Značka KLASA se bude udělovat přísněji

Píšou v tomto článku dnešní Novinky. Zpřísnění pravidel je určitě krok správným směrem, uvidíme jak si s tímto poradí typicky český vychcánkovský přístup a jak se to projeví na seznamu mnohdy dosti pochybných výrobků. Zůstane značka KLASA ostudou pro české potraviny?

Reklama

Komentáře

Hura :-) Skoro by slo rict…Maly krucek pro ministerstvo, ale velky pro „ceskou potravinarskou produkci“ :-)

No já bych byl zatím spíš skeptický. Ještě není jasné, co myslí tím „zpřísněním“. Pokud k nějakému dojde a nebude jen kosmetické, kdo to bude kontrolovat? No dokážu si představit třeba vyloučení výrobků s konzervanty či syntetickými barvivy, ale bez kontrolních mechanismů nic většího.

Nevíte náhodou, v kterém obchodě v Praze by se dala najít co největší koncentrace Klasa výrobků? Když jdu na běžný nákup, abych nemusela v obřím Supermarketu hledat v množství jiných výrobků… Vím jen o prodejně na letišti v Ruzyni, ale tam zas tak často nejsem, nehledě na to, že je to tam nehorázně drahý… prostě letiště:o) Dík

v tomto bohužel neporadím, já osobně fanda Kalsy moc nejsem a i když nějaký výrobek je takto iznačem, vždy si jej ještě pořádně překontroluji….

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)