Anthony Bourdain v Praze RSS

Štítky: , , ,

17 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. kam byste ho, panáčka, zavedli, aby ochutnal to nejlepší a čím, specielně českým, byste ho umučili? :)

  2. Umučila bych ho rakoviňákem z Václaváku a smažákem v kterékoliv hospodě.
    Aby ochutnal to nejlepší…nevím, možná pečené koleno v několika příjemných hospůdkách – s dobrým pivkem a prima obsluhou.

  3. Hmmmm. Odměnila bych ho asi nějakou vyvedenou svíčkovou nebo ovocnými knedlíky (švestkovými nebo jahodovými). A mučila bych ho aranžováním zvadlé zeleninové „oblohy“ na talíře s UHO s rýží…

  4. na „českou“ kuchyni byhc ho asi vzal do potrefené husy, ty trendy restaurace s moderním pojetím české kuchyně nemám vyzkoušené, kromě villy voyta, ale tma zas chybí to neformální prostředí husy.

    a týrání? buď naše „závodní“ jídelna s kódovýmj označením Svijany (dnes jsem dostal zkažená kuřecí prsa na grilu) nebo, anžto má rád francouzskou kuchyni, tak Praserie M.

  5. podle cvrlikání vrabců na střeše to vypadá, že jsme se konečně dočkali :) podrobnosti zatím nevykecám, ale je to potvrzeno:

    a. bourdain přijede točit do prahy.

    :)

  6. No, neke!!! Teda obráceně, vyke!!! Na úvodní otázku podnešku odpovídám, že do Lokálu na polívku, pivo a cokoli jiného.;-))

  7. vyke, ale ža později :) později = v neděli :)

    a jo do lokálu by to šlo!

  8. Asi k Tygrovi na Plzensky pivo a peceny koleno…
    Nebo nekam do Kolkovna grup…

  9. Na pečený koleno ne, to dělaj v Maďarsku, Polsku a Německu stejně dobře. Echt česká jídla se hledají těžko, ale daly by se.. pražská šunka, kulajda, svíčková, koprovka. Pečené husa s knedlíky a zelím by určitě taky udělala dojem. Těžko říct kam, Kolkovna Group není zlá, ale viděl bych to na nějakou nefalšovanou zapadlejší 3ku-4ku hospodu s poctivými hotovkami a bez turistů, jenže takové, aby člověk pohledal. Ve Vršovicích vaří přes poledne skvěle U Pštrosa. A jinak z opačného konce – katův šleh, hranolky, obloha.

  10. Buď k Růžičkům do Lípy nebo k Sapíkovi do Koně. Nejlíp asi zvěřinu, svíčkovou, telecí nožičku…
    Opačný konec? Kaťák nebo Gordon Blu, úplně jedno kde.

  11. Ja bych tedy nevynechala chlebicky, coz je typicky cesky fastfood. A take drzstkovou polevku, vim, ze plno cizincu ji odmita pozrit netuse, o co prichazeji :-) A po jidle bych ho prolila Fernetem.
    Mucila bych ho ceskou restauracni „kari“ kureci smesi ci ceskou verzi Ceasar salatu bez ancovicek, s ledovym salatem a vsim moznym, co do nej nepatri (ale to uz asi neni typical Czech, ze).

  12. …hezke napady, hlavni je kdo bude jeho pruvodcem,to zajiste taky uda smer, kdo ma kontakty na produkci???? Maurer, Babica, …, Cuketka, Tleskac :)

    Tech ,,jako,, lepsich mist je asi relativne hodne kam muze jit na Ceske jidlo, otazkou je, cim se chceme prezentovat…co chceme ukazat…

    kouzlo putyky na zizkove, stolecek stamgastu, bezici televize, blikajici automat, obsluha Maruska, ocka, jikry, pecenace, utopenci, hermelin, tatarak, smazak :) becherovka, fernet, rum → Bordainovo klasicke rano :) (kde jsem to byl co jsem to pil)

    nebo nake klasiky, Sapik, Ruzicka.....

    jsem zvedavy co se u nas vybere a jak dopadneme…

  13. Jeste me napadlo, ze oba poly by mohla splnit prava ceska zabijcka, neco k muceni by se tam urcite taky naslo :-) A je to docela zazitek.

  14. @danulita zabijacka hooodne dobrej napad

  15. zrovna jsem to našla na facebooku…
    http://www.youtube.com/watch?…

    tak průvodce mu našli podle mého gusta:D jsem zvědavá na to kdy bude celý díl…

  16. díl s Prahou by měli vysílat v pondělí 1.2. moc se těším…zatím jsem zkoukla na youtube pár dílů a docela zajímavé…kde se díváte či stahujete vy?

  17. Na youtube už to je – v pěti dílech, první zde:
    http://www.youtube.com/watch?…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.