Zabijačka času: Staňte se čipernou servírkou ve hře DinerDash 1 a 2!

Ještě předtím než začnete uvažovat o dráze profíka v pohostinství, doporučuji tuhle blbinu. Já se s ní něco naklikal ;o) O co jde? Jste začínající majitelka malinkaté restaurace – musíte perfektně obsluhovat hosty, nakupovat nové vybavení a zkrášlovat svůj podnik. Dostupná je první verze hry Dinerdash online (nutný Shockwave plugin) a potom nejnovější Dinerdash 2 ke stažení (omezená verze). Věřím, že se z toho frmolu nezblázníte jako já ;)

Reklama

Komentáře

je to skvělá hra, ale když si to chceš nainstalovat tak pak to můžeš hrát jenom 60 min. a to je pěkně trapný

Anonyme: trapný to není, autoři hry pouze chtějí za svou dobře odvedenou práci zaplatit. Omezená zkušební verze jemyslím to nejlepší řešení ;)

Prosím pošli mi hru diner dasc 1 a 2 a jestli to jde tak i cake mania díky Deniska.

dobry den mam malou prozbicku kde tady nakoupim LEVNE diner dash restaurant rescue

Teda pane Cuketka,tohle mi nedelejte.Ted se od toho nemuzu odtrhnout.Vzdycky si reknu tak jeste jednou a pak uz opravdu koncim,ale neda mi to a za chvilku u toho sedim znovu.Ale nejsem sama.I pritel tomu podlehl i kdyz jen na chvilku.

Jestli někdo máte diner Dash 2 neomezenou verzi prosím vás pošlete mi ji na mail děkuji.

Ahoj lidi,prosim vás chtěla bych si koupit (po internetu) někde v česku originál hru cake mania,ale problém je že nevim vhodnou stránku kde si tu hru můžu obědnat,prosím poraďte!

Tuto hru jsem začala hrát nedávno a oblíbila jsem si jí natolik, že jsem začal hledat po internetu neomezené verze. Ale osud mi asi nepřeje, a tak bych byla ráda, kdyby někdo našel neomezenou verzi aby mi dal vědět jak na to a napsal mi na tuto adresu.
[email protected] Díky zatim ahoj

Každopádně lidičky, když obsluhujete v první restauraci je to lážo plážo oproti v té třetí, kerou si časem za nasbírané peníze koupíte. Je to husté.

prosím prosím moc moc moc prosím pošletemi hru diner dash 1 2 prosím mam jí moc rád tak mi jí když tak pošlete ne meil [email protected]

Miluju Diner Dash akorát už jsem si ji stáhla tolikrát že už to nikde nejde.Máte někdo tip nebo celou hru?Napište mi.Please!!!!!

Kde bych na internetu mohla najít tuhle hru a
zahrát si ji????Poraďte plosííííím

Prosím pošli mi hru diner dasc 1 a 2 a jestli to jde tak i cake mania díky Nikča

ahoj, prosím jestli má někdo hru Diner Dash 3 tak ať mi napíše mail. Moc díky

Veselé vánoce a šťastný nový rok!!!!

ahojky pls jestly máte někdo hru diner dash a nebo cake manii celou tak mi ji prosim pošlete na můj mail [email protected] děkuju moooc!!!

prosim kdo mi muze poslat hru cake mania nebo diner dash predem dekuji

cusek lidicky! plosiiim mate nekdo k dipozici Diner Dash Flo on the go?? trebas online??plosim plosiiim!! kdyz tak mi to poslete na [email protected] diiiky!

aoj mate nekdo hru Diner Dash 1 nebo 2???hledám jí na netu a nikde jsem ji nenašla ….sttřašní!!!tak mi distak napiste na e-meil :[email protected] ´díííkkkyyysss!!!!!ale prosím pište!

Ahoj, já před chvilou hrála diner Dash Flo On The Go a je to záhul už od začátku. Do konce napsat nemůžu, páč to byla jen zkušební verze. =( Jak já tu hru chci celou! =( Prosímvás, kdyby někdo věděl KDE se to dá stáhnout CELÝ a nebo KOUPIT, tak mi PROSÍÍM napište na [email protected] Ju?=) Papa!

