaa! A ja jsem se bala, ze jsem pana Ce tim cypem rozzurila…
Damy a panove, ja bych ten hrnek rada nekomu dala. Jsem totiz tak nejak za morem a horama, cili se nemohu osobne zucastnit toho „mud wrestling“ (tak nejak jste si predstavoval ten souboj o nejhezci hrnek?).
Doufam, ze timto nepochopitelne dobrym skutkem ziskam treba pul bodu do pristi souteze… to uz si pro vyhru priletim.
Cuketko, vyhlaste bramborovou medaili.

No jo, ono to nebylo řečeno, že půjde o Miss cuketka.
Ale do příští Miss se přihlásím, už šmejdím po bytě a po internetu a hledám inspiraci.
Co třeba obraz Mona Cukalíza, nebo Vitruviánský Cuk, či snad triptych cukneřestí?

Tak jsem prošla klasiku, nyní jsem vyřadila SpiderCuka, Marge Cuketkovou, dokonce i RataCouiilka, Cuke Skywalkera…neumím nic vymyslet, jen opisovat! :-((
A jelikož první řada se nesla ve znamení mutantů C-Men dost úspěšně, něco přeci jen vymyšlím.
Jestli to správně chápu, tak už bylo neofic. vyhlášené 2.kolo!

Skočím se kouknout na ta sušená rajčata a jdu na to!!

Bali:

ale notáááák :) šlo mi v první řadě o (s)tvoření, ne výhradně o cuketčení. všechny kousky byly skvělé a tak se prostě nedalo vybrat tak, aby byli všichni spokojení. takže nakonec jsem bral v úvahu také úhel Ú osy koutku sevřený s retovou rovinou :-) ti co nevyhráli, ale mohou výskat i tak protože ve většině případů si výhru vyrobili sami – ať už v podobě něčeho dobrého k snědku, chvilky zábavy, nebo ženiélních pomůcek sommeliérů!

lavinu bytostí á la c. zajisté strhl naprosto huňatý úpletovec původem z jisté nahřívací plotny. a já se ani nedivím!!!!! ,)

pivli:

:))) vaši prsenku si budu pamatovat nafurt! ,)

Perchta:

gratuluji!! nenen, nenaštvala, já jsem už to nestihl všechno pochvalně okomentovat, páč jsem byl fuč na výletě. naopak!!! – cuketka cumel celkove :)

(ad zaslání ceny jsem vám poslal zprávu)

Vimaana1:

ad cuketkatost výherců, viz vysvětlení Bali. s vymýšlením 2. kola ještě chvilinku počkejte! hledí tématu bude zaměřené jinam. kam jinam, jestli do bílých závějí, nebo do smrčin, jedlin, či snad do bublajících kádí – to včas vyzvoním :)

koukám, že jsem sice prd vyhrála, ale zato jsem si pěkně vyhrála… :-))))))))))))))))) blahopřeji vítězům

Vimaana1: huš! To by pak dopadlo asi takhle:jeden Cuketka vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede, do kuchyně sváže!V zemi Cuketkor, kde se snoubí cukr s medem.
: – ))))))))
Blbý, já vím a prosím všechny Tolkienofily(také k ním patřím) za prominutí, ale neodolala jsem.
Hm, to Cuketkor je jak Zetor.

Sice jsem nevyhrála, ale asi jsem to tušila a už dopředu jsem všechny malé Cuketky sežrala :-)

Gratuluji vítězům!!!.......dámy.., já si taky myslím,že nejlepší „podzimní stvoření“ je slivovice…:-)…

Ač jsem se nevzmohla na žádný příspěvek do soutěže, bavilo mě aktivně ji sledovat. Nenašla jsem způsob, jak sem bez zápisku nacpat fotku dlouhé cuketky, tak si ji nechám na někdy jindy. Ale nedá mi to, a pár fotek jsem pracně dohledala v síti, a zde posílám:
nápad někoho jiného:
http://www.blogeko.info/…zucchina.jpg

jak si blogují recepty Íčka – proklikněte si obrázek nahoře – uznejte, že chodit na nákup a tohle tahat domů je děsný! :
http://images.google.cz/imgres?…

pane Cuketko, dejte si raději panáka, než tohle odkliknete!:
http://www3.varesenews.it/…dei_lettori/?…

Nojo, slivovička do čajdy v tomhle hnusném počasí je pohlazení po duši.

