Gary a Conan cucají ponožky

Můj letošní objev, hyperaktivní wine-flusbrok z New Jersey Gary Vaynerchuk se letos definitivně urval z řetězu a začíná dělat bordel i na celostatních okruzích! ;)

Jukněte na jeho performance z tohoto týdne na Late Night with Conan O'Brien:

Zkrácená lekce sensorického tréninku pro degustátory a povšechné milovníky. Jak chutná grepfrujt s trávou, cigáro s hlínou a asparágus v ponožce??? Gary a Conan názorně předvedou… :D

Pokud tento ušatý fenomén neznáte, začněte jakoukoliv epizodou z archivu Wine Library TV. Pan Cuketka tímto neprůstřelně a oficiálně doporučuje!

Reklama

Komentáře

Člověk může stokrát slyšet jak má dané víno chutnat a vonět a stejně si to nepamatuje. Po takové zkušenosti ale bezesporu napořád. Svatovavřinecké 2006 ze Znovína má prý erotickou vůni. No nechci vidět, co by tam Gary předváděl. Mimochodem rozumím dobře, že ponožky se týkají barikových vín?

Gary je Bůh! Není nad názornost, a Gary předvádí výsledky smyslové analýzy opravdu názorně. Je to tak úžasnej nápad, že se to dá jenom závidět.

Vendula:

lol, s tou erotickou vůní by gary určitě něco vymyslel :) ty onožky se barikových vín nemusí týkat, asi mu šlo o ty animálnější a doslova smradlavé aspekty kompelxnějších vín :)

mimochodem, tady je originálníi episoda, ze které vzešla inspirace: http://tv.winelibrary.com/…episode-148/

dyžon:

ví co dělá a ještě se u toho baví :) po záchatu vaynerchukologie se mi zdají veškeré popisky na etiketách vín, neskutečně nudné!

yenda:

jasňačka! ;)

predpokladam ze znas serial RedDwarf..ale mozn ane jeden z bonusovejch dilu..„Can't smeg won't smeg“ nema to chybu..je to da se rict cely improvizovany bez scenare..;o)

Huggi:

jj znam, ale nemam nakoukano, byl sem alericky na obsazeni oooops ;) doufám, že to přežiju…

yenda:
Asparagus = špargľa. To vie predsa každý! ;) :D

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)