Opravdu krátké odrobinky

Po opravdu dlouhatánském víkendu. Cítíte už to taky ve vzduchu? Barvy, čuchy, vzruchy. Slunce teď z nebe svítí jinak, v hubenějším úhlu. A odrobinky? V klidu vrhaj mikro-stínky… ;)

  • Nejlepší biorecept

Biospotřebiteláci si pro vás vymysleli soutěž o nejlepší biorecept. Jděte a vyhrajtew tašku žeru bio. Já sám bych tam nejraději poslal opsané recipé na čoko-kokosky ze Zemanky, páč je bio žeru!

  • Nálepky na H

Až zase někde v restauraci uvidíte nálepku Award of Excellence, ignorujte ji. Pravděpodobně to totiž vůbec niz neznamená

  • Mix of good intentions, quasi-religious hocus-pocus, good salesmanship, and scientific illiteracy

To je biodynamika podle Jesúse Barquína a Douglasse Smitha v jejich článku On Fertile Ground? Objections to Biodynamics, který vyvolal podnětnou diskuzi. Radši to nečtěte. Budet to na vás určitě příliš složité! ;) Via Jižní Svah.

  • Kachny na fóru

Nová restaurace a dvě nové kavárny v Brně, Latte Art Jam 2008, fotky z cyklojízdy a další nesmysly. Jedině v cuketkově fóru!

  • Čerstvý Šnytlik

Mám tady pro vás i jedno příjemné počtení od paní Schnytlik. Psáno s chutí a z Německa. Nevím proč, ale vždycky tam všechno přechroustám až do konce. Napište si do památníčku:

http://schnytlik.blog.cz/

  • Počitadlo pukne!

Zatím to vypadá na pondělní půlnoc, nebo tak nějak. Jukněte se na počitadlo Toplistu v levém sloupci v sekci Cuketkovy ikonky. Bude tam co nevidět milion!!! Podaří se vám ho chytit? Můžete se s ním i vyfotit v objetí! ;D

Reklama

Komentáře

Tak já screenshoty dělat nebudu – jsem starej fotošopař, stejně by mi nikdo nevěřil :-D Ale k milionku předem gratuluju, potřásám pravicí a hodně štěstí do dalšího milionu.

Taky přeji k tomu prvnímu miliónu s malým předstihem, ale kdo není o krok napřed, ten Cuketku nedohoní :o) Gratuluji!

je fakt, že v dnešní době různých úprav už fotka nic nedokládá, ale jsem zvědavá, kdy padne

Mě se to právě zobrazilo jako biblické 999 666.
Scary!

LOL :))) celý den cestuju do brna a zpět, přijdu domu a vidim 999990 :)))) bombaaaaaaaaaaaaaaaa!!! sem myslel že už to nestihnu :)

Mi povídejte… takhle napnutej jsem byl naposled u třetího pokusu Špotákový…

Nestihla jsem to o 1. Každopádně velké gratulace :-)!

a je taaaaam!!! :) no, nakonec to ani nebolelo, jdu si ho vyfotit!!!

díky všem za klikačku!!!!

(do konce roku tam dokulíme dva, jooooo????? :D

Jdu spát, přeji doboru noc čerstvému milionáři i všem návštěvníkům tohoto milého blogu. ;-)

díky za gratululy!!! ;) jsem rád, že se štamgastům zadařilo!!! a fakticky se nám to treflo na půlnoc… odcházím odpadnouti v postel ,)

blahopřeji s malým zpožděním, ale o půlnoci fakt už spím, milion, nemilion ani Saint Emilion ;-)

taky gratulace, tak dlouho jsem klikala, az jsem usnula :( trebas se polepsim u druheho melouna

Teda ale mysleli jsme si, aspoň někteří, že k miliónu by se pěkně hodilo vydání odznáčků s cuketkou. :-) Viz. fórum.

Paní učitelko, paní učitelko, kde jste? caty prosím pěkně prudí a odznáčkama! A to se řekne! :-))))

04 – Jednorozce.
Biblickych 999 666.
Ja mam jine vysvetleni. Jeden z vasich noblmenu se sel pobavit a stalo ho to 15 liber, divcina se mu libila a tak se rozhodl, ze to zopakuje, bohuzel divenka chtela 150, byla rozkosna, ale jestli bude chtit 1500 za treti noc tak nevim, nevim. Taky ze chtela, tak to chudak noblmen spocital za tri vecery 1665 liber. Co s tim? Vzpomel si na sveho stareho accountanta, postezoval si a pozadal o radu. A accountant po chvili premysleni rika " Sire (to nebylo u holice) ja si myslim ze je vse v poradku 666 trikrat nahoru 999 trikrat dolu a kdyz to secteme tak je to akorat 1665 liber.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)