Škoda, že nějakou cenu nevyhrál jiridoll, on je taky prima „podzimní stvoření“..................!!!

Bali:Na závěr chci podpořit Bali !!!…ano musíme to tady hlídat!!!!!. (rozhodčí má vždycky pravdu,..ale pak musí před disciplinární komisi)

Ano, ano!Slivovička a med!Zázračná meducína.:)))))
Ještě se léčím svařeným vínem s medem, tymiánem a dobromyslí.(případně medvědím mlékem)
Zvlášť, když to vypadá, že mne bacil bacil.
Ovšem po požití výše uvedených nápojů nedoporučuji lokomoci či jiný pohyb, mimo svalení se do postele.Protože je to hukot.Člověk se krásně vypotí a je v báječném rauši.
Tyjo, aby to nevypadalo, že se doma sjíždím svařákem a slivovicí!:)))
Nenenene, přiměřeně-přiměřeně, kterak pravil klasik.

No, Pivli, asi se to už provalilo. Ale vzhledem k počasu je to opravdu polehčující okolnost. Když pomyslím, že na druhém konci Země jsou bílé pláže a Sluníčko, taky se musím opít! :-))

pivili:

taky ořechovice a medovina, teď v říjnu jsmeměl taky takovou malou epizodku a zejména ta medovina, na mě měla úžasné úúúúčinky :) přeji brzké uzdravení!! :)

all:

právě jsem vyhlásil bramborového medailistu, mlrněte na update článku!!! ,)

Nojo, já nějaká extra vedra nemusím, můj měsíc je září a pak ještě duben a květen, ale to co je teď venku je odporné!!!!
No, neopíjím se, ale koštuju Svatomartinské, tentokrát Vvřinečka od Maděřiče.Hm, není vůbec špatné!nestihla jsem tento víkend Putování za vínem, ale mám políčíno, přátelé mi z Louckého kláštera nějaké to dobré(nejen Svatomartinské) vínko dovezou.:))))
Teď odbočím: netušíte někdo, kde by se dal sehnat sýr s koňakem?Kupovala jsem vždycky v Carrefouru, ale co je místo něj Tesco, nemůžu sýr sehnat.
Je to váleček božského měkkého sýra s koňakem,
obaleného v mandlích či oříšcích.Stával cca 60,–Kč.Hm, ten koňak mi připomenul koňakové koule z Francouzské prodejny v Jindřišské ulici.Byly to krémové koule, obalené také v oříšcích.Neskutečná doborta!
Už jsem je dlooouho nikde nepotkala a recept taky ne…:(

pan Cuketka: děkuji, děkuji, není to s tím bacilem tak zlé, asi se lekl toho alkoholu a utekl jinam.:))))
Lahvuška medoviny stojí v baru a čeká na předvánoční adventní čas.

Vimaana1:

ten babanoid je šílenej, stejně tak to vaše označení „íčka“ :)))))))))))
šmankote a co to je za potrubí???? to je cuketa??? na tom druhém obrázku to vypadá jako kdyby to ten pán sejmul z toho stromu co mám za sebou :)))) !!!

Sakra pane Cuketko, to jste si všiml až teď? To je teda feedback jako u Flinstonů, když to tak mušim říct.

Jiridoll: jen ať je veselo, dokud to jde. Před chvílí jsem si přečetla něco na téma, že biopotraviny jsou nový velkolepý byznys, pak že bio je stejně předražený podvod, protože kupříkladu v Krušných horách mít ekofarmu je případ pro měření těžkých látek, ale zase jinde psali, že globální oteplování zaviněné člověkem je lež – s tím ale souhlasím – a tak nám nezbývá, než se zkusit s Přírodou dohodnout po dobrým, nedržet hloupé diety, nezneužívat jejích darů k obžerství, ale přesto naplno užívat a ocenit vše, co nám stále velkoryse nabízí. Myšlenky na plýtvání v all inclusive hotelích v zemích, kde lidé strádají hladem mi nedaly spát dlouhou dobu. Bohužel ale stav věcí je takový, že globalizace nemá za cíl nakrmit globálně všechny hladové, ale globálně všechny oškubat.
Malý odpor proti takovému jednání je z morálního hlediska určitě dobrý, ale takřka neúčinný, a rovná se ztrátě energie každého jedince, který se do toho pustí.
I tak stojí za to to nevzdat.