ja mam hru: diner dash flo on the go

a je suprova ale tazkaa

jak se da stahnou tahle hra nebo mi to poslete na mejl

zdrawím wšechny.. tydle hry jdou stáhnout úplně v plné verzi bez omezení.. jen musíte vědět jak.. stačí nato jedinej crack a máte hru kterou můžete hrát pořád…. kdyby někdo si nevěděl rady tak se může ozvat a já mu to pošlu ale jestli někdo najdete crack na mystic inn budu jen ráda jelikož nemůžu najít platnej crack :-( díky moc za ochotu

cauky lidicky Prosím matenekdo plnou verzi diner dasc 1 a 2 a cake mania jestli jo tak napisejte na tento e-mail:[email protected] plosim a poslete moc dekuju predem

ahoj mate nekdo hru Diner Dash 1 nebo 2???hledám jí na netu a nikde jsem ji nenašla

ahoj pane cuketko prosimte nevis kde muzu sehnat plnou verzi diner dash???odepis mi prosim na e-mail [email protected].a nebo napiste kdokoli kdo mate plnou verzi diner dash

Ahojky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moc se mi to líbí!!doufám,žena to nikdy nezapomenu.Každý den, se na tuhle stránku koukám!!!!!!!!Určitě se na vás někdy podívám,a vaše komentáře jsou moc dobré.Je to super hra,a mám vás moc ráda,a nikdy na to nezapomenu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Doufám,že moje komentáře jsou taky hezké,a dobré.Tak pro všechny ahojjkyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahojky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moc se mi to líbí!!doufám,žena to nikdy nezapomenu.Každý den, se na tuhle stránku koukám!!!!!!!!Určitě se na vás někdy podívám,a vaše komentáře jsou moc dobré.Je to super hra,a mám vás moc ráda,a nikdy na to nezapomenu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahoj lidičky potřebovala bych cake mania ale bez omezení kdyby bylo reálné mi to poslat tam mi napište na icq : 327-381-781 nebo to poošlete na [email protected]

Nevíte kde se to dá hrát Online? protože jsem to jednou hrála ale už nevím kde

pomoooc .D zasekla sem se v 6 levlu Flo on te Go :D to je piserny!!! fakt ze jj :D jinak hra dobra :)

Prosím poslete mne tu hru na e-mail taky moc vás prosím!!!!

Ahojky potrebuju pls… poradit jak si tu hru nainstalovat?!prosim prosim potrebuju poradit ta hra totiz vypada dobre… ozvete se mi na muj mail [email protected] dekuju moc ja totizu newim kde se to da nainstalovat

prosi jestli mate někdo tu hru 2 tak mi ji pošlete je už to nehrala hodně dléouho a moc bych chtěla prosím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahoj lidi taky se vám stává že si stáhnete z internetu hru spustíte jí hrajete jí a zachvíli vám nejde?prosím vás mě se ta hra hrozne líbí.Tak jestli znáte odpovět tek prosím napište na email:[email protected] nebo na tutu báječnou stránka dekuji.

Ahojky Verčo prosím tě mohla by si mi poradit jak s tím crackem díky moc

prosím jestli tuto hru nikdo ma pošlete mi ji prosímmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahoj lidi chtěla jsem se zeptat jestli nevíte kde se dá stáhnout diner dash na mobil motorolu číslo nevím .Jo a dorý hry na stáhnutí jsou na http://www.arcade town.com .dík předem.jsou tam hry jako třeba diner dash i online pak cake mania nanny mania a další …………………www.arcade town.com

tak to promiň ale ty tvý adresy jsou na prd když si to musíš stáhnout aby sis to vůbec mohl zahrád

je ti super hra ale když už jsi dál třeba za 10 levelem je to pěkná klikačka a ještě je na tom trochu blbý že to hraju jen 60 min.

já tuhle hru taky mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ahojky lidi, už dlouho sháním plnou verzi hry cake mania.
Byla bych ráda, kdyby ten kdo má neomezenou verzi mi ji poslal na email froggy156@seznam.cz
Předem děkuji.

prosím kdo by mi poradil jak si stáhnout Diner dash je jedno jakou je to bezva hra tak se prosím ozvěte na E-mail hlavně aby to byla plná verze aby to šlo hrát pořád moc děkuji

Prosím o hru Diner Dush 1,2 případně 3 a o Cake mania, nebo stačí CD Key díky

pls má tu někdo plnou verzi diner dash 2 ??nebo i 3 to je fuk pls pošlete mi ji na mejl

ahojte,neviete mi povedat CD key ku hre CAke mania??prosiiiiiiiim…napiste na mail…alebo tu…veeeeeeelmi dakujem…:)pa

alebo mi neviete poslat crack?a tiez poradit ako to mam spravit s crackom??moc sa do toho nevyznam…dikes este raz…pa

ahojky jak si tuhle hru zahraju pls poradte diky a pak odepiste diky diky diky diky
ahojky

Mám Diner Dash 1 i 2 a taky Cake Mania, jenom už nevím jak sem to udělala:-(

Komentáře jsou uzavřeny.