Tříleté Odrobinky

Už tři roky otravuje a už zase na ně zapomněl. Na tydlenty, na narozeniny! Mám tucha, že je pan C potažen titanem. Musí být… ;)

  • V záři supern@vy

Stále dokola se mi potvrzuje správnost mého dávného rozhodnutí  – žít bez televize. Kolik mozkové tkáně jsem ušetřil. Tak tři deka minimálka! A právě s tím nedostatkem či naopak přebytkem různých tělesných tkání souvisí i počin tohoto týdne – diskuzní klub Jiří Babica Fetišismus. Až díky lidem z Okouna jsem si uvědomil, jaký že kult to vlastně ignoruji. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby. Tak!!!

  • Carving do mrkve

Top Gastro 2009 není sjezd elitních gastroenterologů nýbrž český potravinářský veletrh. Už příští týden v Praze. Z nabídky doporučuji dva body programu. Finále Mistra kávy 2008, kde se bude vařit cappuccino o objemu 2009 litrů a rytí do mrkve Luďkem. Celkově doporučuji pouze pokud se extrémně nudíte, nebo pokud máte vstupné zdarma a potřebujete se ohřát po procházce Stromovkou… ;)

  • Coffee right!

Po pražském kole Latte Art Jamu se podobné akce konečně dočkají i Brňáci! Pod názvem Coffee right se budou pod hlavičkou Coffee Specialist konat pravidelné kávové večírky.

Na ten první, na uvítanou, přislíbila účast pěkná řádka baristů nejen z Brna a téma večera bude cappuccino! Pokud vás všechny do té doby neskolí H3N2, v Sunakashi vás baristi dorazí na jisto! :)

  • Vlaštovka, která odvyká

Pěknou řádku cuketek posílám sympatickému baru s restaurací La Casa Blů, který vyřešil otázku kouření v podniku velice svérázně. O tom, zda bude původně zcela zahulené místo nekuřácké, totiž rozhodli sami návštěvníci hlasováním na internetu. Odvaha, zdravý rozum a čistý vzduch zvítězili. Gratuluji! ;) PSP ČR naopak dlouhodobě negratuluji…

  • Dining out, foodblog in

Pokud používáte k rozhledu po české foodblogové scéně Apetitus.cz nebude pro vás nový blog Michala Sängera novinkou. Nádherné fotky, spousta cestování a zápisky převážně z restaurací. Pozor na havěť v úvodu! ;)

Reklama

Komentáře

Potažen titanem, očkován tetanem – ať vám to vydrží.
Many Happy Returns of the Day!

Kam se (na českých fůdblozích) vrtnu, tam narazím na Babicu. Snad i vrabci na střeše si o něm povídají.
Splnil tedy alespoň jeden ze svých úkolů. Majitelé TV si musí mnout ruce. Očekával bych nový či prodloužený kontrakt – a více píce republice.

Gratulace! :-)))
Narozeniny pana C. jsem věštila už u vesničana. Je to záhadně spojeno v jedno. ;-)))

Taky se připojuji s gratulacemi, vůbec mi nedošlo, že už je tu pan C. tři roky. Díky!

Co 3, to nic není. Ale až tu bude 30 a my na něj budeme koukat z domova důchodců, to bude něco!!!
Bon anniversaire ;-)

děkuji všem :))

Pivli:

vesničan s tím moc nesouvisí. koincidence. anebo synchtonicita? :)

1R:

ad babica – podle mě pěkná ilustrace toho, jací jsme my češí v gastronomii zoufalci :) sledovanost přes milion prostě bolí :) více píce au au au.

Tak to vše nejlepší k narozeninám panu C a budu dnes na něj myslet při pojídání svého narozeninového dortíííku :)

Tož já se taky připojím. Všechno nejlepší pane C. a hlavně to zdraví, hlavně to zdraví!!!

Také přeji vše nejlepší k narozeninám. Koukám, že nás lednovejch tady je dost.

aha, tak to jsem se sekla prakticky o 10 dní! ;-)))
Tož se omlouvám a přeji ještě jednou fffššecko neej!

Pro všechny milovníky dobrého vínečka – včera jsem v Tescu v Hradci Králové (v tom co býval Carefour) skoupil celý regál výýýýborného Chianti DIEVOLE (www.dievole.it). Mají ho zlevněné z 399 Kč na 99 Kč. Nevím, jestli je to akce celotescová, nebo jen místní pomynutí mysli, ale za zkoušku to určitě stojí.

Blahoželám cuketko! :-)

@coffeeright: znie to ako vynikajúci nápad, určite by som rada prišla, hoci dosť pochybujem, že mi to naozaj vyjde:( Btw, názov akcie je geniálny! :-)

A hele, tady se slaví?!!??!?!?
Tak to tedy všechno nejlepší, hody hody doprovody, a mejdan nebude?

A hele, to vypadá, že máš narozky, takže to může být na coffee right, all right..

Teda, člověk jde na seminář Mrkvosoftu a na kom tam nedává přednášející příklad jako na panu Cuketkovi ;-)

Komentáře jsou uzavřeny.