Omlouvám se za tuto vsuvku, strávila jsem den u počítače, a to se na mně těžce podepsalo.
Tedy se vypravím prozkoumat zákoutí al-kuhúlového koutku, a též něco přimlsnu.
Tedy ve srovnáním s tím je cuketka vysoká 1,85 fakt normál.

Tý velký cuketkový slečny, přeci!
Měla jsem za to, že jste ji viděl, když jste schvaloval příspěvek, tak proto se divím, že reagujete až o den později. Myslela jsem, že jste z ní na 24 hodin omdlel…

Žerty stranou. Dávám sem odkaz na čtení, ať ten nervák se mnou někdo sdílí: http://www.mwm.cz – doporučuji taky tamtéž články na téma mikrovlnek.

Vimaana1:

jáj toto, nevěděl jsem na co reagujete :) njn víkendové tempo, asi to znáte – první pokusy se skluznicemi a sněhem, horké nápoje, čepky, rukavice a tak podobně :)))

ad mwm.cz – teda, že se s tím necháte rozčilovat. mě stačí si přečíst několik titulků – Pití limonád má zničující účinky na DNK, 10 minut do rakoviny mozku, Vlna, která zničila Atlantis? – a mám vymalováno ;)

(tím nechci jejich témata zlehčovat, ale už jen ta hysterická forma mě spolehlivě odradí)

Jůůůůůůůů, to mám radost! Ale to si snad ani nezasloužím, byla to taková blbinka…:-)Ale radost mám obrovskou…asi jako když dva týdny stěhujete byt, nemáte na nic čas a pak najednou na vás čeká něco hezkého:-)))))

Perchta:
dovětek: děkuji desetitisíckrát drahé dámě, darovaný dar doopravdy dost dojal… ;)

Já se o tom dozvěděla teprve před chvílí zprostředkovaně z mejlu…:-) Také děkuji a už už startuji kávovar na první dávku „café“ do nového hrníčku ;-) Výběr nechám na Vás pane C. , popř si vezmu „chudáčka posledního“, kterého se ostatní dva nebudou chtít ujmout (líbí se mi totiž všichni tři) ;-) Gratuluji také ostatní dvěma resp. třema a zvolávám současně i čest poraženým ;-) A těším se na další soutěž…

Poštovní známky mají dlouhou historii, a protože jde o ceniny vydávané v milionových nákladech, poštovní správy ve všech zemích pečlivě vybírají motivy, které se na známkách objeví. Představa, že se na známce objevila právě Vaše Tvář nebo logo Vaší firmy, byla až dosud nemyslitelná. Dnes Vám ale nic nebrání nechat si zhotovit vlastní poštovní známky, respektive známky s kupónem, na který lze „dotisknout“ Váš portrét, fotografii kamaráda, potomků nebo třeba rodinného automobilu, chaty atd. Jinak řečeno: libovolný snímek, kresbu nebo text. Záleží jen na Vaší fantazii…to jsem vyčetl na http://www.ceskaposta.cz

Já jsem věděl, že jsem měl přihodit více krav a více kari! Na té pánvi ještě bylo místečko a určitě bych vyhrál! Ale i tak jsem si hezky početl, moc mě to tu baví.

Foxy:

gratuluji ještě jednou, prosím napište mi domailu nějaký ten doručovací adres, jsem rád, že to udělalo radost :)

renata:

ha! utajená fůdlogerko i vám gratuluji :) znamenití známky!! prosím také adresu do památníčku…

Blanule:

to je gól že? ,) gratulujííí!

Qwerty:

nene bylo to výborné i tak, já to dokonce i vyzkoušel – m ň a m k a :o) děkujů

jen vás zdravím, jsem tento týden bez netu (upgrade sítě!), ale měla jsem malinkou možnost nakouknout na 5 minut,tak mi tu držte místo;-)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)