Veltlin.cz – pozvánka na degustaci

logo_veltlin.cz

Partnerství s projektem Bogdana Trojaka Veltlin.cz je již v druhé polovině a tak bych vás rád pozval na slibovanou degustaci naturálních vín.

Degustace v Bio Zahradě

Degustace, na které vám Bogdan Trojak osobně představí vína z Veltlin.cz, se koná ve čtvrtek 25. února v 18:30 v kavárně Bio Zahrada.

Vzhledem k omezené kapacitě jsme přihlášku spojili s anketou o naturálních vínech. Pokud máte zájem o účast na degustaci, vyplňte prosím tento krátký dotazník.

Z vyplněných dotazníků vybereme účastníky pro čtvrteční degustaci. Anketu nám samozřejmě můžete vyplnit, i kdyby se vám na čtvrteční degustaci nechtělo – jen pro zajímavost.

Naturální bedýnka

Mimoto až do konce února trvá speciální akce s naturální bedýnkou pro čtenáře Cuketka.cz. Pokud ještě stále koumáte, o čem ta přírodní vína vlastně jsou, bedýnka je snadná cesta, jak to zjistit.

Bedýnku si můžete objednat za zvýhodněnou cenu. Vyzvednout si ji můžete na skladě v Praze i v Brně, nebo můžete zvolit doručení po celé ČR službou PPL v ochranném balení, které vydrží na cestu.

Degustace – Weingut Czerny

czerny

Úplně nakonec tu mám pozvánku ještě na jednu degustaci s vinařem Hansem Czernym, která se bude ve spolupráci s Veltlin.cz konat 2. března ve vinném sklepě Lustermannském. Vedle naší základní degustace v Bio Zhradě je to skvělá možnost jak se setkat přímo s vinařem. ;)

Reklama

Komentáře

degustace v brně byla naposledy tuším někdy na podzim v kavárně Spolek ;) já myslím, že letos určitě něco chytnete, stačí chvilku počíhat…

Na Brno nezapomínáme – koncem března či na začátku dubna degustace určitě bude, jen zatím nevíme kde. Nekuřácký prostor by bodl. Nemá někdo nějaký tip?

Pro pana Trojaka OT: Včera odpoledne jsme s manželem doháněli čtenářské resty a konečně si přečetli Brněnské metro. Pěkné, včetně obrázků. ;-)
Vhodný nekuřácký prostor tady u nás nevím, snad klub VA, ale kontakty na ně nemám. A co třeba nějaká větší vinotéka, tam se povětšinou nekouřívá. No, třeba se Vám někdo ozve; kdyby ne, jednu (hodně) nouzovou (a nekuřáckou) variantu bych možná měla, ale nic neslibuju.

Když nepřišla na můj mail žádná pozvánka, znamená to že mám smůlu a už je obsazeno ?

Děkuji, a já budu tak drzá, že přijdu ve dvou. Nevadí ?

Díky Cukimu, Biozahradě a hlavně panu Trojakovi za úžasný večer, plný krásného povídání o vínech a báječných chuťových zážitků.
Pan Trojak je prostě srdcař a na prezentaci vín a veškerém povídání to bylo vidět! :-)
Zkrátka pohlazení po duši!
Moc fandím všem Autentistům, ať se daří!
BTW: na ten klaret se těším, Řezlík budu muset znovu objednat a s Veltlíny od p. Czerného to bude opravdu sváteční chvíle.
:-)

Degustaci jsem prošvihnul, ale zase mi přišel mejl, že mám připravenou bedničku, tak aspoň tak.

11. Tak to se také máš! Ale vážně to stálo za to! Kdo nedorazil, může jen litovat.

1: o té v Brně jsem se dozvěděl jen pár dní po …
2: Mně šlo právě o ty naturální vína. Doufám, že se mi případná akce v Brně nebude s něčím krýt (například s narozením dalšího dítěte ;)) BTW Vzhledem k vzrůstajícímu počtu malých dětí v naší domácnosti je pro mne výrazně pravděpodobnější urvat jednou za čas večer v týdnu než sobotu na košt. Na objíždění koštů a vinařů můžu ještě hodně dlouho zapomenout – tím si ovšem nechci stěžovat, jinak se mám výborně :)

Obdo, děti mají samozřejmě přednost, jsou důležitější. Takových koštů ještě bude…

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)