Francouzské menu

Píšete vy…

Jeden malý výlet do Španělska a Francie. Jeden příjemný hotýlek na břehu Oceánu a jedna naprosto dokonalá a neskutečně krátká, téměř tříhodinová večeře s přáteli… Nemá cenu cokoliv říkat, fotky, aspoň si myslím, poví vše…

Reklama

Komentáře

Zazitek to byl jiste prijemny,ale kdyz uz „reportaz“, tak proc ne trochu vic informaci? Kde? Ja vim, ve Francii…Cena? Mohlo to byt za 30, nebo take za 85. Fotky by byly bezva, kdyby byly zaostrene.

Francie – Biscarrosse Plage – cena tuším 29éček…fotky bezva, ale bez stativu a bez blesku, ve spoře osvětlené restauraci ani zrcadlovka nedokáže zázraky…nedávno jsme tu o tom debatovali :-) A ¨„obsah“ menu: kozí sýr, Foie gras, Losos s gratinovaným lilkem s lískáči a zeleninovou terinou, jehněčí se zapečným bramborem a deserty – zmrzlina s kalvádosem, karamelovo-kávová zmrzlina s lískooříškovým přelivem nebo čerstvé kiwi s horkou čokoládou… A tímto je veškerá poetika a místo pro fantazii v… ;-)

No kdyz myslite, ze styl „tam nekde je to takhle“ v zajmu uchovani „poetiky a fantazie“ je lepsi, tak proc ne…
Vymlouvat vam ten styl nebudu, jen jsem rad, ze Cuketka a ostatni zde jdou vice do detailu a ja vim, kam se pripadne (ne)jit (ne)dobre (ne)najist, at je to, kde je to.

:D Aha… Tak to pak ano. Já jen nečekala, že tam budete vypravovat zájezd :D Připadalo mi to toiž celkem z ruky :-) V tom případě je to hotel Les Vagues : http://www.linternaute.com/…-vagues.html. Tak přeji šťastnou cestu a dobrou chuť! Jen ještě podotknu, že mají otevřeno pouze od května do konce září :-)

Blanule: zajezd jsem neplanoval, ale myslenka to nebyla spatna:) Slovo dalo slovo a uz nas tam pristi cerven jede 9, coz jstejne jeste asi neni konecny pocet. Vida, co nakonec neudela detailnejsi popis!

Jarda: No tak to jsem ráda, škoda, že se tam nepotkáme, my máme cestu naplánovanou až na září… :-P Zatím je nás 8 a asi 20 jezevčíků…

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)