Dvouleté odrobinky

Z archivu

Takové dvouleté odrobinky. To je něco. S těma by se daly odpalovat i družice… ;)

  • Dva roky

Já nemotora! V pondělí jsem zasklil druhé narozeniny tohoto již značně ošoupaného zápisníku! První příspěvek od pana C. jste tady mohli vidět 21. ledna 2006! Díky všem, kteří jsou tu od začátku i všem ostatním, kteří se přidali v průběhu. Bavíte mě! ;)

  • Jak neskončila Wine Library TV

Minulý týden zažili fandové Wine Library TV doslova panický záchvat! Gary Vaynerchuk totiž zničeho nic naznačil blízký konec své denní wineshow, na které jsou závislé desítky tisíc věrných vayniaců (včetně pana Cé! ;)

Gary nakonec svůj dočasný syndrom vyhoření rozdýchal a slíbil, že bude pokračovat dál, seč mu budou síly stačit. No. Nejni to někdy sranda…

  • Anthony cestuje a nekouří

Anthony Bourdainnový blog pro Travel Channel. Předtím zase narušoval klid na Ruhlmanovic zápisníku. Nejnovější drb pro všechny jeho příznivce i odpudivce – Tony přestal kouřit!!! ,)

  • Pražský tučný čtvrtek

Další nenáročnou a přitom zábavně tmelivou akci zorganizovali lidi z Pragueout.cz. Více než 40 restaurací dá na plac speciální masopustní menu na tučný čtvrtek. Den, kdy je dovoleno vše tučné, mastné a dobré. Zabijačkové lahůdky, pečené kachničky a na sádle smažené koblížky. Zkuste říct ne – Pražský tučný čtvrtek! ;)

Reklama

Komentáře

:-)

nebudu, spíš pár polínek přiložím!! ,) tyto odrobiny jsou věnováný všem profi i amatérským soukačům, tj. všem, kteří se zabývají neustálým soukáním něčeho ze sebe ven. tak ať se nám dobře souká! ;))

Tak dodatečně: hépy brsdej tů jů, hépy brsdej tů jů, hépy brsdej mistr cuketka, hépy brsdej tů jů! Ať to tu pořád tak pěkně šlape ;)

Objevila jsem tento foodblog a další spřízněné teprve nedávno – teď si říkám, jak jsem v těch uplynulých letech mohla bez foodblogů existovat :-)?! Tak to samozřejmě přeháním, každopádně gratuluji k dvouletému výročí a přeji hodně spokojených čtenářů a přispěvovatelů:-)!

A ještě k „tučnému čtvrtku“ – hmmm, dávala jsem se na menu zainteresovaných restaurací a stojí to za bližší prozkoumání :-P …Chystáte se někdo vyrazit?

Karneval jupíí!! Taková zajímavost:
Velkolepé římské svátky Jupiterovy – žranice kombinované s půstem… ty si katolíci poupravili na nový, ježíšovský způsob. Jedna babička z Malé Strany mi vyprávěla, jak jako holky chodívaly do zahrad Strahovského kláštera za klukama novickejma. Prý se společně chodili ve dnech půstu dívat do oken nadřízených v klášteře, jak si dávali do nosu pečínky a vínečko.

Velká gratulace panu C. a jeho zápisníku k narozeninám!!!
Myslím, že burn-out vážně nehrozí. Jen si musím postěžovat, stala ze ze mne těžká závislačka. Hnedle, jak zapnu PC, koukám, co nového u Cuketků. V práci mám odkaz v oblíbených, doma už rovnou na ploše. :)))))

gratulace k výročí :) 2 roky nejsou zrovna málo, a jsem rád že se tu se syndromem vyhoření evidentně nepotýkáme :) díky…

Hej! Já na masožroutství reflektuji a půjdu se někam podívat na zub těm pečínkám! 300D + 50mm f/1.8 jde prý se mnou.

Zkouška – cenzura na gurmetklubu zastavila odkaz pana Kolíčka, jaké to bude u konkurence? :o)

Komentáře jsou uzavřeny.