Dárkový průvodce pana Cuketky – Vánoce 2014 s Kulina.cz

Partner blogu

Nevíte si rady s dárkem na Vánoce? Přesně pro vás jsem ve spolupráci s partnerem blogu Kulina.cz sestavil vánočního dárkového průvodce, který vám pomůže vybrat dárek pro každého domácího kuchaře.

Dárky jsem vybíral s ohledem na domácího kuchaře, kterému chcete na Vánoce udělat velkou radost. Všechny tipy (je jich fakt velká hromada) jsem rozdělil do čtyř hlavních kategorií. V každé pak najdete vybrané konkrétní produkty i širší produktové řady, které vás dále navedou.

Cenové rozpětí dárků jsem roztáhl od malých drobností až po vyloženě luxusní kousky na celý život. Všechno je ale od zavedených kulinárních značek, na které se Kulina.cz výhradně specializuje.

U výběru a katalogu zboží jsem proseděl několik dní a mám těch krásných věcí ještě teď plnou hlavu. Tak pevně doufám, že vám moje tipy předvánoční nákupy alespoň trochu usnadní. Užijte si to! :)

Solidní základy

Nenápadní dříči, které budete používat každý den. Funkčnost v kombinaci s kvalitními materiály je tady absolutní nezbytnost. Udělají radost úplně každému, kdo ocení kvalitu. Vybírejte, pokud nechcete koupit nešikovnou blbost. Otevřít sekci.

Šéfkuchař v kuchyni

Sem spadají dárky pro ty nejnáročnější a nejodvážnější domácí kuchaře, kteří neznají limit a pustí se i do těch nejnáročnějších receptů. Vždycky musí mít něco extra! Otevřít sekci.

Pekař a cukrář

Speciální odrůda domácího kuchaře se závislostí na kvásku a sladkém pečení. Bývají velmi vybíraví – nepodceňujte je! Otevřít sekci.

Drobnosti do kuchyně

Drobné dárky – od absolutních nezbytností, které nesmí chybět v žádné domácnosti, až po prkotiny, které prostě jen udělají radost. Otevřít sekci.

Reklama

Komentáře

Komentáře jsou uzavřeny.